![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (12) « ראשון ... 9 10 [11] 12 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 4 2020, 10:36 AM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תהיתי אם מחוץ לפנימייה מותר לבנות לאכול את הבשר. ממש ניסיתי להיות בסדר.
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 4 2020, 13:11 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ראיתי את המבט התוהה של אלכס, והבנתי שהיא צריכה עזרה.
לקחתי כף וחצי של פירה, וקצת הודו. אחרי זה פלרטטתי עם הארי, אחד החברים של גרטשן האמיתית --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 4 2020, 20:51 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לקחתי אוכל והשתדלתי להתחמק כל פעם ששאלו אותי משהו.
|
|
פורסם ב: Aug 4 2020, 21:01 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קינחנו בעוגת גלידה, ג'לי, וסופגניות
"ועכשיו," הכרזתי, "זמן הדלקת נרות!" שתי משרתות נעמדו משני עברי הכסא של אלכס, הרימו אותו ביד אחת כל אחת, והעבירו את אלכס לכסא הנסיכה. הן לקחו משואה אחת כל אחת מהקירות, החזיקו אותן ועמדו דום עם יד אחת אוחזת במשואה שני משרתים התחילו לרקוד, ושאר המשרתים הצטרפו אליהם בג'ייריה טקס הדלקת נרות יותר מכובד. המשרתות צעדו באחידות לעבר השולחן אוכל, לקחו ארבעה עשר נרות, הדליקו אותם, וחיכו שאלכס תעשה את מה שהיא צריכה לעשות. אני מניחה שברחוב אין טקסים כאלו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 7 2020, 21:47 PM
|
||
חייכתי חיוך מובך והסתכלתי על אנה, מנסה להבין מה אני אמורה לעשות.
|
|
פורסם ב: Aug 8 2020, 22:13 PM
|
||
"תכבי את הנרות בכמות הנשיפות כמו הגיל שלך," מלמלתי מזווית פי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 8 2020, 23:04 PM
|
||
עשיתי מה שהיא אמרה לי.
|
|
פורסם ב: Aug 8 2020, 23:08 PM
|
||
ראיתי איך אלכס מבט עידוד
כולם היו מרותקים לאופן שבו אוסטריה עושה את הטקס שלה ההורים של גרטשן ואחותה הקטנה ואחותה הגדולה (ככה זה נראה) הגיעו גם הם. הם חייכו באושר לעבר "בת משפחתם". --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 9 2020, 22:36 PM
|
||
חייכתי אליהם בחזרה. אני חושבת שעליתי על השיטה איך לשרוד פה.
|
|
פורסם ב: Aug 9 2020, 22:53 PM
|
||
"ריקודים!" הכריז המשרת
הארי, שאתו פלרטטתי קודם, הזמין אותי לרקוד איתו והסכמתי כמובן שעם אלכס, את הריקוד הראשון עשה אביה, כמסורת בבתי מלוכה התפללתי שמישהו יזמין אותה ועוד יותר התפללתי שהיא יודעת ואלס וסלואוו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 10 2020, 00:28 AM
|
||
אני כל כך שונאת לרקוד, אבל הפעם הייתי חייבת. ידעתי קצת מהסתכלות על אנשים אחרים, אבל.. טוב, זה לא היה מושלם.
|
|
פורסם ב: Aug 10 2020, 10:48 AM
|
||
התחילה המוסיקה להתנגן
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 10 2020, 23:01 PM
|
||
חיכיתי שדברים יתחילו לקרות
|
|
פורסם ב: Aug 10 2020, 23:58 PM
|
||
התחלתי לרקוד עם הארי
אבא של גרטשן משך את אלכס לריקוד איך הוא לא שם לב שזו לא היא? הוא כל כך קרוב לפרצוף שלה... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 13 2020, 22:22 PM
|
||
התחלתי לרקוד עם.. עם אבא של מי שאני מתחזה אליה כנראה.
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |