![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (12) « ראשון ... 10 11 [12] קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 13 2020, 23:23 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבא של גרטשן לרגע ניער את עצמו בבהלה, וגרר את גרטשן לחדר צדדי, ואף אחד חוץ ממני לא שם לב
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 14 2020, 00:40 AM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תיהיי האיש?
-------------------- "מה קרה אבא?" שאלתי -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 14 2020, 00:50 AM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"את... מה שינה אותך שם? את... את ידעת שאני לא יכול ללא... שאני לא שורד בלי... בלי נעלי הריקוד שלי, אותן... את... את מגישה לי לפני כל טקס ריקודים, והבכתי... הבכתי את עצמי מול... כולם!"
קולי רעד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 14 2020, 00:58 AM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"שכחתי.. אני ממש מצטערת."
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 14 2020, 10:35 AM
|
||
"שכחת? שכחת? את לא זוכרת את חוק ההכתרה שלך?"
|
|
פורסם ב: Aug 14 2020, 11:09 AM
|
||
"התבלבלתי.. הייתי עסוקה מידי ב-מה החברים שלי יגידו עליי ויחשבו עליי אחרי הטקס הזה.. אני מאוד מצטערת."
|
|
פורסם ב: Aug 14 2020, 11:11 AM
|
||
"את מתנהגת כמו חובבנית!" נבחתי
|
|
פורסם ב: Aug 14 2020, 11:22 AM
|
||
"אני מבינה ואני יודעת.. נדבר על העונש שלי אחרי הטקס?"
|
|
פורסם ב: Aug 14 2020, 11:27 AM
|
||
"כמובן, אבל טעות אחת ואת יודעת מה יקרה,"
|
|
פורסם ב: Aug 14 2020, 11:51 AM
|
||
הינהנתי. "אני שוב כל כך מצטערת."
|
|
פורסם ב: Aug 14 2020, 13:24 PM
|
||
שיחררתי את בתי
|
|
פורסם ב: Aug 30 2020, 00:19 AM
|
||
דילוג לביצפר?
------------ נכנסתי ללימוזינה שהחזירה אותי לבית הספר. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 30 2020, 00:53 AM
|
||
"עלמתי," אמר הנהג אחרי שפתח את הדלת, והושיט לי יד.
הושטתי את ידי, העטויה הכפפה מפרוות שועל, ויצאתי מהלימוזינה בקלילות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |