![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (12) « ראשון ... 3 4 [5] 6 7 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 27 2020, 12:36 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא היו שם אנשים בכלל.. מה זה המקום הזה?
----------------------------- מתי הן נפגשות -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 27 2020, 13:40 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הן יפגשו כנראה עכשיו.
----------------------------------------------------------------------------------------------- "...האלו. כשאני במסיבות מלכותיות אני בדרך כלל מרססת על עצמי חומר דוחה פרפרים - אל תדאגי, יש לזה ריח טוב - אבל עכשיו לא ציפיתי לזה." סיפרתי לגרטשן. אבל היא הייתה עסוקה במשהו אחר. "מי זאת?" שאלה גרטשן. "אל... אלכס!" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 27 2020, 19:14 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היו שם שתי בנות. אחרי שהסתכלתי עליהם כמה זמן קלטתי שזאת אנה ועוד אחת. "למה אתן כאן?" שאלתי.
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2020, 20:29 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפצתי במקומי.
"מי את? עופי מפה," העמדתי פנים שאני לא מכירה אותה. "רגע... אלכס, אני לא מאמינה! אני מכירה את הגוש על הנעל הזה!" נגעלה גרטשן. "רגע... מה את עושה כאן? אסור כבר להיות בארמונות שבהן לומדים?" התעצבנה גרטשן. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2020, 21:23 PM
|
||
"אני גרה מאחורי הקיר. איזה כיף להעמיד פנים שהכל טוב וכיפי בחיים, נכון?" שאלתי בציניות.
|
|
פורסם ב: Jul 28 2020, 21:28 PM
|
||
"בטח. יש לך בית? אני הייתי בטוחה שאת גרה בשקית זבל שה'אמא' שאין לך נתנה לך לפני שמתה בחור קטן?" גיחכתי. לא חשבתי מה אני אומרת.
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 29 2020, 01:42 AM
|
||
נעלבתי אבל הסתרתי את זה. לקחתי נשימה. "לא, אני גרה ברחוב בדרך כלל, אבל העירייה אוספת אותנו לפנימייה נוראית שבה מתרכזים כל הילדים הכי נוראיים של הממלכה."
|
|
פורסם ב: Jul 29 2020, 08:13 AM
|
||
"אני מציעה ש... תחזרי לשם. אבל, אוי! את צריכה למצוא דרך לשלם את הקנס!" אמרתי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 29 2020, 14:39 PM
|
||
"רק הקנס זה מה שמעניין אותך? אם אני אחזור לשם יהרגו אותי."
|
|
פורסם ב: Jul 29 2020, 18:06 PM
|
||
"מה דעתך על התערבות," התערבה גרטשן. "נראה אותך מחזיקה שבועיים בתור אני. ואני בתור את. כולל חובות של נסיכות. אם יחשדו בך, אני אמצא משהו להלשין עליו למשטרה. אם תצליחי, תקבלי 30,000."
הסתכלתי על המראה של של גרטשן, הדומה כל כך לשל אלכס. והם גם בקושי מכירים את שתיהן. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 29 2020, 19:01 PM
|
||
חייכתי. אני אוהבת התערבויות. "בכיף, נראה אותך." אמרתי והושטתי לה יד ללחיצה.
|
|
פורסם ב: Jul 29 2020, 19:05 PM
|
||
"איכסוש!" נגעלה גרטשן.
"גרץ׳, את באמת רוצה לחיות בטינופת הזאת שבועיים?" נלחצתי. "כן, אם זה מה שיוכיח לאלכס הזו שהיא מגעילה." אמרה גרטשן. מה קרה בין שתיהן? חמקנו לחדר של גרטשן ושלי. טיפחנו את אלכס, וגרמנו לגרטשן להראות מוזנחת. "שיהיה ברור, אני לא מוכנה לעזור לך! לא אומרת לך מילה במשך השבועיים האלו!" הזהרתי את אלכס בזמן שגרטשן חמקה אל מעבר לקיר. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 29 2020, 19:14 PM
|
||
"אני לא צריכה את העזרה שלך, אני יודעת להסתדר טוב מאוד לבד." אמרתי, נזכרת שההיא לא לקחה ממני את המדים. היא עומדת לחטוף על הראש.
|
|
פורסם ב: Jul 29 2020, 19:44 PM
|
||
החלפתי בגדים לכבוד ארוחת הערב, ומיהרתי לחדר האוכל.
"הי, אמלי," נופפתי לעבר אמלי. "הי, אנה, היי, גרץ׳." אמרה אמלי, שתינו הולכות אחריה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 29 2020, 19:52 PM
|
||
נופפתי למי ש.. אמרה לי היי? כאילו, היא אמרה שם אחר אבל הסתכלה עליי.
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |