![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (12) « ראשון ... 5 6 [7] 8 9 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 30 2020, 17:29 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"היום חוזרים הביתה.. זה אומר שאני יכולה להתלבש לפי מעמדי המלכותי?" שאלתי.
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 30 2020, 18:18 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"בואי נגחך. אין לך מעמד מלכותי. במיוחד כשאת לא התקלחת יותר מ24 שעות," סיננתי.
ארגנתי את הילקוט שיהיה אחרי האוכל, והלכתי לחדר האוכל בחן. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 30 2020, 18:23 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייתה חבילה עם בגדים של עניים באמבטיה. התלבשתי בהם, מארגנת בתיק את הציוד הנחוץ לי לסופש ויורדת איתו לחדא.
|
|
פורסם ב: Jul 30 2020, 21:13 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הסתכלתי על אלכס. מסכנה, חשבתי. למה זה מגיע לה?
אך מיד התנערתי מזה. אבל עדיין ריחמתי עליה. "בואי," אמרתי לה. "אחרי האוכל יש לך שיעור בלט עם אמלי, טוב?" חייכתי בזיוף --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 30 2020, 21:14 PM
|
||
"תודה.. משהו שאני צריכה לדעת לפני השיעור?" שאלתי.
|
|
פורסם ב: Jul 30 2020, 21:16 PM
|
||
"סליחה," מלמלתי וברחתי לאכול
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 30 2020, 22:27 PM
|
||
הרמתי גבה והלכתי לאכול גם.. מסתבר שיש להם פה ארוחות בוקר גם!
|
|
פורסם ב: Jul 30 2020, 22:38 PM
|
||
כמו כל נסיכה, אכלתי סלט ירקות, בעוד הבנים מעמיסים דגנים, משקאות אנרגיה, בשר, ועוד, ועדיין נשארים רזים וחטובים.
"נקווה שבנג'מין עשים אלי לב כבר..." מלמלה אמלי. "הו, איזה מזל שאנחנו לומדות בלט והם סיוף... אחרת איך הם היו חתיכים כל כך?" מלמלה גריזלדה. התאפקתי לא לגלגל עיניים. מה קורה לי? נהפכתי לאלכס? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 30 2020, 23:15 PM
|
||
ישבתי בשולחן ריק, לבד. הסתכלתי על שאר הנסיכות, למה הן אוכלות רק סלט? טוב, לא חשוב. לקחתי סלט גם ואכלתי בשקט.
--------------------------------------- אולי שמישהו חתיך כזה שם עליה עין ויתיישב לידה? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 31 2020, 12:26 PM
|
||
"אמי, לואיס הולך לשולחן של גרטשן!" התבכיינתי.
---------- אז הן יהיו זוג בסוף? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 31 2020, 21:53 PM
|
||
מישהו שלא הכרתי התקרב לשולחן שלי. "אפשר לשבת?" הוא שאל, ומילמלתי "כן".
------------------------------------------------------ כןכן תשחקי את הבחור רגע? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 1 2020, 20:40 PM
|
||
אז מאיפה באת? אני מספר שלוש לכתר בסלובניה,"
----- מתי היא תדבר על התביעה? זה כאילו שכחנו מזה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 00:47 AM
|
||
"אני ממלכת ג'ייריה." מילמלתי. לא ידעתי מה הממלכה של זאתי שתפסתי לה את המקום... ומה שואלים נסיך כדי להכיר אותו? "בן כמה אתה?" שאלתי, מנסה להחליף נושא.
----------------- או שהם יהיו בחדר לבד או אחרי ההתחלפות. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 08:13 AM
|
||
גרטשן מאוסטריה
------ "בואי נדבר עלייך," אמרתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 08:29 AM
|
||
"אם אתה מתעקש.." מילמלתי-אמרתי.
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |