![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Apr 12 2020, 16:01 PM
|
||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את השארת עליי
סימנים לצערך הם כמעט בלתי נראים חתכים אדומים על עור בהיר החלו להגליד אין צורך לחסות אותם עכשיו בבגדים את הדלקת בי ניצוצות של פחד מאנשים וחרדות אבל מהמדורה של פעם נשארו רק גיצים וגחלים מתקררות את שינית לי את הגוף נהייתי שק של עור ועצמות לפחות חזר לי התאבון כמו שצריך להיות אני של עכשיו הוא הוכחה חיה לזה שאת לא שולטת עליי יותר אני כבר כמה זמן חופשי למרות שאחרים מסתכלים עליי ורואים ילד דיכאוני שנינו יודעים את האמת אני כבר לא כזה כל מה שהם רואים זה בסך הכל צלקות קרב -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
||
![]() בילי ג'ו ארמסטרונג נולד חמוד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אהבתי ממש.
זה מוציא את כל הפנימיות, הכי כואבת. בלי להיכנס לפרטים, כנראה כתבת את זה על משהו אישי וזה ניכר בדימויים בהם בחרת להשתמש. "חתכים אדומים על עור בהיר" "מהמדורה של פעם נשארו רק גיצים וגחלים מתקררות" "צלקות קרב" דימויים שחלקם יכולים להיות חלק מהסיפור האמיתי, במקרים מסויימים. בשיר את/ה מדבר/ת על כאב, עצום, שנגרם לך מקשר עם מישהו/י. קשר כלשהו, לא משנה איזה. רואים את כל הכוויות, הכל פתוח כמו החתכים האדומים על העור הבהיר. את/ה מסמןת את זה שהתגברת עליהם, מפאת הזמן או מפאת התחושה האישית שלך, בזה שאת/ה מצייןת שנשארו רק גיצים. כל הסערה נרגעה, הגחלים מתקררים. עברו הרבה שנים מאז, חווית חוויות נוספות. המשכת הלאה. אבל בעצם, תמיד כל המקרה הזה יישאר לך עמוק בלב, בעקבות השורה האחרונה הרי כל מה שאנו חווים בחיים הופך להיות הסיפור שלנו. שיר מצויין שכתבת, הלוואי ותמשיך/י כך :) -------------------- שיר בילי ג'ו ♦ מוזיקה אני צריךה גיף יפה ![]() .I Love him --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |