![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Oct 9 2020, 11:47 AM
|
||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש גבר/גבר, אז מי שלא מרגיש בנוח לקרוא את זה שלא יקרא.
--- יד אחת הוא הניח על מותנו של בריי, ידו השנייה אחזה בזו המחוספסת של הנער. ידו הפנויה של השני נחה על כתפו של אלכס, גורמת לליבו להשתגע. הרגליים של שני הבחורים נעו לצלילי המהום מנגינה חרישי. "הבנת מה אמורים לעשות?" שאל אלכס. גרונו כבר כאב מהזמן הרב בו המהם את המנגינה שהכיר היטב, אבל הוא לא התלונן. הבחור השרירי שמולו לא התלונן על העובדה שהם רוקדים גם כן. "אני חושב שכן." בריידן ענה, ראשו מופנה מטה במטרה לא לפספס שום צעד. הוא דרך על אלכס יותר מפעם אחת, נראה היה שהוא לא רצה לחזור על כך שוב. השניים נמצאו בחדרו של אלכס, רוקדים לאיטם. ווילונות כבדים הסתירו את הנוף מהחלונות הגדולים, והדלת נחסמה בשולחן של אלכס. נרות האירו את החדר, מרצדים על קירות האבן באור רך. השניים ידעו שהם עושים משהו לא ראוי. היה קשה להתעלם מכך בהתחשב בלחץ שהורגש עליהם כל יום. אלכס צריך להתחתן בקרוב עם יורשת העצר של ממלכה שכנה, מבריי ציפו לגדולות במשמר הארמון. הם ניסו למצוא נחמה קלה במפגשים הקצרים שלהם, שגרמו לליבם להאיץ ולעורם להתחמם, למרות שלא עשו דבר יותר מאשר לדבר. הם לא העיזו. חוץ מהפעם. השניים הסתחררו בחדר המרווח, מדי פעם צוחקים במבוכה. מחשבותיהם כבר לא טבעו בתוך הצפיות שלהם מהחברה, זה רק שניהם כאן. אלכס צפה בחיוך קל מתפשט על שפתיו של בריי ובלע את רוקו. הוא רכן לפנים. הלוואי ש... "אתה די טוב בזה." בשנייה האחרונה הוא עצר את עצמו. "שקרן." צחוקו העמוק של בריי הרעיד משהו בתוך אלכס. "לא... אני מתכוון," אלכס כחכך בגרונו. "אתה משתפר." בריי הניד בראשו בשעשוע, כאילו לא מאמין שזה הנסיך שאמור להוביל ממלכה שלמה. "אלכסנדר, אתה משהו מיוחד." "כמובן שאני מישהו מיוחד," אמר במהירות בלי לחשוב, הלחץ מניע אותו. "אני-" נשימתו של אלכס נעתקה כשזוג עיניים ירוקות ננעץ בשלו. בלי לשים לב הוא הפסיק לרקוד. יד שזופה ומחוספסת עזבה את המקום בה אלכס הורא שעליה להיות ועברה לאחוז בסנטרו. המגע של בריי על עורו גרם לאלכס להצטמרר. ידו עזבה את ידו המשולבת של בריי שנחה באוויר ותפסה את הכתף של הנער בחוזקה. "מ- מה אתה עושה?" בריי התקרב אל אלכס, וזה הופתע לגלות שהוא לא נרתע לאחור. "אני יכול לנשק אותך?" ליבו של אלכס פעם בחוזקה. הוא ידע שגורלם יהיה מר עם יגלו מה הם עשו ביום הזה, ובושה תומת על משפחתם. אבל באותו הרגע כל מה שאלכס היה יכול לשים לב אליו אלה עיני הברקת הנוצצות של בריי והנשימה הרועדת שלו על עורו. "כן." הוא ענה. -- אני אולי קצת בשוק כי כתבתי גיי שיט אחרי שנים שלא? קמתי בבוקר וזה שווריאן מזכירה לי מדי פעם שאני צריכה לכתוב משהו שהוא לא טראגי הסתנן לי לראש ופתאום זה יצא. -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 9 2020, 15:03 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב אז כמו שאמרתי לך כבר קודם, אני להתאכזב מכך שלקחת את הקלישאה של אהבה אסורה בין נסיך/משרת או אביר. באמת, זה קיים בכל מקום שכבר קשה לאהוב את זה בפעם הבאה תעשי אביר/אביר או אביר/משרת. הרבה פחות קלישאתי. בכל מקרה לקטע. הקטע די טוב :0 אהבתי שהם כאילו... אה אינטימיות אה זה רע אה זה כיף אע. סליחה אני לא להסביר טוב, אבל אני מקווה שהבנת. יש שם כמה משפטים שהפריעה לי קצת הכתיבה, אבל זה סגנון הכתיבה שלך אז אני לא אתקן את זה (זה יצא לא נכון. סגנון הכתיבה שלך מדהים פשוט היו כמה משפטים שבהם הייתי מתקנת אבל אז זה יסתור את סגנון הכתיבה שלך). יש רק משפט אחד שאני רוצה לציין כאן:
לדעתי היה עדיף לכתוב את זה ככה: אלכס היה (את כותבת בלשון עבר, אבל המשפט הזה ספציפית היה בהווה) צריך להתחתן בקרוב עם יורשת העצר של ממלכה שכנה (לא היה פשוט יותר לכתוב נסיכה? לא הערה סתם תהיה), ומבריי (או לחליפין, נקודה לפני "מבריי") ציפו לגדולות במשמר הארמון. זה לפחות דעתי :> אבל הקטע באמת טוב! כי זה גיי וגיי זה טוב! -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |