![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Oct 10 2021, 22:52 PM
|
||
![]() אגב, אני דתייה ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה אזור הבודדים,
מתמודדים. מוזמנים לבקר, עשרים וארבע שבע. יום אחד, הלוואי, תתעוררי, ותגלי, שלמישהו באמת, אכפת ממך. בכל בית ספר ותיכון יש מקום כזה. מאחורי אולם הספורט או הכיתות, שם יושבים האלה, שיום אחד, אולי, מישהו ישים לב, שהם שם. כמו שכבר אמרתי, אני מתמודדת שלום ותודה. לא צריך, שוב, לערב את המורה. זה אזור הבודדים, הם יושבים שם ובוהים בנמלים, הן הולכות שם בשורה, אבל יש להן ברירה, ואם יש נמלה, שתיפול, אז היא תקום בחזרה. כן, מודעת לזה שיצא מוזר, אבל לא נורא... -------------------- הפלפאפית בלב💛 (וגם בכל שאר חלקי הגוף) ~ נוקיאיסטית ~מוּפָאסִי 🦁 ~אני גאה בי:)~ נמוכה וטוב לה 📏 ~ enfp ~ שוקולד🍫 ~ עצוב למות באמצע התפוז🍊~ יום אחד אני אשלים אנדי ~ שירי דיסני📺~ מבוך דרקון האבן 🐉 💎 🧱 ~ דתייםםםם לא מקללים אף פעםםם~ למות זה מעייף~ אנשה רגישה מאוד🌸 ~ חכמה בינה ודלעת~ מוזר זה נהדר~ D: ~ ארבעת המלכים של הוגוורטס🗡️~ :מתחנן:~ משרד היחנוך קבע, מה זאת אומרת ~ דוסית בפוטנציאל~ עוגיות שוקלד צ'יפס היא קבוצת המזון החשובה ביותר🍪~ לא סוויפטית אבל בטוח לא סוויפט*ית~ שימפנזה קטנה לחשה לי באוזן~ מבחינה~ Lady colored hair~ לחם עם פרוסה~ הלא מגניב זה המגניב החדש:) ~ כישלון 💓 ~ אייס קפה חם🥤 ~ יהיה נחמד אם תתנו לי לאכול~ מתעקשת לא לשנוא את פיץ~ חמשת ימי הדין~ משה רבנו עשה פיקניק בהר סיני שבארץ הפלאות~ בטאית! שלחו בקשות:) ~ רנדומליזם בע"מ~ אבנר הוא כזה אבנר ~ טוסטים זה מצחיק🍞 ~ תני לי רבע, תני לי רבע, עוף!🍗~ נקודה בסוף משפט.~ תאהבו את טליה ~ החתימה שלי 3>
קוראים לי נטע ואני אוהבת לקרוא (פנטזיה בעיקר) לכתוב (שירים בעיקר) ואנשים (אותך בעיקר). --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 11 2021, 20:24 PM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יואוווווו
יצא ממש מקסים!!! אהבתי שהשורות הן קצרצרות כאלו ומשלימות ואהבתי גם שהמבודדים צריכים לקחת דוגמא מהנמלים (אם הבנתי נכון 😅) בכל מקרה יצא קטע ממש מקסים!!! -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 12 2021, 18:48 PM
|
||
יא רינגגג יאיייי
כןכן הבנת את הפואנטהה הקטע שפשוט כתבתי את זה תוך כדי שהייתי אממ שם:) אז מגניב ורינגיהו -------------------- הפלפאפית בלב💛 (וגם בכל שאר חלקי הגוף) ~ נוקיאיסטית ~מוּפָאסִי 🦁 ~אני גאה בי:)~ נמוכה וטוב לה 📏 ~ enfp ~ שוקולד🍫 ~ עצוב למות באמצע התפוז🍊~ יום אחד אני אשלים אנדי ~ שירי דיסני📺~ מבוך דרקון האבן 🐉 💎 🧱 ~ דתייםםםם לא מקללים אף פעםםם~ למות זה מעייף~ אנשה רגישה מאוד🌸 ~ חכמה בינה ודלעת~ מוזר זה נהדר~ D: ~ ארבעת המלכים של הוגוורטס🗡️~ :מתחנן:~ משרד היחנוך קבע, מה זאת אומרת ~ דוסית בפוטנציאל~ עוגיות שוקלד צ'יפס היא קבוצת המזון החשובה ביותר🍪~ לא סוויפטית אבל בטוח לא סוויפט*ית~ שימפנזה קטנה לחשה לי באוזן~ מבחינה~ Lady colored hair~ לחם עם פרוסה~ הלא מגניב זה המגניב החדש:) ~ כישלון 💓 ~ אייס קפה חם🥤 ~ יהיה נחמד אם תתנו לי לאכול~ מתעקשת לא לשנוא את פיץ~ חמשת ימי הדין~ משה רבנו עשה פיקניק בהר סיני שבארץ הפלאות~ בטאית! שלחו בקשות:) ~ רנדומליזם בע"מ~ אבנר הוא כזה אבנר ~ טוסטים זה מצחיק🍞 ~ תני לי רבע, תני לי רבע, עוף!🍗~ נקודה בסוף משפט.~ תאהבו את טליה ~ החתימה שלי 3>
קוראים לי נטע ואני אוהבת לקרוא (פנטזיה בעיקר) לכתוב (שירים בעיקר) ואנשים (אותך בעיקר). --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 14 2021, 23:07 PM
|
||||||||||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוי זה ממש חמוד! הצלחת להעביר את הסיטואציה והסיפור יפה מאוד, והקריאה זרמה. יש לי כמה הערות קטנות כי אני מרגיש את הפוטנציאל שיש בך אחות ואני רוצה לעזור לך >< זה בעיקר בניקוד ובכתיבה. שום דבר בנוגע לסדר של המשפטים וכזה- שאותם עשית טוב. אוקי אני אתחיל. את הבית הראשון נורא אהבתי כי המשפט הראשון מדבר על האיזור ההוא והמשפט השני מדבר על הנערה המספרת ואז בבית הבא חוזרים אל האיזור. זה היה קומביניישן מעניין כזה. את המספרים כדאי לכתוב במילים ולא במספרים, כי זה כן קוטע את הקריאה.
לא צריך לשים פסיק בין שני המשפטים
זה כמו הסיום של הבית הקודם! יש כאן רצף, בין אם את מודעת לכך או לא. נייס.
פסיק בין המשפט הראשון לשני
לא צריך, שוב, לערב את המורה אורלי "זה איזור המתבודדים" הייתי שם נקודה במקום הפסיק. שוב, זה שיר נורא יפה ונתקעתי כאן ממש על קטנות כי אני רואה את היופי שיש כאן ומצפה ממך לקטעים נוספים. תמשיכי ככה. -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Oct 20 2021, 13:58 PM
|
||
ואוו תודה ריין3>
הת"בים ממש עוזרים והביקורת שלך נהדרת... ממש משמח אותי שהערת לי כי אתה כותב מושלם:) -------------------- הפלפאפית בלב💛 (וגם בכל שאר חלקי הגוף) ~ נוקיאיסטית ~מוּפָאסִי 🦁 ~אני גאה בי:)~ נמוכה וטוב לה 📏 ~ enfp ~ שוקולד🍫 ~ עצוב למות באמצע התפוז🍊~ יום אחד אני אשלים אנדי ~ שירי דיסני📺~ מבוך דרקון האבן 🐉 💎 🧱 ~ דתייםםםם לא מקללים אף פעםםם~ למות זה מעייף~ אנשה רגישה מאוד🌸 ~ חכמה בינה ודלעת~ מוזר זה נהדר~ D: ~ ארבעת המלכים של הוגוורטס🗡️~ :מתחנן:~ משרד היחנוך קבע, מה זאת אומרת ~ דוסית בפוטנציאל~ עוגיות שוקלד צ'יפס היא קבוצת המזון החשובה ביותר🍪~ לא סוויפטית אבל בטוח לא סוויפט*ית~ שימפנזה קטנה לחשה לי באוזן~ מבחינה~ Lady colored hair~ לחם עם פרוסה~ הלא מגניב זה המגניב החדש:) ~ כישלון 💓 ~ אייס קפה חם🥤 ~ יהיה נחמד אם תתנו לי לאכול~ מתעקשת לא לשנוא את פיץ~ חמשת ימי הדין~ משה רבנו עשה פיקניק בהר סיני שבארץ הפלאות~ בטאית! שלחו בקשות:) ~ רנדומליזם בע"מ~ אבנר הוא כזה אבנר ~ טוסטים זה מצחיק🍞 ~ תני לי רבע, תני לי רבע, עוף!🍗~ נקודה בסוף משפט.~ תאהבו את טליה ~ החתימה שלי 3>
|
|
פורסם ב: Oct 20 2021, 15:39 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי ממש אהבתי
זה כתוב כזה בתור קטע, אבל אפשר להפוך את זה לשיר ראפ כזה קיצר אהבתי 3> -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 22 2022, 07:14 AM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
אזור הבודדים הוא אכן מקום נחמד. הוא כבר לא אזור הבודדים. איכ.
זה כתוב ממש יפה נטע! (מיפ למה לא ראיתי את זה עד היום?) -------------------- AlEC BeNJaMin ~ SArA KAyS ~ ShAwN MEndEs ~ AleSSia CaRa ~ CaVEtoWn ~ SuNSet CuRVe Talya • 14 • another things I don't have to say • whatever ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |