האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

paramore | סיקור להקה
פורסם ב: Apr 21 2022, 18:52 PM
צטט הודעה

קוסם מתקדם

פרטי משתמש
קבוצה: סלית'רין
חרמשים: 26422
מגדר:female
משתמש מספר: 80793
חפצי המשתמש: צפה

paramore פאראמור

User Posted Image

פארמור היא להקת רוק של שנות ה2000 שהוקמה ב2004, על ידי היילי וויליאמס, ג'וש פארו וזאק פארו, בנוסף עם ג'רמי דייויס וג'ייסון ביינום. חברי הלהקה הנוכחים בשירים העדכניים הם היילי וויליאמס (סולנית) זאק פארו (מתופף), וטיילור יורק (גיטרה).

שם: פאראמור paramore
חברים: היילי וויליאמס (סולנית)
זאק פארו (מתופף)
טיילור יורק (גיטרה)
ג'וש פארו (לשעבר)
ג'רמי דייויס (לשעבר)
ג'ייסון ביינום (גיטרת קצב לשעבר)
ג'ון המברי (בסיסט לשעבר)
ז'אנר: רוק
שנות פעילות: 2004 - 2017,2018.
חברת התקליטים:Fueled by Ramen

על הלהקה

הקמת הלהקה ואלבום ראשון

User Posted Image

All We Know
Pressure
Emergency
Brighter
Here We Go Again
Never Let This Go
Whoa
Conspiracy
Franklin
My Heart

הלהקה הוקמה ב2004 על ידי האחים ג'וש וזאק פארו, וג'רמי דיוויס הבסיסט. כאשר הסולנית היילי וויליאמס עברה לטנסי, עיר הולדת הלהקה, חברי הלהקה סירבו לצרף אישה ללהקה. היילי בכל זאת כתבה להם שירים, אז הסכימו לבסוף לצרף אותה.
השיר הראשון שנכתב הוא "Conspiracy", שהופיע כשיר בסיס לאלבום הבכורה. בשנים הראשונות של הלהקה היא הופיעה בעיקר בפסטיבלים כלליים. מתישהו ב2005 אחרי הופעה חיה הם קיבלו הצעה מג'ון ג'ניק להקליט אצלו.

הלהקה נסעה לאורלנדו כדי להקליט את האלבום הראשון, "All We Know Is Falling", אבל לפני שהקליטו החליט הבסיסט ג'רמי דיוויס לעזוב את הלהקה. הלהקה המשיכה לעבוד על האלבום וכתבו על העזיבה שלו, שהפכה אחר כך לקונספט שעליו בוסס גם שאר האלבום. היילי, הסולנית, סיפרה מתישהו שהספה הריקה בעטיפה של האלבום מסמלת את העזיבה שלו.

בינתיים, ג'ון המברי החליף את ג'רמי בתור הבסיסט. דיוויס חזר חמישה חודשים אחר כך, והאלבום יצא לאור ב-24 ביולי 2005 ודורג במקום ה-30 במצעד Billboard's Heatseekers Chart.

כסינגל מהאלבום חברי הלהקה הוציאו את הסינגל "Pressure", אבל השיר נכשל במצעדים, למרות שלדעתי הוא שיר ממש טוב. בתור תיקון, נבחר השיר "Emergency" להיות השיר השני שיוצא כסינגל מהאלבום, "Emergency" הראה את הלהקה באור אחר, ותיקן את המצב שיצר הסינגל הקודם.

בתחילת 2007 נבחרה פאראמור לאחת מעשר הלהקות ששווה לעקוב אחריהן בשנה הקרובה על ידי מגזין NME הבריטי. בינואר ניגנה הלהקה סט אקוסטי בפתיחת ואנס וארפד טור. לאחר מכן פאראמור הופיעה שוב במגזין Kerrang!, בכתבה שויליאמס האמינה שהציגה ציור כוזב לדמותה של הלהקה, במיוחד משום שהתמקדה בהיילי כמרכיב המרכזי בלהקה.

riot!

User Posted Image

For a Pessimist, I'm Pretty Optimistic
2That's What You Get
Hallelujah
Misery Business
When It Rains
Let the Flames Begin
Miracle
Crushcrushcrush
We Are Broken
Fences
Born for This

הלהקה התחילה להקליט את אלבומה השני‎ בינואר 2007, ותהליך ההפקה הסתיים במרץ בלי הגיטרה של האנטר לם אחרי שהוא עזב את הלהקה, ולכן הצטרף הגיטרסיט טיילור יורק (המושלם.) שני המפיקים ניל אברון והווארד בנסון חיזרו אחריהם במטרה להקליט אלבום שני והלהקה הסכימה להקליט את Riot!‎. האלבום יצא ב-12 ביוני 2007 ונכנס למצעד Billboard 200 במקום 20, למצעדים הבריטיים במקום 24, ומכר בארצות הברית 44,000 עותקים כבר בשבוע הראשון. השם Riot!‎ נבחר, כי המשמעות, "התפרצות" או "התפרעות", סיכמה את הכל בשביל הלהקה. הסינגל הראשון מתוך האלבום, שפורסם ב-21 ביוני,2007, Misery Business, הוא אחד השירים הכי פופלריים שלהם, ואחד השירים האהובים עלי שלהם ובכללי.

ביוני הם הוכרזו על ידי Rolling Stone בתור "שווים צפייה". הסינגל הבא, "Hallelujah", יצא לאור ב-30 ביולי 2007.
ב-11 באוקטובר 2007 הקליפ ל"Crushcrushcrush" יצא לאור לטלוויזיה בארצות הברית כסינגל הבא מתוך Riot!‎. הסינגל יצא לאור רשמית בארצות הברית ב-19 בנובמבר.

פאראמור הופיעה על עטיפת המגזין Alternative Press בפברואר 2008 ונבחרה על ידי הקוראים כלהקה הטובה ביותר ב-2007. בנוסף, היא הייתה מועמדת לפרס "תגלית השנה" בטקס פרסי גראמי אך הפסידה לאיימי ויינהאוס. בתחילת 2008 קיימה פאראמור סיבוב הופעות נוסף בממלכה המאוחדת לקידום אלבומם בשיתוף עם הלהקות ניו גלורי פונד, Kids in Glass Houses ‏ ו-Conditions. בתחילת פברואר החלה בסיבוב הופעות באירופה אך ב-21 בפברואר היא ביטלה שש הופעות מסיבות אישיות. ויליאמס כתבה באתר הלהקה כי "ההפסקה תתן לחברי הלהקה הזדמנות להתנתק ולעבוד על הבעיות האישיות שלהם".

השיר "Decode" של הלהקה הפך לסינגל המוביל של הסרט מבוסס הספר דימדומים. שיר נוסף של הלהקה, "I Caught Myself", הופיע אף הוא בפסקול של הסרט. הצילומים לקליפ של Decode החלו ב-13 באוקטובר ויליאמס פרסמה באתר הלהקה מספר תמונות של חבריה בסט הצילומים. "Decode" יצא לאור באתר המעריצים של הלהקה ובאתרה של סטפני מאייר ב-1 באוקטובר 2008. ממש תכננתי לראות דמדומים ומסתבר עכשיו שהשיר הוא חלק מהסרט וזה רק מגביר את הרצון שלי לראות אותו :>

Brand New Eyes

User Posted Image
Careful
Ignorance
Playing God
Brick by Boring Brick
Turn It Off
The Only Exception
Feeling Sorry
Looking Up
Where the Lines Overlap
Misguided Ghosts
All I Wanted

פאראמור סיימה את ההפקה לאלבום השלישי שיצא לאור ב-29 בספטמבר 2009. רוב קוואלו (הפקת אלבומים לגרין דיי, אבריל לאבין ומיי כמיקל רומנס) הוא זה שהפיק את האלבום. הקליפ לשיר הראשון מתוך האלבום, Ignorance, יצא בתאריך 13 באוגוסט לאינטרנט. הסינגל השני מתוך האלבום הוא השיר Brick By Boring Brick, והוא יצא ב17 בנובמבר. . ב-19 באפריל יצא הסינגל השלישי מתוך האלבום, "The Only Exception", שהקליפ שלו יצא לאור בפברואר. ב-16 בנובמבר 2010 יצא לאור הקליפ לסינגל הרביעי מתוך האלבום "Playing God". את האלבום הזה, אני חייבת לומר, לא שמעתי, אז אני לא ארחיב פה במידע.

Paramore

User Posted Image

Fast in My Car.
Now
Grow Up
Daydreaming
Interlude: Moving On
Ain't It Fun
Part II
Last Hope
Still Into You
Anklebiters
Interlude: Holiday
Proof
Hate to See Your Heart Break
Crazy Girls
Interlude: I'm Not Angry Anymore"
Be Alone
Future

ב-2013 הודיעה הלהקה על צאת האלבום הרביעי שלהם " Paramore", והוציאו את הסינגל הראשון מתוכו ואת הקליפ לשיר ״Now". לאחר מכן, הוציאו את הסינגל השני לאלבום הנקרא "Still Into You",שיר שאני ממש אוהבת, וכן קליפ לשיר. מאוחר יותר, הם הוציאה הלהקה קליפ לשיר "Anklebiters". האלבום יצא ב-9 באפריל 2013. בסה"כ, האלבום כולל בתוכו 19 שירים, ואורכו הכולל הוא שעה ואחת עשרה שניות. הוא כולל את השירים Fast In My Car, Now, Grow Up, Daydreaming, Moving On, Ain't It Fun, Part II, Last Hope, Still Into You, Anklebiters, Holiday, Proof, Hate To See Your Heart Break, (One Of Those) Crazy Girls, I'm Not Angry Anymore, Be Alone, Future, Native Tongue, ולבסוף, Escape Route, לא מצאתי עליהם מידע, וכמו כן את רובם לא שמעתי.
Paramore הוא האלבום הראשון שהלהקה הוציאה ללא שניים מחבריה המייסדים, האחים זאק וג'וש פארו, שעזבו את הלהקה בשנת 2010.
שירם Ain't It Fun מאלבום זה זכה בפרס "שיר הרוק הטוב ביותר" בטקס גראמי ה־57 ובפרסים רבים אחרים.
בדצמבר 2015 הבסיסט ג'רמי דייוויס עזב את הלהקה.

after laughter

User Posted Image

Hard Times
Rose-Colored Boy
Told You So
Forgiveness
Fake Happy
26
Pool
Grudges
Caught in the Middle
Idle Worship
No Friend

שבע שנים אחרי שעזב את הלהקה, חזר המתופף זאק פארו ללהקה בתור מתופף, מה שהשאיר אותם עם גיטרסיט, מתופף וסולנית אחרי עזיבתו של הבסיסט דיוויס. הלהקה המחודשת התחילה לעבוד על אלבום חדש, after laughter. הסינגל הראשון מתוך האלבום, Hard Times, שהוא אגב השיר האהוב עלי ובזכותו הכרתי את הלהקה, יצא ב-19 באפריל 2017 והסינגל השני "told you so" יצא ב-3 במאי 2017. האלבום כולו יצא ב-12 במאי 2017. האלבום בין היתר הועלה על ידי הערוץ הרשמי לאתר היוטיוב, מה שמאפשר האזנה חינמית. האלבום מתאפיין ברוק מתחילת שנות השמונים והתשעים של המאה העשרים בפופ בפאנק ובמוזיקה אלקטרונית. לעומת האלבום הקודם שלהם, המילים הרבה יותר אפלות ויוצרות ניגוד עם המנגינה העליזה לרוב.

חברי הלהקה

לשעבר

*כתבתי רק על חברי הלהקה היותר מרכזיים.

User Posted Image
שם מלא: ג'וש פארו
תאריך לידה וגיל: 29 בספטמבר 1987, בן 34.
תפקיד בלהקה: גיטריסט.
כמה דברים עליו: ג'וש היה אחד מהמקימים של פאראמור.
כשחקרתי על הלהקה בשביל הסיקור, מצאתי משהו מעניין. מסתבר שג'וש התבטא בדעות הומופוביות, ולפי מה שראתי, זה כנראה מתקשר לעזיבתו מהלהקה.

User Posted Image
שם מלא: ג'רמי דיוויס
תאריך לידה וגיל: 8 לפברואר 1985, בן 37.
תפקיד בלהקה: בסיסט
כמה דברים עליו: ג'רמי היה אחד מהמקימים של הלהקה, ועזב אותו לפני יציאת אלבום הבכורה. הוא חזר ללהקה, ועזב שוב ב2015.

נוכחיים

User Posted Image
שם מלא: היילי ניקול וויליאמס
תאריך לידה וגיל: 27 בדצמבר 1988, בת 33
תפקיד בלהקה: סולנית
כמה דברים עליה: היילי היא הסולנית של הלהקה, והיא אחת מהחברים היחידים בלהקה שאף פעם לא עזבו אותה. היילי הצטרפה ללהקה כשרק הוקמה, והיא כתבה את השירים הראשונים של הלהקה. היילי היא תומכת גדולה של הלהטב, והיא הכי "פופולרית" מכל חברי הלהקה.

User Posted Image
שם מלא: טיילור יורק
תאריך לידה וגיל: 17 בדצמבר 1989, בן 32.
תפקיד בלהקה: גיטריסט.
כמה דברים עליו: טיילור הוא הגיטריסט הראשון של הלהקה (מתוך 2 גיטריסטים), והוא היה חלק מהמקימים שלה. הכיר את האחים פארו בתיכון, ויחד איתם הקים את פאראמור. טיילור מעולם לא עזב את הלהקה.

User Posted Image
שם מלא: זאק פארו
תאריך לידה וגיל:4 ביוני 1990, בן 31
תפקיד בלהקה: מתופף.
כמה דברים עליו: זאק הוא אחד המקימים של הלהקה. הוא אחיו הצעיר של ג'וש פארו. זאק עזב את הלהקה ב2010, וחזר ב2017, לאלבום after laughter. לא כמו אחיו, זאק הוא תומך של הקהילה הגאה.

User Posted Image
חוות דעת

ברוכים הבאים לעוד אחת מחוות הדעת המאמללות של מאיה!
והיום: איך מאיה הכירה את פאראמור.
יום אחד, למאיה היה משעמם בערב. היא רצתה לשמוע מוזיקה, אבל הפעם רוק. הנה מאיה מוצאת לה "רוק מומלץ לשנת 2017", והיא כמובן שומעת את הפלייליסט. הוא לוקח לה יומיים.
במהלך הפלייליסט, מאיה נתקלת בhard times. היא מתה על השיר, ומכריזה עליו כעל השיר האהוב עליה. מאיה ממהרת לשמוע עוד שירים של פאראמור, והיא נתקלת בשיר המדהים, misery bisnuss. מאיה מאוד אוהבת את השיר, וממשיכה לשמוע פאראמור.

אז אחרי כל הסיפור המרתק שלי, קבלו את חוות הדעת שלי.
בתור מישהי שממש אוהבת את פאראמור אבל לא שמעה הרבה שירים שלהם, אני אעביר חוות דעת בעיקר על אפטר לאוטר, האלבום שלדעתי, הוא הכי מוצלח שלהם.

הלהקה מדהימה. יש לה סגנון מוזיקלי מדהים של רוק מיוחד, והמילים שלהם מעבירות המון דברים. אפילו הכריכות של האלבומים, יש בהן משהו, שאותי מרגש.

השירים שאני הכי ממליצה עליהם הם: hard times, missery bissnes, still into you/
אם תשמעו אותם ,במיידית תתאהבו בלהקה, וזה דבר מומלץ.

שירים מומלצים
תלחצו על הגיפים בשביל להגיע לסרטונים.

User Posted Image

User Posted Image

User Posted Image

מקווה שאהבתם את הסיקור :)

--------------------

מאיוש
הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Apr 21 2022, 19:05 PM
צטט הודעה

קוסם מתחיל

פרטי משתמש
קבוצה: רייבנקלו
חרמשים: 2222
משתמש מספר: 82498

וואו, אני לא מכירה את הלהקה, אבל בזכות הסיקור הזה בזמן הקרוב אני אתחיל לשמוע שירים!
לדעתי הסיקור יצא מאוד מגניב (והוא ממש גרם לי לרצות לשמוע אותם)
אממ... אין לי עוד משהו לכתוב כל כך... טוב...
ביי!
:0)

--------------------
Today is life, Tomorrow will never come
אז גל זאת אני ואני זאת גל.
החתימה הקודמת שלי הייתה מוזרההה, ונמאס לי ממנה!
אז, אמ, שלחו ינשוף...?
ואני אוסיף קישור, אבל אני כותבת.
והקישור המדהים שעבורו התכנסנו כאן היום: אני כותבת
אז... מה קורה?
ומילי תשלחי לי ינשוףףףףףףף
אני מתגעגעת אלייךךךך
אה, ומסתבר שאני מתחילה לדבר לעצמי בחתימות כמו מוזרה, או יותר נכון - כמו מי שאני!!!
גלvכל יום פהvמחכה לינשופיםvיוצרת חתימות נוראיות!!!

קדימה! תצטרפו!
זאת הקבוצה הכי טובה בעולם, וחסרים לנו אנשים!
קדימה!

בבקשה תצטרפו! אני מתחננת! זאת משפחה ממש מגניבה של אנימה! בבקשההה!!!!
משתנה לפי מצב רוח. תמונות תופסות הרבה מקום.

---------
פורסם ב: Apr 21 2022, 20:40 PM
צטט הודעה

קוסם מתקדם

פרטי משתמש

תודה!

--------------------

מאיוש

---------
פורסם ב: Apr 24 2022, 21:00 PM
צטט הודעה

אני אוהב את יעל

פרטי משתמש
קבוצה: הנהלת הפורומים
חרמשים: 9697149
מגדר:
משתמש מספר: 82673

כן אני אחפש אותה!
אחלה סיקור!

--------------------
‏ I’m half white
Other half
Also white
my name is not Yael but ok
‏he/them
‏ Taylor Swift | Math | Tubbo | idk

User Posted Image

סוֹ

---------
פורסם ב: Apr 25 2022, 17:59 PM
צטט הודעה

קוסם מתקדם

פרטי משתמש

תודה!!

--------------------

מאיוש

---------
פורסם ב: May 14 2022, 23:27 PM
צטט הודעה

.You can't KILL me. There'll be paperwork

פרטי משתמש
קבוצה: רייבנקלו
חרמשים: 1720
מגדר:male
משתמש מספר: 59134

צונזר סליחה לא שמתי לב לתאריך :'(

--------------------
ריין ~ 18 כבר ~ איי דונואו

User Posted Image

“You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.”

User Posted Image

---------
פורסם ב: May 15 2022, 07:55 AM
צטט הודעה

קוסם מתקדם

פרטי משתמש

QUOTE (Silenzio Bruno @ May 14 2022, 23:27 PM)
צונזר סליחה לא שמתי לב לתאריך :'(

חח עדיין לא עברו שלושה שבועות מותר להגיב:)
אשמח לשמוע את התגובה שלך

--------------------

מאיוש

---------
1 משתמשים צופים באשכול זה (1 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושא
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3717 7004 4152 2139

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025