0 חרמשים |
קפיצה לעמוד (16) 1 2 [3] 4 5 ... אחרון » קפיצה לעמוד |
|
פורסם ב: Jan 2 2024, 16:33 PM
|
||
קוסם מתחיל |
אתה יכול לשים את הסמל בחתימה
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 2 2024, 17:15 PM
|
||
קוסם בינוני |
עוד לא שלחו לי אותו
אני פשוט בטלפון אז אני לא יכול לשלוח את הצבע שאני רוצה וכאלה -------------------- קאלאדין📖מ. ספרים📖שוטו📖הוא\אתה📖ברנדון סנדרסון I am rotten to the core --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 2 2024, 17:52 PM
|
||
שנה שהם שם - Bring them home now🎗️ |
טוב נו, אני ריייבנ החודש ויצרן החודש
5300 חרמשים, בסדר עם זה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 2 2024, 21:00 PM
|
||
קוסם מתחיל |
יאא התמונה!!
אתם בחרתם? -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 2 2024, 21:42 PM
|
||
יואוו נכוןן
ולצערנו לא נתנו לנו לבחור אבל יצא דמבי! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 2 2024, 21:46 PM
|
||
מה הכינוי הכי מוזר בעולם לדעתכם?
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 2 2024, 22:18 PM
|
||||
קוסם מתחיל |
"חירבוש אותיות" "עחכעםי" "אני קקה וחרא" באחרון לא התכוונתי לקלל פשוט רציתי לעשות דוגמא ובנוגע לדמבי התמונה לא הייתה אמורה להיות קשורה לשה"ה? -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 2 2024, 23:08 PM
|
||
קוסם מתקדם |
ניתאי אני צריכה איתך ישיבת צוות
-------------------- 🇮🇱🎗🇮🇱🎗🇮🇱🎗
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 3 2024, 08:41 AM
|
||
קוסם מתחיל |
למה?
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 3 2024, 08:54 AM
|
||
לא יודע היא לא עונה לי...
ואם היא כתבה ישיבת צוות אסור לנו להגיד. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 3 2024, 16:10 PM
|
||||
קוסם בינוני |
אה באמת אני הולך להסתכל בפורום ריבנקלו מזלטטט -------------------- קאלאדין📖מ. ספרים📖שוטו📖הוא\אתה📖ברנדון סנדרסון I am rotten to the core --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 3 2024, 16:15 PM
|
||
תודהה
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 3 2024, 16:30 PM
|
||
אתה יודע שאתה יכול להגיב בכל ארבעת הפורומים כן?
זה חוקי לגמרי גם להשתתף בפעילויות בכל הפורומים -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 4 2024, 16:29 PM
|
||
קוסם מתחיל |
היי
|
|
פורסם ב: Jan 4 2024, 16:40 PM
|
||
קוסם בינוני |
לא הייתי כאן איזה שבוע
-------------------- קאלאדין📖מ. ספרים📖שוטו📖הוא\אתה📖ברנדון סנדרסון I am rotten to the core --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
קפיצה לעמוד (16) 1 2 [3] 4 5 ... אחרון » קפיצה לעמוד |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2024 |