0 חרמשים |
מתנגן ברקע:
קפיצה לעמוד (9) [1] 2 3 ... אחרון » קפיצה לעמוד |
|
פורסם ב: Jan 22 2010, 03:48 AM
|
||
You know you love me. XOXO |
שלום וברוכים הבאים לשולחן שלכם D= אתם מוזמנים לקום ולאכול מהמאכלים היוקרתיים אשר נמצאים בבופה אתם מוזמנים לשתות משקאות קלים או חריפים בבר משקאות קלים ואלכוהול ואתם מוזמנים לרקוד ברחבת הריקודים לכל תלונה או בקשה אתם מוזמנים לפנות אל המלצרית שלכם: Gossip Girl שיהיה לנו ערב מושלם ומהנה, HPortal --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 23 2010, 22:48 PM
|
||
Knowledge in my pain |
הי בלאגאן תמר הבריזה לי
-------------------- उस व्यक्ति ने अमरत्त्व प्राप्त कर लिया है, जो किसी सांसारिक वस्तु से व्याकुल नहीं होता. ॐ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 23 2010, 23:02 PM
|
||
Yes Lil Can |
איזו תמר?O:
-------------------- לילו יקירה, פרצתי לך. אני לא אגיד שאת מאגניבה, כי זה לא יהיה מקורי. אני לא אגיד שאת מותק של בנאדם, כי זה הכי לא מקורי. אני רק אגיד לך מזלטוב, חזרת למשתמשך. ותזכרי, אנחנו סופרצדיקות. P: אני אוהבת אותך הכיהכייייי, ואת לא יודעת כמה עזרת לי 3> לאב יה, עדידו. ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 23 2010, 23:05 PM
|
||
Knowledge in my pain |
just that girl
הבריזה לי -------------------- उस व्यक्ति ने अमरत्त्व प्राप्त कर लिया है, जो किसी सांसारिक वस्तु से व्याकुल नहीं होता. ॐ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 23 2010, 23:06 PM
|
||
Yes Lil Can |
אה , חשבתי שיש לנו את אותה בת זוג OO
טוב, אם היא הבריזה, ושלי הבריזה, נוכל אנחנו להיות ביחד XDD השיר שברקע משגע. בלשון הלא טובה של מילה S: ירינוב, שים שירים נורמאליים OO -------------------- לילו יקירה, פרצתי לך. אני לא אגיד שאת מאגניבה, כי זה לא יהיה מקורי. אני לא אגיד שאת מותק של בנאדם, כי זה הכי לא מקורי. אני רק אגיד לך מזלטוב, חזרת למשתמשך. ותזכרי, אנחנו סופרצדיקות. P: אני אוהבת אותך הכיהכייייי, ואת לא יודעת כמה עזרת לי 3> לאב יה, עדידו. ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 23 2010, 23:09 PM
|
||
Knowledge in my pain |
אמממ רוצה להיות זוג עמי? *.*
-------------------- उस व्यक्ति ने अमरत्त्व प्राप्त कर लिया है, जो किसी सांसारिक वस्तु से व्याकुल नहीं होता. ॐ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 23 2010, 23:09 PM
|
||
Yes Lil Can |
-------------------- לילו יקירה, פרצתי לך. אני לא אגיד שאת מאגניבה, כי זה לא יהיה מקורי. אני לא אגיד שאת מותק של בנאדם, כי זה הכי לא מקורי. אני רק אגיד לך מזלטוב, חזרת למשתמשך. ותזכרי, אנחנו סופרצדיקות. P: אני אוהבת אותך הכיהכייייי, ואת לא יודעת כמה עזרת לי 3> לאב יה, עדידו. ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 23 2010, 23:12 PM
|
||
קוסם מצטיין |
אוה, שלוםD:
נראלי שהבתזוג שלי גם הבריזה ליO: -------------------- לא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 23 2010, 23:13 PM
|
||
Knowledge in my pain |
דריה שם
|
|
פורסם ב: Jan 23 2010, 23:13 PM
|
||
Yes Lil Can |
לא נורא
יאניב- כן ><" ההיסטוריה חוזרת עלעצמה. XDD ראית? בסוף אנחנו כן ביחד בנשף XDD -------------------- לילו יקירה, פרצתי לך. אני לא אגיד שאת מאגניבה, כי זה לא יהיה מקורי. אני לא אגיד שאת מותק של בנאדם, כי זה הכי לא מקורי. אני רק אגיד לך מזלטוב, חזרת למשתמשך. ותזכרי, אנחנו סופרצדיקות. P: אני אוהבת אותך הכיהכייייי, ואת לא יודעת כמה עזרת לי 3> לאב יה, עדידו. ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 23 2010, 23:14 PM
|
||
Knowledge in my pain |
חחחח כן, אבל אני צריך ללכת עוד מעט
|
|
פורסם ב: Jan 23 2010, 23:15 PM
|
||
Yes Lil Can |
אוה >:
גאד, השיר הזה מעצבן -------------------- לילו יקירה, פרצתי לך. אני לא אגיד שאת מאגניבה, כי זה לא יהיה מקורי. אני לא אגיד שאת מותק של בנאדם, כי זה הכי לא מקורי. אני רק אגיד לך מזלטוב, חזרת למשתמשך. ותזכרי, אנחנו סופרצדיקות. P: אני אוהבת אותך הכיהכייייי, ואת לא יודעת כמה עזרת לי 3> לאב יה, עדידו. ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
קוסם מצטיין |
איזה שולחן שומםO:
-------------------- לא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
Knowledge in my pain |
הי עדי =]
|
|
פורסם ב: Jan 23 2010, 23:16 PM
|
||||
Yes Lil Can |
מאוד ><" בואו נעשה משו ._. באלי XL במציאות *-* -------------------- לילו יקירה, פרצתי לך. אני לא אגיד שאת מאגניבה, כי זה לא יהיה מקורי. אני לא אגיד שאת מותק של בנאדם, כי זה הכי לא מקורי. אני רק אגיד לך מזלטוב, חזרת למשתמשך. ותזכרי, אנחנו סופרצדיקות. P: אני אוהבת אותך הכיהכייייי, ואת לא יודעת כמה עזרת לי 3> לאב יה, עדידו. ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
קפיצה לעמוד (9) [1] 2 3 ... אחרון » קפיצה לעמוד |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2024 |