0 חרמשים |
|
פורסם ב: Jul 27 2022, 22:18 PM
|
||
קוסם מתקדם |
משימה מרכזית #3 - תוצאות אז במשימה הזו יכולנו לקבל הרבה תרחישים של מועמדים להדחה ומנצחים במשימה, והאמת שקיבלנו תרחיש יחסית בסיסי ומשעמם (אבל לא הכי משעמם, היה אחד יותר משעמם אז לפחות זה). אז התוצאות הן.... בתמונה מס' 1 בחרו יונתן, איתמר וטליה. בתמונה מס' 2 בחרו בילי ומאיה. ובתמונה מס' 3 בחרו אבישג, לונה ורינג. כלומר, את תמונות 1 ו-3 בחרו הכי הרבה אנשים ולכן יש לנו משימת הדחה עם שישה מועמדים להדחה, בסופה ניפרד מ-2 מהם. בילי ומאיה, אתן לא מועמדות להדחה בסיבוב זה, קיבלתן מעט חופש. משימת ההדחה תתפרסם מחר, שיהיה בהצלחה! -------------------- טום ○ הנהלת האתר ○ אחראי שנה"ל ואליפות הבתים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 27 2022, 23:04 PM
|
||
קוסם בינוני |
יאי זאת התחרות שיש לי בה הכי הרבה מזל
-------------------- ▪️billie ▪️ she/her ▪ Billie eilish ▪ marvel ▪️ Liv & Maddie Red Hot Chili Peppers ▪ Rick Riordan <div align=\"Center\">מ"ת מדהים עם יולי </div> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2022, 00:04 AM
|
||
נוב מדרגה ראשונה |
איי איי איי
אבל מזלט בילי ומאיה מי זאת בילי? -------------------- אני
פרשתי. או שלא? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2022, 00:23 AM
|
||||
אני אוהב את יעל |
מי שמעלייך:) מזלט כל הכבוד --------------------
תוכו רצוף אהבה ביתו צפוף לרווחה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 28 2022, 07:26 AM
|
||
קוסם מתקדם |
מזל טוב מאיה ובילי!
-------------------- 🇮🇱🎗🇮🇱🎗🇮🇱🎗
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2022, 07:57 AM
|
||||
קוסם מתקדם |
יששש בילי איזה מלכות אנחנו -------------------- מאיה ★ יותר טובה מכם ★ זיגי פאראמור • יוני בלוך • רנה ראפ • דיוויד בואי • אמינם • ארקטיק מאנקיז הייתי מביכה פעם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 28 2022, 08:40 AM
|
||||
קוסם בינוני |
🤟🤟🤟🤟🤟 -------------------- ▪️billie ▪️ she/her ▪ Billie eilish ▪ marvel ▪️ Liv & Maddie Red Hot Chili Peppers ▪ Rick Riordan <div align=\"Center\">מ"ת מדהים עם יולי </div> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 28 2022, 15:54 PM
|
||
שנה שהם שם - Bring them home now🎗️ |
כל הכבוד לכולם
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2024 |