![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Dec 20 2013, 17:28 PM
|
||||
![]() A mind needs books as a sword needs a whetstone ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קראתם/ן פאנפיק מצוין לאחרונה ואתם/ן פשוט חייבים/ות לספר עליו למישהו, אבל אין אף אחד שיקשיב? מתים/ות לקרוא עוד ועוד פאנפיקים שעוסקים בOTP שלכם/ן? או סתם רוצים/ות לגלות מה הטעם הפאנפיקי של חבריכם/ן? הגעתם/ן למקום הנכון! באשכול זה תוכלו להמליץ על הפאנפיקים האהובים עליכם/ן - מהאתר ומחוצה לו, בכל פאנדום שהוא ובכל שפה שתרצו - למצוא פאנפיקים שלא הכרתם/ן, וכיוצא בכך. אז מה צריך לעשות, בעצם, כדי להמליץ? לא הרבה - רק למלא טופס עם הפרטים הללו:
תגובות שלא יכללו את הפרטים ו/או יכילו ספוילרים הנ"ל יימחקו לאלתר. אין לספיילר (לפאנדומים שאינם הארי פוטר) ואין להספים! המליצו בכיף ![]() אני אתחיל עם המלצות משלי: שם הפאנפיק: Owain פאנדום: ילדת הביצות שיפ (במידה ויש): אוויין/פרגוס דירוג: PG קישור: http://archiveofourown.org/works/779872 דעתי בקצרה על הפאנפיק: חוץ מזה שזה הפאנפיק היחיד באינטרנט בפאנדום ילדת הביצות, הוא באמת באמת מקסים ופלאפי ומתוק. ואוויין של הכותבת די קלע להדקאנונים שהיו לי עליו, נורא שועשעתי מזה כשקראתי אותו בפעם הראשונה. שם הפאנפיק: Arthur Awakes פאנדום: אגדות המלך ארתור (מרלין, The Once and Future King וכיו"ב) דירוג: PG ז'אנר: אנגסט, פוסט-אפוקליפסה קישור: http://archiveofourown.org/works/651427 דעתי בקצרה על הפאנפיק: המלך ארתור ואפוקליפסה. נשמע מבטיח - ואכן כך הדבר. חוץ מהסוף שגרם לי קצת לבכות. -------------------- Mentat, solve thyself.
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |