![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (13) [1] 2 3 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 16 2019, 14:07 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() שולחן מסדר עוף החול! ברוכים הבאים לשולחן מסדר עוף החול, בשולחן זה יוכלו להגיב רק ורד- I Wish, מים אדירים, תמר- Its leviOsa not leviosA, סיוון- green fairy, שירה- The Books Singer, עמית- amit2407 וחוי- Trellis. אתם מוזמנים ליהנות משיח פורה ומסדר מלא הפתעות ופעילויות, רק אל תשכחו להשתתף בפעילויות ולהגיב בשולחן הסדר! אז למה אתם מחכים? קדימה לחגיגה! מוזמנים להגיב! -------------------- הדס - 20 - צוות תוכן - הנהלת האתר ועוד הרבה תפקידים לשעבר ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 16 2019, 15:03 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני ראשונה! מה נשמע?
-------------------- קריס ☯ 13 ☯ הצטרפתי בגיל עשר וקרינג' אחושרמוטה ☯ בואו סהכ אני אחלה ![]() ![]() ![]() הסוף. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 16 2019, 15:03 PM
|
||
היי תמר אני ואת באותו שולחן!
-------------------- שירה ♫ ☀ שרלוק הוא ארנב ♫ מוזיקה זה החיים ☀ תשתתפו בהספרים כן? ♫ אוכל זה החיים ☀ ![]() סוף חתימה! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 16 2019, 15:04 PM
|
||
אכן :)
-------------------- קריס ☯ 13 ☯ הצטרפתי בגיל עשר וקרינג' אחושרמוטה ☯ בואו סהכ אני אחלה ![]() ![]() ![]() הסוף. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 16 2019, 15:05 PM
|
||
שולחן מסדר עוף החול-2019 יוצא לדרך! בואי נדבר הרבה שננצח בתחרות!
-------------------- שירה ♫ ☀ שרלוק הוא ארנב ♫ מוזיקה זה החיים ☀ תשתתפו בהספרים כן? ♫ אוכל זה החיים ☀ ![]() סוף חתימה! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 16 2019, 15:07 PM
|
||
*דיבור דיבור*
|
|
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי:)
-------------------- ♢ חוי ♦ כתיבה ♢ פיטר פן ♦ נירוונה ♢ וולפסטאר ♦ ספרים ♢ סולאנג'לו ♦ ![]() ![]() ![]() ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
חח, אז את יודעת מתי יהיה עונה 5 לשרלוק?
|
|
פורסם ב: Apr 16 2019, 15:08 PM
|
||
![]() Don't lose your HEAD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פעילות ראשונה פורסמה!
-------------------- אורטל נעים ,או היה נעים להכיר א. שנה"ל ואליפות הבתים וא. מפת הקונדסאים/הנהלת הפורומים/ מנהלת דיבורים/ ראש גריפינדור לשעבר ![]() לפעמים כשאת חוטפת סטירה, הפנס בעין מאיר לך את הדרך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 16 2019, 15:08 PM
|
||
עוד המוווון זמן
היא כביכול בתכנון כבר שנתיים בערך :( -------------------- קריס ☯ 13 ☯ הצטרפתי בגיל עשר וקרינג' אחושרמוטה ☯ בואו סהכ אני אחלה ![]() ![]() ![]() הסוף. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 16 2019, 15:09 PM
|
||
אה ): טוב מקווה שזה יהיה טוב כמו שאר העונות!
|
|
פורסם ב: Apr 16 2019, 15:10 PM
|
||||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חסר להם שלא אני מחכה לזה נצח -------------------- ♢ חוי ♦ כתיבה ♢ פיטר פן ♦ נירוונה ♢ וולפסטאר ♦ ספרים ♢ סולאנג'לו ♦ ![]() ![]() ![]() ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 16 2019, 15:11 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חשבתי משום מה שהרביעית היא האחרונה
-------------------- הדס - 20 - צוות תוכן - הנהלת האתר ועוד הרבה תפקידים לשעבר ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 16 2019, 15:12 PM
|
||||
לאלא -------------------- ♢ חוי ♦ כתיבה ♢ פיטר פן ♦ נירוונה ♢ וולפסטאר ♦ ספרים ♢ סולאנג'לו ♦ ![]() ![]() ![]() ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 16 2019, 15:14 PM
|
||||
כרגע היא האחרונה ודרך אגב, כפיים לחוי שלא זכרה שזה היום. -------------------- קריס ☯ 13 ☯ הצטרפתי בגיל עשר וקרינג' אחושרמוטה ☯ בואו סהכ אני אחלה ![]() ![]() ![]() הסוף. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2021 - 2007 |