0 חרמשים |
קפיצה לעמוד (100) 1 2 [3] 4 5 ... אחרון » קפיצה לעמוד |
|
פורסם ב: Aug 20 2024, 19:22 PM
|
||
אני אוהב את יעל |
כשהייתי בכיתות א ב כזה כבר קנו לי טוסטר משלי והוא היה מוזר כזה אבל הדבר הכי חשוב בו היה שהוא היה ממש ממש גרוע
הקטע הוא שלי לא היו סטנדרטים לטוסטרים אז לא הבנתי שזה לא לגיטימי לחכות 40 דקות לטוסט ופעם אחת אבא שלי התעצבן עליי שלוקח לי ככ הרבה זמן לאכול ארוחת ערב והוא שאל למה לא הכנתי את הטוסט לפני שעה ואמרתי לו כזה שהכנסתי את זה לטוסטר לפני חצי שעה וזה עוד לא מוכן אחרי זה קנו לי טוסטר חדש --------------------
תוכו רצוף אהבה ביתו צפוף לרווחה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 20 2024, 19:37 PM
|
||||
Affinity To Infinity |
מההההההההההההההההההההה -------------------- Infy ♠ he/him ♣ sin/cos ♥ Pananantiderivative ~math InfCat ;world.execute(me) no comment// Metal&Classical Music HSR tan(𝝿/2) favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 20 2024, 19:47 PM
|
||
Eat Your Salad |
מחר יומולדת לי
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 20 2024, 19:55 PM
|
||
קוסם מצטיין |
מל טוב
-------------------- מיכל🖤היא/את🖤דתיה BLACKPINK💜BTS💙BABYMONSTER❤️Stray KidS💗 בית ספר זה לטוב ולרע לברוח תנסי תמיד תתפסי אפשרויות המילוט היחידות הם דרך הבגרויות. 케이팝은 인생이다 블랙핑크 & 스트레이키즈!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 20 2024, 20:01 PM
|
||
Idiots. I'm surrounded by idiots |
אני כל כך עייף
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 20 2024, 20:28 PM
|
||||
בוגר הוגוורטס |
חחחחח אני זוכרת שסיפרת את זה כשאמרתי מתישהו שהטוסטר שלי יותר מדי מהיר -------------------- מוריה • היא/את • קיימת תדעו שקינואה יכולה להיות מאוד טעימה אם זורקים אותה לפח ומזמינים פיצה It's 'cause I love you, babe In every kind of way Just a little taste Know I love you, babe טיילור סוויפט | וואן דיירקשן | התשובה | ים | קראנץ' פיסטוק | הפל3>| כדורסל היי מוריה את מקסימה ממש ויש לך טעם מעולה בשירים בקיצור אני אוהב אותך ממש ותמשיכי להיות מקסימה 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 20 2024, 20:50 PM
|
||
קוסם מצטיין |
אוף
אבא שלי ממש לחוץ בגלל ההכנות לאילת והוא צועק בכל הבית על כולם בגלל זה אני שונאת ללכת איתם למקומות -------------------- מיכל🖤היא/את🖤דתיה BLACKPINK💜BTS💙BABYMONSTER❤️Stray KidS💗 בית ספר זה לטוב ולרע לברוח תנסי תמיד תתפסי אפשרויות המילוט היחידות הם דרך הבגרויות. 케이팝은 인생이다 블랙핑크 & 스트레이키즈!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 20 2024, 22:30 PM
|
||
קוסם בינוני |
אוף
-------------------- רונית~חננה ממש וופ וופ~פאנדומים, כל הפאנדומים~גונבת את הארי פוטר מהטרפיות~לשעבר קורה111~עושה משהו עם החיים שלי מי היה מאמין~
תראו אני גם בao3 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 20 2024, 22:32 PM
|
||
Eat Your Salad |
איך אני גמורה
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 20 2024, 22:54 PM
|
||
קוסם מצטיין |
חםם
-------------------- מיכל🖤היא/את🖤דתיה BLACKPINK💜BTS💙BABYMONSTER❤️Stray KidS💗 בית ספר זה לטוב ולרע לברוח תנסי תמיד תתפסי אפשרויות המילוט היחידות הם דרך הבגרויות. 케이팝은 인생이다 블랙핑크 & 스트레이키즈!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 20 2024, 22:55 PM
|
||||
קוסם מתקדם |
מזגןןן -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 20 2024, 22:55 PM
|
||
קוסם מצטיין |
חם
|
|
פורסם ב: Aug 20 2024, 23:00 PM
|
||||
קוסם מתקדם |
את מייאשת -------------------- מי שטוב לו ושמח, - לא לידי בבקשה
לפעמים אני מנסה להיות נורמלית. אבל זה נהיה משעמם, אז אני חוזרת להיות אני. הדס/גועל נפש/זהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 20 2024, 23:09 PM
|
||
אני אוהב את יעל |
סתם ראיתי פתאום סרטון של טובו מגיב לפייס ריביל של דרים ויש את הקטע שדרים פשוט נשכב על המיטה והוא עם נעליים
וטובו עוצר את הסרטון והוא כזה ווטאפאק איך הנעליים שלו ככ נקיות ווטפאק למאווו ברור שהן נקיות הוא לא יצא מהבית כמה שנים😭😭😭😭 --------------------
תוכו רצוף אהבה ביתו צפוף לרווחה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 20 2024, 23:14 PM
|
||
בילי קרמייקל היה שם |
מי שבקטע של קולדפליי אני מאוד ממליץ על Shiver
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
קפיצה לעמוד (100) 1 2 [3] 4 5 ... אחרון » קפיצה לעמוד |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2024 |