0 חרמשים |
מתנגן ברקע:
קפיצה לעמוד (8) « ראשון ... 6 7 [8] קפיצה לעמוד |
|
פורסם ב: Jan 24 2010, 00:02 AM
|
||||
קוסם מתקדם |
שיט התכוונתי לכתוב שאני לא מתעלם ממךO: חייזרים נראה לי השתלטו לי על המקלדת וטל- אני לא מאיים על היופי של אף אחד, אני מספיק מכוער>< -------------------- רועי|רשמית 13|מנהל פורום משחקי תפקידים|מורה להתגוננות מפני כוחות האופל|תיחנקו^^ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 24 2010, 00:03 AM
|
||
Fuck It' for Chris' |
אני חייבת לעוף
אל תתנו להם לעקוף אותנו! -------------------- מור • 23 • הונסטלי מה אני עושה פה ליז גררה אותי שוב • סטאן ויקטון --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 24 2010, 00:03 AM
|
||
Close your eyes, Freckles |
שיער שטני יכול לעקוף הרבה.
-------------------- טל||14||חייה, נושמת, אוכלת ובועטת לעולם בתחת אם הוא מסובב לי את הגב. קרדיט ליסכה 3> "מה בן אדם צריך? לא הרבה, משהו מתוק לאכול, וסיפור לספר, וזמן ומקום, וגלדיולות באגרטל ושני חברים, ושני ראשי הרים, על האחד לשבת ועל השני להביט ושתי עיניים לבדוק בהן את השמיים ולחכות". (יונה ונער- מאיר שלו) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 24 2010, 00:04 AM
|
||
Fuck It' for Chris' |
אה! הם עוקפים אותנו!
-------------------- מור • 23 • הונסטלי מה אני עושה פה ליז גררה אותי שוב • סטאן ויקטון --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 24 2010, 00:04 AM
|
||
קוסם מתקדם |
אנשים, אני חייב ללכת, זו תהיה בעיה, נכון?O:
ביי, מצטער>< לא נורא, זה רק 300 חרמשים>< -------------------- רועי|רשמית 13|מנהל פורום משחקי תפקידים|מורה להתגוננות מפני כוחות האופל|תיחנקו^^ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 24 2010, 00:05 AM
|
||
Fuck It' for Chris' |
הלכתי
אנחנו נפסיד........... -------------------- מור • 23 • הונסטלי מה אני עושה פה ליז גררה אותי שוב • סטאן ויקטון --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 24 2010, 00:06 AM
|
||
מור בואי נגיב שתינו בטיל. [:
-------------------- טל||14||חייה, נושמת, אוכלת ובועטת לעולם בתחת אם הוא מסובב לי את הגב. קרדיט ליסכה 3> "מה בן אדם צריך? לא הרבה, משהו מתוק לאכול, וסיפור לספר, וזמן ומקום, וגלדיולות באגרטל ושני חברים, ושני ראשי הרים, על האחד לשבת ועל השני להביט ושתי עיניים לבדוק בהן את השמיים ולחכות". (יונה ונער- מאיר שלו) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 24 2010, 00:09 AM
|
||
בשבילה גיבורים עפים |
ביי חברה, זזתי.
היי כיף להיות איתכם 3> -------------------- גיא » כבר לא הרבה דברים. כשמישהו יגיד דבר אחר אני פשוט אעוף בלי לדבר ואתפזר בשקט בחלל ללא רגשות אשם ובלי אבל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 24 2010, 00:13 AM
|
||
אנחנו לבד.
|
|
פורסם ב: Jan 24 2010, 00:32 AM
|
||
You feed the madness and it feeds on you |
מגיבה בשביל טל. D:
-------------------- ליאתותים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 24 2010, 00:33 AM
|
||
And Yellow :) |
גיא הלך
-------------------- תודה למוראר השקסע 3> נטו | מאוהבת בגיא | שקסית | מכבי תל - אביב . --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 24 2010, 00:33 AM
|
||
ליאת. 3>
לילה טוב לכם, יש לי עבודת שורשים מחורבנת. ><" לילה טוב. -------------------- טל||14||חייה, נושמת, אוכלת ובועטת לעולם בתחת אם הוא מסובב לי את הגב. קרדיט ליסכה 3> "מה בן אדם צריך? לא הרבה, משהו מתוק לאכול, וסיפור לספר, וזמן ומקום, וגלדיולות באגרטל ושני חברים, ושני ראשי הרים, על האחד לשבת ועל השני להביט ושתי עיניים לבדוק בהן את השמיים ולחכות". (יונה ונער- מאיר שלו) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 24 2010, 00:35 AM
|
||
קוסם מצטיין |
באתי להגיד שלוםD:
-------------------- לא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
קפיצה לעמוד (8) « ראשון ... 6 7 [8] קפיצה לעמוד |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2024 |