0 חרמשים |
מתנגן ברקע:
קפיצה לעמוד (2) 1 [2] קפיצה לעמוד |
|
פורסם ב: Jan 24 2010, 00:00 AM
|
||
Another point of view |
אז נמשיך להספאים, לנרות שאני לא כלכך טובה בזה- אולי תלמד אותי להספאים יוסי?
-------------------- I'm a good Finder, i'm from Hufflepuff --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 24 2010, 00:00 AM
|
||
קוסם מצטיין |
פשוט כותבים
בעע -------------------- בס''ד
עומר: למה בשם תחתוניו של מרלין אני מסכימה איתך? יוסי: כי למרלין לא היו תחתונים... אני אדיוט מטומטם ומוזר שחולה ביוסדיסטיה ועושה רק רע לעולם!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 24 2010, 00:14 AM
|
||
So long and thanks for all the fish |
יאללה יוסי שתזכה
-------------------- רום » 24 » רמת גן » אחראי HPlanet לשעבר » אוכל מוות » rom566, Negative, Fire וכיבשה5 לשעבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 24 2010, 00:14 AM
|
||
Another point of view |
משעמם לי, ומתן לא אמר אם הוא מסכים לרקוד איתי
-------------------- I'm a good Finder, i'm from Hufflepuff --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 24 2010, 00:15 AM
|
||
קוסם מצטיין |
זורק אוכל על ענבר
-------------------- בס''ד
עומר: למה בשם תחתוניו של מרלין אני מסכימה איתך? יוסי: כי למרלין לא היו תחתונים... אני אדיוט מטומטם ומוזר שחולה ביוסדיסטיה ועושה רק רע לעולם!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 24 2010, 00:22 AM
|
||
Another point of view |
מתחמקת, ואז לוקחת את הקופסת סיגריות של יוסי והנרגילה של רום וזורקת אותם לפח
|
|
פורסם ב: Jan 24 2010, 00:27 AM
|
||
קוסם מצטיין |
מוציא עוד אחת
|
|
פורסם ב: Jan 24 2010, 00:43 AM
|
||
Another point of view |
לוקחת לך את כל החבילות כולל זאת שביד שלך, שמה אותם בשקית ומבקשת ממלצר לזרוק אותם רחוק
|
|
פורסם ב: Jan 24 2010, 00:44 AM
|
||
קוסם מצטיין |
מביא עוד
|
|
פורסם ב: Jan 24 2010, 00:51 AM
|
||
Another point of view |
מחפשת את מי שמביא לך את הסיגריות ולוקחת ממנו את כולן סורי יוסי אבל אם זה תלוי בי את הנשף הזה אתה לא תסיים מסומם!
|
|
פורסם ב: Jan 24 2010, 00:52 AM
|
||
קוסם מצטיין |
אני כבר מסומם
|
|
קפיצה לעמוד (2) 1 [2] קפיצה לעמוד |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2024 |