![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
20% הנחה לגולשי HPortal בהרצאות וחוגי העשרה לחובבי הארי פוטר בתל אביב-יפו!
(104) « ראשון ... 102 103 [104] קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 20 2019, 19:39
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טדאםםםם
החתימה שונתה:) -------------------- שני || נצנצים ![]() גם אם אתה לא מאמין בחדי קרן, הם תמיד יאמינו בך:) -קרדיט לטינקרבל שכעסה עלי כי גנבתי לה את המשפט ✨✨✨✨✨✨✨ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() Just remember all the good the purge does ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמרתי כבר שאני מעריץ אותך בטירוף? רות תזהרי ממני -------------------- כריס | פול אאוט בוי | אימה | בית"ר ירושלים | WWE | דוס | אוכל מוות | בלטריקס ♥ ![]() They say the captain goes down with the ship ? So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
תתחדשי שני!
חתימה גאונית עריכה: הו תודה♥ אני רוצה להודות לחינוך של ההורים שלי: אבא שלי שלקח אותי למלחה מגיל 4, וההורים ששמו תמיד כוורת אריק אינשטיין, פורטיס, שלמה ארצי ועוד הרבה:) אני הייתי אביב ואתם הייתם אתם -------------------- ♥אביב♥ ![]() "וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כְּמוֹ פִּיצָה" -"למה אתה לא מורה לפיזיקה?" -"למה לי לעניש את עצמי ככה?" ~המורה שלנו ✨נ(ו"ד)צנצימ!✨ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 20 2019, 19:40
|
||
![]() Just remember all the good the purge does ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הפלייליסט שלי קורא מחשבות והעביר לשיר השירים
אני בוכה -------------------- כריס | פול אאוט בוי | אימה | בית"ר ירושלים | WWE | דוס | אוכל מוות | בלטריקס ♥ ![]() They say the captain goes down with the ship ? So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 20 2019, 19:43
|
||
המחנכת שלנו מחר חוזרת מהחופשת לידה:)
היא לא המחנכת הכי מדהימה בעולם, אבל היא המחנכת והיא נחמדה כזאת:) -------------------- ♥אביב♥ ![]() "וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כְּמוֹ פִּיצָה" -"למה אתה לא מורה לפיזיקה?" -"למה לי לעניש את עצמי ככה?" ~המורה שלנו ✨נ(ו"ד)צנצימ!✨ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 20 2019, 19:43
|
||||
אהבתי תשמעי אביב גפן הוא נהדר -------------------- כריס | פול אאוט בוי | אימה | בית"ר ירושלים | WWE | דוס | אוכל מוות | בלטריקס ♥ ![]() They say the captain goes down with the ship ? So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 20 2019, 19:47
|
||||
~כריס -------------------- ♥אביב♥ ![]() "וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כְּמוֹ פִּיצָה" -"למה אתה לא מורה לפיזיקה?" -"למה לי לעניש את עצמי ככה?" ~המורה שלנו ✨נ(ו"ד)צנצימ!✨ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 20 2019, 19:48
|
||
:)
שבוע שעבר אמרתי לקראש שהיא צריכה לחזור בתשובה ולהתחתן איתי היא צרחה והסמיקה מה אני אגיד לה עוד כמה שעות הצעות למשפטים טובים -------------------- כריס | פול אאוט בוי | אימה | בית"ר ירושלים | WWE | דוס | אוכל מוות | בלטריקס ♥ ![]() They say the captain goes down with the ship ? So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 20 2019, 19:48
|
||
![]() שרלוק הוא ארנב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- היי למי שצופה בחתימה שלי!!! זאת ורד. רשימת ההצגות שהייתי בהן מ29.5: החולה המדומה, בילי שוורץ, מקווה, החולה המדומה, אביב מתעורר, אביב מתעורר, בעלה של אשתי, זרים מושלמים, סיבת המוות אינה ידועה, מאמא מיה, --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 20 2019, 19:49
|
||||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי:( למה להיזהר?? מה עשיתי?? הו, רגע הפלייליסט שלך העביר ל-מה? ואיכ אביב גפן -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Nov 20 2019, 19:50
|
||
![]() שרלוק הוא ארנב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הלו
-------------------- היי למי שצופה בחתימה שלי!!! זאת ורד. רשימת ההצגות שהייתי בהן מ29.5: החולה המדומה, בילי שוורץ, מקווה, החולה המדומה, אביב מתעורר, אביב מתעורר, בעלה של אשתי, זרים מושלמים, סיבת המוות אינה ידועה, מאמא מיה, --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 20 2019, 19:52
|
||||||||
נוכלת קטנה
את מתגרה בי!!! יש שיר שעשו בסדרה השיר שלנו לפני קצת יותר מ 15 שנים בערך לקחו מילים משיר השירים והלחינו ויצא שיר פצצה רגע אני אביא לך קישור אביב גפן מהמם חצופה -------------------- כריס | פול אאוט בוי | אימה | בית"ר ירושלים | WWE | דוס | אוכל מוות | בלטריקס ♥ ![]() They say the captain goes down with the ship ? So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Nov 20 2019, 19:52
|
||||||
אני לא יכולה אנשים צריכים לסגוד למשפט הזה -------------------- ♥אביב♥ ![]() "וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כְּמוֹ פִּיצָה" -"למה אתה לא מורה לפיזיקה?" -"למה לי לעניש את עצמי ככה?" ~המורה שלנו ✨נ(ו"ד)צנצימ!✨ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Nov 20 2019, 19:53
|
||||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני? אבל אבל בדיוק דיברת על שיר השירים וזה העביר לך?! הו אני רוצה לסגוד גם לפלייליסט שלךךך אפשר? תשאל אותווו אביב גפן? כריס, ממך ציפיתי ליותר... -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Nov 20 2019, 19:56
|
||
ורדדדדדדדדד
רותתתתתתת אפריחלללללל דולפיןןןןןןןןןןןן מה נשמע?????? -------------------- ♥אביב♥ ![]() "וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כְּמוֹ פִּיצָה" -"למה אתה לא מורה לפיזיקה?" -"למה לי לעניש את עצמי ככה?" ~המורה שלנו ✨נ(ו"ד)צנצימ!✨ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | כיסא פנוי | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס טיול לגאורגיה עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2019 - 2007 |