0 חרמשים |
קפיצה לעמוד (3) [1] 2 3 קפיצה לעמוד |
|
פורסם ב: Jan 10 2021, 21:06 PM
|
||
And your friend Steve (do-do-do-do-do) |
להצגת קטגורית אומן/ית השנה, קבלו את קולין קריווי ודין תומאס! דין: "ערב טוב, אני דין תומאס, ואני נרגש להנחות את קטגוריית אומן/ית השנה! יחד איתי נמצא קולין קריווי, ושנינו מתעסקים בכל מה שקשור לגאו"ץ: אני מצייר, קולין מצלם, ולכן משתמש הנשף בחר בנו להנחות את הקטגוריה היפהפיה הזאת." קולין: "אומייגאד! אומייגאד! אני מנחה את הנשף ביחד עם מישהו מהשנתון של הארי פוטר! אומייגאד!" דין: "סליחה? 'מישהו מהשנתון של הארי פוטר'? זה מי שאני בשבילך? אני למדתי איתך באותו בית, השתתפנו יחד בצ"ד, לחמתי לצידך בקרב על הוגוורטס, וזה מה שיש לך לומר עליי?" קולין: "אההה הוא מדבר איתי! סליחה שאני מתפאנגרל כאן והכל, אבל אתה מכיר את הארי פוטר!" דין: "תראה, גם אתה מכיר את הארי פוטר. דיברתם לא מעט. שניגש לעניין ונזכיר את המועמדים?" קולין: "אז המועמדים לפרס אומן/ית השנה לשנת 2020 הם:" דין: "מור, מאסטר שיפו." קולין: "נעם, Calum Scott." דין: "אורטל, Enola Holmes." קולין: "עומר, Batman." –דין פותח את המעטפה ומסתכל יחד עם קולין על שם הזוכה– קולין: "אומייגאד! אומייגאד! אני יודע מי זכה לפני כולם!" דין: "קולין, אנחנו צריכים להכריז. תנשום עמוק." קולין: "כן, ואומן או אומנית השנה לשנת 2020 הוא..." דין: "או היא..." . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . עומר, Batman! דין "ברכות לזוכה! אתה יודע, קולין, תמיד רציתי שיכירו בכישרון העיצוב שלי. אני כל כך מקנא בעומר שיש לו הרבה חברים שהצביעו לו כדי לפרסם את היצירות שלו. הלוואי שלי היה לוגו לשים בחתימה." קולין: "חתימה! אפשר חתימה, שיימוס? אתה שיימוס, נכון? למי אכפת, למדת עם הארי פוטר!" דין, נאנח: "טוב, תעברו לקטגוריה הבאה בבקשה, לכינוי השנה. שמעתי שהביאו מנחים מיוחדים..." מזל טוב!!! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 10 2021, 21:07 PM
|
||
Believers Never Die |
מזל טוב כפרה שלי 3>
-------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
קוסם מתקדם |
יאאאאאא עומררר מזלטטטט
-------------------- Efrat "חלק מהזמן היו בי החלטות ברורות שאני מתחילה לשמוח להרפות מכל מה שכבר לא. בחלון קטן מולי בוהה בעיר הישנה שאהבתי לאהוב היא אהבה אותי בחזרה." שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
עובד משרד הקסמים |
עומר אמגגגגגגגגגגגגגג 33333333333> ככ מגיע לך ילדון 333333333333> אוהבת אותךךךךך
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
Some infinities are bigger than other infinities |
יו, עומר. ואתה עוד חשבת שלא יבחרו בך. כל הכבוד, ממש מגיע לך. 3>
-------------------- One boy grew up different from the rest Without the insides of his chest He didn't know how he was blessed All the little girls thought it a blast To shake his body really fast To see the impact never last "Some said "Poor boy "Some said "Lucky man --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם |
אעאעאע מזל טובבבב
ידעתי ידעתי ושוב פעם ידעתייייי חייאתי שליייייי 3333333333333> -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
חיייייזרים זה מצחייייייייייק |
עומררררררררררררררררררררררר
יששששששששששששששששששששש אני כל כך שמחההההההההההההה ואוהוהווההההההההההה מגיע לך בענק מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
בוגר הוגוורטס |
מה שמגיע מגיע
מזל טוב!! -------------------- נעם ♡ אוהב בעיקר לצלם ♡ הרבה לשעבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
בוגר הוגוורטס |
מזל טובבבב
|
|
|
||
Live and let live |
מזל טובבבבבבבבבבבבבבב
-------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
Dishonor on you! dishonor on your cow! |
מזל טובבבב זה ככ מגיע לך! 3>
-------------------- אלה אחת
|
|
|
||
בטט מודע |
יאאאאא
עומררר כבודדד!! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
כותרת אישית חדשה או משהו כזה |
יאוו
מזל''ט! -------------------- יעל - באלי לישון - זה לא נגמר עד שזה לא נגמר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן |
עומר, מגיע לך!
-------------------- אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 10 2021, 21:08 PM
|
||
בוגר הוגוורטס |
מזל טוב 3>
-------------------- קימ/ליליקה (אבל תקראו לי לילי כי רק ליצור ויצור מותר לקרוא לי ככה) טוב, אז הכינוי והחתימה שלי מוקדשים לשתי היצורים האהובים עליי בעולם - דלפי והגר - ואני אוהבת אותן מאוד מאוד (כן, אני מודעת לעובדה שהתחביר לוקה בחסר, אבל יצורות נשמע לי מוזר :( עמכן הסליחה) 3> והייתי שמה גיף של Uniraccoon אבל אני לא מוצאת אחד מספיק יפה. וגם אוררו חלק מהיצורים האהובים עליי והיא אחות קטנה קסומה ואני אוהבת אותה ואתם אוהבים אותה גם וזו לא הייתה שאלה 3> לילו מתה עלי, זה לא נתון לויכוח, היא פשוט מתה עלי אתם יכולים גם, אתם יכולים לא, אבל היא כן אני אחת מאלף היצורים שלה, אבל אחת מ5 האחים שלה(או שלוש, אלא אם אתם לא מחשיבים את המקוריים. חחחח זה נשמע מוזר) אופס אני בורחת💕 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
קפיצה לעמוד (3) [1] 2 3 קפיצה לעמוד |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2024 |