0 חרמשים |
קפיצה לעמוד (3) [1] 2 3 קפיצה לעמוד |
|
פורסם ב: Jan 10 2020, 14:01 PM
|
||
And your friend Steve (do-do-do-do-do) |
שולחן מספר 2 שלום לכם, ליאם (Daisy the Great), רוני (ג'ינג'ית 266), שיר (חתול הצ'שר), מקס (אזקאבאן לאבגוד), ניקה (Cosima Niehaus) ושירה (The Books Singer), וברוכים הבאים לשולחן מספר 2! רק אתם יכולים להגיב כאן. אז מי שלא אמור להיות פה, שלא יהיה פה אתם מוזמנים ליהנות משיח פורה, ומנשף מלא הפתעות ופעילויות. תוכלו גם להספים ברחבת הריקודים ולא להמתין למלצר אלא לגשת ישר לבופה ולזלול קבבונים. אז למה אתם מחכים? יאללה להתפרע! מוזמנים להגיב! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 11 2020, 18:02 PM
|
||
Eat Your Salad |
שלום שולחן שלי תתכוננו שאני אתלונן לכם כל הערב שכואב לי הראש מה קורה
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 11 2020, 18:03 PM
|
||
Live and let live |
שלוםםםםםם
-------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
Don't lose your HEAD |
היי לכם
-------------------- אורטל - דברים בשפע לשעבר - ביוש - לפעמים כשאת חוטפת סטירה, הפנס בעין מאיר לך את הדרך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
Eat Your Salad |
היייייי
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 11 2020, 18:04 PM
|
||
Don't lose your HEAD |
יצורר
שירר אני בורחת -------------------- אורטל - דברים בשפע לשעבר - ביוש - לפעמים כשאת חוטפת סטירה, הפנס בעין מאיר לך את הדרך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
Live and let live |
מה קורה?
-------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
Eat Your Salad |
כואב לי הראש ויש לי עוד מלא שיעורים להספיק היום מה איתך -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 11 2020, 18:07 PM
|
||
Don't lose your HEAD |
יצור השולחן שלך צריך להיות הכי חופר
-------------------- אורטל - דברים בשפע לשעבר - ביוש - לפעמים כשאת חוטפת סטירה, הפנס בעין מאיר לך את הדרך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 11 2020, 18:08 PM
|
||
Eat Your Salad |
אני יודעת אבל לא מגיבים לי פה אז איך אני אחפור
|
|
פורסם ב: Jan 11 2020, 18:08 PM
|
||
Don't lose your HEAD |
עם עצמך
הייתי עוזרת לך אבל אני חייבת ללמוד): -------------------- אורטל - דברים בשפע לשעבר - ביוש - לפעמים כשאת חוטפת סטירה, הפנס בעין מאיר לך את הדרך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 11 2020, 18:09 PM
|
||
Eat Your Salad |
גם אני
יש לי שתי עבודות להגיש מחר ושיעורים באנגלית למחרתיים ואין לי כלום. -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 11 2020, 18:10 PM
|
||
Live and let live |
יוהווווווווווו
יש נשףףףףףףףףףףףף -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 11 2020, 18:11 PM
|
||
Eat Your Salad |
כןןןן דברי איתנו פה זה לא הגיוני ששולחנות אחרים עוקפים אותנו
איפה ניקה ניקההההההההה @ניקה איך מזמנים אותה שומשום היפתח אציו ניקה -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 11 2020, 18:11 PM
|
||||
בוגר הוגוורטס |
שומשום! -------------------- קימ/ליליקה (אבל תקראו לי לילי כי רק ליצור ויצור מותר לקרוא לי ככה) טוב, אז הכינוי והחתימה שלי מוקדשים לשתי היצורים האהובים עליי בעולם - דלפי והגר - ואני אוהבת אותן מאוד מאוד (כן, אני מודעת לעובדה שהתחביר לוקה בחסר, אבל יצורות נשמע לי מוזר :( עמכן הסליחה) 3> והייתי שמה גיף של Uniraccoon אבל אני לא מוצאת אחד מספיק יפה. וגם אוררו חלק מהיצורים האהובים עליי והיא אחות קטנה קסומה ואני אוהבת אותה ואתם אוהבים אותה גם וזו לא הייתה שאלה 3> לילו מתה עלי, זה לא נתון לויכוח, היא פשוט מתה עלי אתם יכולים גם, אתם יכולים לא, אבל היא כן אני אחת מאלף היצורים שלה, אבל אחת מ5 האחים שלה(או שלוש, אלא אם אתם לא מחשיבים את המקוריים. חחחח זה נשמע מוזר) אופס אני בורחת💕 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
קפיצה לעמוד (3) [1] 2 3 קפיצה לעמוד |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2024 |