0 חרמשים |
קפיצה לעמוד (3) [1] 2 3 קפיצה לעמוד |
|
פורסם ב: Oct 26 2021, 19:59 PM
|
||
חיייייזרים זה מצחייייייייייק |
האשכול עם השם הארוך של פורום גאו"ץ יש לכן.ם שאלה? לא בטוחות.ים לגבי אשכול מסוים אם הוא ספאם או לא? יש לכן.ם שאלה בקשר לפעילות, משחק פורום, אתגר או כל דבר אחר שאתן.ם לא בטוחות.ים לגביו? משהו בפורום מפריע לכן.ם ואתן.ם רוצות.ים להתלונן? יש לכן.ם הצעה לשיפור הפורום? האשכול הזה נועד בשביל השאלות, ההערות, הבקשות או התלונות שלכן.ם. יש לשים לב כי תגובות כגון תלונות על משתמשים מסוימים או אשכולות מסוימים נחשבים לספאם, ויש להימנע מהם. -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 26 2021, 20:04 PM
|
||
נוב מדרגה ראשונה |
יאאא ראשון
אז אין(או שלפחות אני לא מצאתי) מדריך ליצירת מדריך ,מה לעשות אם אני רוצה לפתוח מדריך למשהו? להשתמש בזה של דיבורים? -------------------- אני
פרשתי. או שלא? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 26 2021, 20:07 PM
|
||
אין מדריך ליצירת מדריך כי המדריכים שאפשר לפתוח בפורום זה כל כך מגוונים שאי אפשר כל כך להכניס אותם לקטגוריה אחת. אין צורך במדריך להכנת מדריך, אבל המדריך צריך להיות מוסבר היטב ומושקע :)
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 12 2021, 17:41 PM
|
||
i think i know... O, no, i do not |
יאאא שני
באשכול התגמולים אין טופס להמרת החפץ... או שיש? פשוט ראיתי שכתוב לי ליד המכחולים אל מה שביקשתי להמיר לחרמשים.... -------------------- נתנאל - 14 - הוא/אתה - טניס שולחן - קללות שמערבות ברווזים, שלייקס, צבי הנינג'ה ושיבולת שועל קוואקר :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 5 2021, 16:22 PM
|
||
נוב מדרגה ראשונה |
אהמ באתגרים/פעילויות
מותר להשתמש במשהו שפתחתי בפורום בעבר? -------------------- אני
פרשתי. או שלא? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 5 2021, 17:50 PM
|
||
אם הכוונה היא אם אפשר להשתתף עם ציור/עיצוב/תמונה שכבר פירסמת בפורום התשובה היא כן.
אם לא הבנתי את השאלה אז תסביר שוב >< -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 11 2021, 00:50 AM
|
||
קוסם מתקדם |
אהמ אהמ.
האם אפשר להוסיף לאשכול התגמולים תגמול על לוגו? -------------------- מאיה ★ יותר טובה מכם ★ זיגי פאראמור • יוני בלוך • רנה ראפ • דיוויד בואי • אמינם • ארקטיק מאנקיז הייתי מביכה פעם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 11 2021, 20:39 PM
|
||
מה הכוונה בלוגו? לוגו שהכנת לפעילות שלך, לפעילות של מישהו אחר?
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 11 2021, 20:56 PM
|
||
קוסם מתקדם |
כאילו אם עושים למישהו לוגו מקבלים על זה תגמול
לא לוגו לך כי זה אידיוטי אבל כן -------------------- מאיה ★ יותר טובה מכם ★ זיגי פאראמור • יוני בלוך • רנה ראפ • דיוויד בואי • אמינם • ארקטיק מאנקיז הייתי מביכה פעם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 11 2021, 21:18 PM
|
||
התגמול על לוגואים נעשה בין המעצב למי שמבקש את הלוגו ואפשר לראות את כל הפרטים בנעוץ הזה https://hportal.co.il/index.php?showtopic=164017
|
|
פורסם ב: Dec 11 2021, 21:38 PM
|
||
קוסם מתקדם |
ראיתי, לדעתי פשוט צריך להיות תגמול גם מהבנק
-------------------- מאיה ★ יותר טובה מכם ★ זיגי פאראמור • יוני בלוך • רנה ראפ • דיוויד בואי • אמינם • ארקטיק מאנקיז הייתי מביכה פעם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 11 2021, 22:05 PM
|
||
אני אשקול את ההצעה, תודה רבה :)
|
|
פורסם ב: Dec 14 2021, 23:33 PM
|
||
קוסם מתקדם |
באתגרים הדו שבועיים שפירסמת היום, אפשר גם לצלם תמונות של משחקי אור וצל?
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 14 2021, 23:48 PM
|
||
זה רעיון ממש נחמד לאתגר, אבל האתגר הוא דווקא לצלם צל של חפץ/אדם/כל דבר שתרצי, ולא משחקי אור וצל :)
|
|
פורסם ב: Jan 23 2022, 19:50 PM
|
||
קוסם מתקדם |
בא לי לסקר אומן אבל הוא אנונימי ואף אחד לא יודע מי זה. אני יכולה לסקר אותו בכל זאת ולא לשים תמונה שלו (כי אין)?
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
קפיצה לעמוד (3) [1] 2 3 קפיצה לעמוד |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2024 |