0 חרמשים |
קפיצה לעמוד (5) « ראשון ... 3 4 [5] קפיצה לעמוד |
|
פורסם ב: Jan 8 2022, 20:53 PM
|
||
i think i know... O, no, i do not |
מתגאגיים ??
-------------------- נתנאל - 14 - הוא/אתה - טניס שולחן - קללות שמערבות ברווזים, שלייקס, צבי הנינג'ה ושיבולת שועל קוואקר :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 8 2022, 21:02 PM
|
||||
נוב מדרגה ראשונה |
כעמיו3ייגחק -------------------- אני
פרשתי. או שלא? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 8 2022, 21:05 PM
|
||
בוגר הוגוורטס |
כי זכיתי כבר בתואר הזה פעם פעם.. :)
-------------------- נעם ♡ אוהב בעיקר לצלם ♡ הרבה לשעבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 8 2022, 21:14 PM
|
||
ותתרמו לי חרמשים דחוףףףףףףף https://hportal.co.il/index.php?act=store&CODE=donate_money
כי אני צריך משנה כיוני -------------------- נתנאל - 14 - הוא/אתה - טניס שולחן - קללות שמערבות ברווזים, שלייקס, צבי הנינג'ה ושיבולת שועל קוואקר :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 8 2022, 21:15 PM
|
||
קוסם מתחיל |
מה זה נוב?
*מרגישה כמו מטומטמת* -------------------- 🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺
[] נגה!!! [] פורום משחקי תפקידים! [] משחקי תפקידים! [] ארטמיס [] רייבנקלו [] זאבים שולטים תתמודדו [] 🐺[] אאווווו [] היי, השם שלי הוא נגה (NOGA. לא NAGA. ברור?!), ו... זהו, בעצם! הרשמו למ"ת שלי TEN WORLDS, TEN STONES אה, ו.... פורום מ"ת שולט! בקרו בפורומ"ת המדהים, תעזרו להפעיל אותו, ו... זהו, והפעם באמת! (נראה לי....) דרך אגב, רק ארבעה מהמקומות מהמ"ת שלי נותרו (כדור הארץ, גסטרופלונד, סלטרפנד, קרפסל)!!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 8 2022, 21:29 PM
|
||
Memento mori |
מה זה בצלצל
-------------------- I am Sam Sam-I-am Green eggs and ham forever תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 8 2022, 21:30 PM
|
||
קוסם מתקדם |
תבינו שרק שלומצי זוכה פה
אפילו עדי המעודדת אמרה -------------------- מאיה ★ יותר טובה מכם ★ זיגי פאראמור • יוני בלוך • רנה ראפ • דיוויד בואי • אמינם • ארקטיק מאנקיז הייתי מביכה פעם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 8 2022, 21:35 PM
|
||
מוגל |
זע מעוד מעליב עותי שעתם חושבים שעני נובית כי עני ממש לא עגב יש לי חיבע מעוד גדולע לעות עין בגלעל שקורעים לי אנסטסיה ויש לי חתול בשם קומומו והוא מעמש עוהב לרקעוד הוא גם רקעד שקיבלתי עת הציון עכי גבוע שלי במחן 26 עתם מעמינים עני כל כך חכמע שעמנעל עוריד עותי מכיתע כ לכיתע ב אתם קולתיעים עיזה כבוד???
-------------------- תראו once upon a time ותתרמו לי חרמושים
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 8 2022, 21:39 PM
|
||
אני סקיב!!!!!!
יאא חגיגה שלמה! יוהו! -------------------- נתנאל - 14 - הוא/אתה - טניס שולחן - קללות שמערבות ברווזים, שלייקס, צבי הנינג'ה ושיבולת שועל קוואקר :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 8 2022, 21:40 PM
|
||
קוסם מתקדם |
מה זה מספר משתמש? ואיך נכנסים לטריוויה?
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 8 2022, 21:45 PM
|
||
"Different doesn't mean wrong" |
היידה יהלי אקשטיין
-------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 8 2022, 21:51 PM
|
||
קוסם מתקדם |
אני באמת לא מבינה למה אתם מנסים
-------------------- מאיה ★ יותר טובה מכם ★ זיגי פאראמור • יוני בלוך • רנה ראפ • דיוויד בואי • אמינם • ארקטיק מאנקיז הייתי מביכה פעם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 8 2022, 22:12 PM
|
||
And your friend Steve (do-do-do-do-do) |
זהו! כולכם הייתם נובים לתפארת, אבל נוב השנה יש רק אחד: יונתן – המעריץ הסודי של הרמיוני גייחח! והנה הלוגו הנובי שלך: מוזמנים למזל"ט! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
קפיצה לעמוד (5) « ראשון ... 3 4 [5] קפיצה לעמוד |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2024 |