0 חרמשים |
קפיצה לעמוד (43) [1] 2 3 ... אחרון » קפיצה לעמוד |
|
פורסם ב: Dec 17 2017, 10:37 AM
|
||
שושואיסט |
שולחן מספר 2 ברוכים הבאים לשולחן מספר 2, בשולחן זה יוכלו להגיב רק ליאם (מפלצומי), לילי (Hot Chocolate), נוי (Dove Cameron), אורטל (stupid girl), אמה (Tinkerbel), ריין (הקונדסאית הראשונה), ליל (Mindfulness), דפנה (Farseer), אופיר (אופיר קרקרוף) ושיר (חתול הצ'שר). אתם מוזמנים ליהנות משיח פורה, ומנשף מלא הפתעות ופעילויות, תוכלו לבקר גם באשכול הריקודים, אשכול הספאם ואשכול הכיבוד. אז למה אתם מחכים? יאללה להתפרע! מוזמנים להגיב! -------------------- הייתי פה, הייתי שם, תודה D: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 17 2017, 18:33 PM
|
||
Eat Your Salad |
נשףףףףףף
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
Don't lose your HEAD |
יאי
-------------------- אורטל - דברים בשפע לשעבר - ביוש - לפעמים כשאת חוטפת סטירה, הפנס בעין מאיר לך את הדרך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
so long, and thanks for all the fish! |
קכגצדעכשק'ר/שקה שכו ע'ק עשל קגש ןורךע ךשוןד קכונדןוך כרוש יקכוןךקרןדוךכ רוןקד עכרק ךדון נשף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-------------------- אופיר ".you keep using that word. I don't think it means what you think it means" סלית'רין גאה (אך גריפינדור באתר), נצנצים זה מלכלך, וחד הקרן רצח את הגבינה. אם למישהו בא להוסיף טקסט לחתימה היבשה שלי, תשלחו לי בה"פ. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 17 2017, 18:34 PM
|
||
בוגר הוגוורטס |
יאא השולחן הכי שווה
-------------------- קימ/ליליקה (אבל תקראו לי לילי כי רק ליצור ויצור מותר לקרוא לי ככה) טוב, אז הכינוי והחתימה שלי מוקדשים לשתי היצורים האהובים עליי בעולם - דלפי והגר - ואני אוהבת אותן מאוד מאוד (כן, אני מודעת לעובדה שהתחביר לוקה בחסר, אבל יצורות נשמע לי מוזר :( עמכן הסליחה) 3> והייתי שמה גיף של Uniraccoon אבל אני לא מוצאת אחד מספיק יפה. וגם אוררו חלק מהיצורים האהובים עליי והיא אחות קטנה קסומה ואני אוהבת אותה ואתם אוהבים אותה גם וזו לא הייתה שאלה 3> לילו מתה עלי, זה לא נתון לויכוח, היא פשוט מתה עלי אתם יכולים גם, אתם יכולים לא, אבל היא כן אני אחת מאלף היצורים שלה, אבל אחת מ5 האחים שלה(או שלוש, אלא אם אתם לא מחשיבים את המקוריים. חחחח זה נשמע מוזר) אופס אני בורחת💕 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 17 2017, 18:34 PM
|
||
Eat Your Salad |
זה השולחן איתי ברור שהוא הכי שווה
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 17 2017, 18:35 PM
|
||
Don't lose your HEAD |
הצניעות
-------------------- אורטל - דברים בשפע לשעבר - ביוש - לפעמים כשאת חוטפת סטירה, הפנס בעין מאיר לך את הדרך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
Eat Your Salad |
הצניעות בשמיים אני יודע -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
so long, and thanks for all the fish! |
ברור שהוא הכי שווה. דהאא!!
-------------------- אופיר ".you keep using that word. I don't think it means what you think it means" סלית'רין גאה (אך גריפינדור באתר), נצנצים זה מלכלך, וחד הקרן רצח את הגבינה. אם למישהו בא להוסיף טקסט לחתימה היבשה שלי, תשלחו לי בה"פ. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 17 2017, 18:36 PM
|
||
Blink, and the years fall away like leaves |
נחשו מי הולכת להציק לכל שולחן אפשרי
(סתם, אני לא, יש לי מלא עבודה) -------------------- חלי - 23 - את\היא - אחראית תוכן - א. שנה"ל, הנהלת הפורומים והאתר לשעבר - My Logic --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||
Don't lose your HEAD |
רק איתך -------------------- אורטל - דברים בשפע לשעבר - ביוש - לפעמים כשאת חוטפת סטירה, הפנס בעין מאיר לך את הדרך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
I keep it undercover |
יו שלוםםםם
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
Eat Your Salad |
נמ בעיקרון כדאי שאני אעשה אנסינים כי לא יהיה לי עוד זמן
אבל לא נורא -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 17 2017, 18:37 PM
|
||
Don't lose your HEAD |
הא?
תמרר -------------------- אורטל - דברים בשפע לשעבר - ביוש - לפעמים כשאת חוטפת סטירה, הפנס בעין מאיר לך את הדרך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 17 2017, 18:37 PM
|
||
I keep it undercover |
אני גם מדברת בטלפון
גם מגיבה גם גומרת סוללה בטלפון האחר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
קפיצה לעמוד (43) [1] 2 3 ... אחרון » קפיצה לעמוד |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2024 |