0 חרמשים |
קפיצה לעמוד (10) « ראשון ... 8 9 [10] קפיצה לעמוד |
|
פורסם ב: Oct 16 2021, 17:42 PM
|
||
מוגל |
יש את הסידרה שכאילו הייתה לפני הארי פוטר. אני לא זוכרת איך קוראים לה, אני רק זוכרת שיש משהו עם חיות פלא. מישהו יודע איך קוראים לסדרה?
-------------------- תקראו, זה מעשיר את ידע עולם הכיף :)
ותכתבו, זה עושה כושר לידיים :) איש סיני חכם אמר פעם: 哇,你有谷歌翻譯。我也有! (זקוקה לחרמשים באופן דחוף, אז אם מישהו מוכן להלוות לי...) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 16 2021, 22:41 PM
|
||
פרשנית לענייני החיים של ורד |
היי פרסבת,
האשכול הזה הוא לא המקום להודעות מסוג זה, אלא לשאלות. או הערות על הפורום עצמו. שימי לב להבא. בקשר לשאלה, אני מניחה שאת מדברת על חיות הפלא והיכן למצוא אותן -------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 7 2021, 11:24 AM
|
||
סקיב |
היי!
אני מפיק תרגיל שחזור סצנה לסצנה מהסרט השלישי, ואני מחפש אנשים תותחים שרוצים להשתתף בהפקה. האם זה מתאים לפרסם על כך אשכול בפורום? אולי זה מתאים יותר לפורום "הסרטים"? או לדיבורים? אפשר לפרסם את ההצעה בכמה פורומים? -------------------- רועי סהר (ידוע גם כ"The Scientist")
יוצר סרטים ~ יוטיובר ~ שחקן ~ מוזיקאי ~ טבעוני ~ מדריך ~ צלם ~ תולעת ספרים ~ איש מחשבים ערוצי היוטיוב שלי: The Minecraft Scientist HEB | Roy Sahar ~ TheRSScientist@gmail.com Twitter: @roysahar11 Instagram: @roysahar.official @themcscientist.heb --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 7 2021, 21:07 PM
|
||||
מה לא פורים היום? |
היי :) נשמע נחמד, אבל אין אפשרות לפרסם את ההפקה באתר... -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 12 2021, 18:24 PM
|
||||
סקיב |
מדוע? זה עובר על חוק מסוים? הנחתי שהפורטל הוא מקום מושלם למצוא אנשים איכותיים שירצו לעזור בזה. -------------------- רועי סהר (ידוע גם כ"The Scientist")
יוצר סרטים ~ יוטיובר ~ שחקן ~ מוזיקאי ~ טבעוני ~ מדריך ~ צלם ~ תולעת ספרים ~ איש מחשבים ערוצי היוטיוב שלי: The Minecraft Scientist HEB | Roy Sahar ~ TheRSScientist@gmail.com Twitter: @roysahar11 Instagram: @roysahar.official @themcscientist.heb --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 12 2021, 20:11 PM
|
||||
מה לא פורים היום? |
היי, כבר שולחת לך הסבר מפורט יותר בפרטי, האשכול הזה לא מיועד לשיחה... מבקשת לא להגיב פה יותר בנוגע לנושא הזה תודה :) -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 17 2021, 17:31 PM
|
||
קוסם סטודנט מעולה |
אני חושבת שממש יוסיף לפורום אם יהיה כאן מדריך לסיקור תיאוריה
אני סיקרתי תיאוריה לפני כמעט שנה (ינואר 2021) למרות שאין מדריך, ונעזרתי במדריך שבפורום הספרים יש כל כך הרבה תיאוריות על מלא סרטים, סדרות ודברים כאלה וזה פשוט יוסיף לפורום :) -------------------- So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 16 2022, 13:46 PM
|
||
“I am mental about you too” |
היי, אנחנו עובדים על זה כרגע ומקווים שנפרסם בקרוב :)
-------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 21 2022, 09:07 AM
|
||
מוגל |
צונזר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 17:35 PM
|
||
קוסם בינוני |
אני לא מוצאת תמונה עדכנית של שחקנית כלשהי בגודל מתאים
-------------------- ▪️billie ▪️ she/her ▪ Billie eilish ▪ marvel ▪️ Liv & Maddie Red Hot Chili Peppers ▪ Rick Riordan <div align=\"Center\">מ"ת מדהים עם יולי </div> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 4 2023, 17:50 PM
|
||||
קוסם מתחיל |
האם אפשר להחזיר את משחק הפורום סרטvsסרט?
--------------------
מוסר עבודה (work ethic) סבלנות ידידות התנהגות הוגנת נאמנות לא שיפוטיים לגבי החברה (without bias) מכיוון ויותר מבוגרת ממרבית המשתמשים באתר זה, לא יוצרת קשר. כאן כי אוהבת לקרוא גם את סדרת הארי פוטר חיפוש משמעות אותיות ומספרים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 29 2024, 07:41 AM
|
||
קוסם מתקדם |
אם יש לי רעיון לפעילות, למי אני צריכה לשלוח ינשוף בשביל שהוא יאשר לי?
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
קפיצה לעמוד (10) « ראשון ... 8 9 [10] קפיצה לעמוד |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2024 |