![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
20% הנחה לגולשי HPortal בהרצאות וחוגי העשרה לחובבי הארי פוטר בתל אביב-יפו!
(4) « ראשון ... 2 3 [4] קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 20 2019, 21:13
|
||
![]() Pain is Hilarious ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הארי פוטר וחדר הסודות - גם בפעם המיליון בערך...
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
||
![]() מוגל |
אני קוראת,חזרתו של שרלוק הולמס,לא רציונלי אבל לא נורא,
חיים שפירא על הדברים שחשובים באמת-אחד הספרים היפים!! -------------------- ✨נ(ו"ד)צנצים!✨ קרדיט ללילייייי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 24 2019, 18:42
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
מגנס צייס 3, ספינת המתים-ריק ריידן
-------------------- ♥אביב♥ ![]() "וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כְּמוֹ פִּיצָה" -"למה אתה לא מורה לפיזיקה?" -"למה לי לעניש את עצמי ככה?" ~המורה שלנו ✨נ(ו"ד)צנצימ!✨ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 24 2019, 20:19
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מגנס צ׳ייס 1
מעורב ירושלמי -------------------- שני || נצנצים ![]() גם אם אתה לא מאמין בחדי קרן, הם תמיד יאמינו בך:) -קרדיט לטינקרבל שכעסה עלי כי גנבתי לה את המשפט ✨✨✨✨✨✨✨ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 24 2019, 20:30
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
פרסי ג'קסון 1-ריק ריידן- בפעם המיליוןןןן
עיר של אפר-קסנדרה קליייר -------------------- מעיין|רוכבת סוסים| רוקדת היפ הופ מודרני בלט וג'אז| מנגנת על חליל צד וגיטרה| שחקנית כדורסל| אוהבת לשמוע מוזיקה ולשיר! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 29 2019, 17:02
|
||
![]() Treat People With Kindness ![]() ![]() ![]() ![]() |
The Mapping of Love and Death - Jacqueline Winspear
-------------------- אני אוהבת את שירשיר 3> ![]() וזה כל מה שאתם צריכים לדעת. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 30 2019, 09:45
|
||
![]() שושואיסט ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בן ברית- מייקל אורן
-------------------- היי אני שי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 30 2019, 13:28
|
||||
![]() Hakuna matata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלושת המוסקטרים 1
(רות ודולפין הגיע הזמן שתשלימו את זה כבר) -------------------- דרקון היא דרקון! ![]() אזזז... דרקוןןןןןןןןןןןן כידוע לכולם, לפי חוק מס' 287 בחוקי החתימות: "פריצה לחתימה חייבת להתחיל בציטוט, או שאינה נחשבת לפריצה - אלא ל'מישהו שנכנס למשתמש של מישהו אחר וכתב שם דברים'". לכן, כמובן, עלי להתחיל את החתימה בציטוט (למרות שיכול להיות שגם ככה זאת לא נחשבת פריצה כי אני שולח לך את החתימה ואת מוסיפה אותה, אבל לא משנה).
ועכשיו, לכל מי שעוד לא מכיר את דרקון, שתדעו שהיא המשתמשת הנחמדה, המתחשבת והאכפתית ביותר בפורטל. אז אם אתם לא מכירים אותה, אני מצווה עליכם להכיר אותה! והיא תשמח לקבל מכם ינשוף. יום טוב וחג שמח! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 30 2019, 18:48
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
מגנס צייס 3, ספינת המתים-ריק ריידן
-------------------- ♥אביב♥ ![]() "וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כְּמוֹ פִּיצָה" -"למה אתה לא מורה לפיזיקה?" -"למה לי לעניש את עצמי ככה?" ~המורה שלנו ✨נ(ו"ד)צנצימ!✨ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 3 2019, 17:38
|
||
![]() Pain is Hilarious ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הספר בדיחות ההוא שאני לא זוכר מי כתב.
אפרים קישון? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 3 2019, 18:37
|
||
![]() סקיב ![]() |
הסודות של ניקולס פלמל בן האלמוות: הידעוני.
-------------------- ליאור, 11, תולעת ספרים, אוהב לכתוב, אנימה, דיבורים וחברים :)
רשימת הפאנפיקים שכתבתי: 1. מלחמת הגביע הקדוש: עולם חדש (1 פרקים: בכתיבה.) 2. חבורת החצויים: המסע (3 פרקים: בכתיבה.) ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 7 2019, 11:37
|
||
![]() Treat People With Kindness ![]() ![]() ![]() ![]() |
A Lesson In Secrets - Jacqueline Winspear
-------------------- אני אוהבת את שירשיר 3> ![]() וזה כל מה שאתם צריכים לדעת. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: אתמול ב-10:17
|
||
![]() סקיב ![]() |
ספטימוס היפ: מסא
-------------------- ליאור, 11, תולעת ספרים, אוהב לכתוב, אנימה, דיבורים וחברים :)
רשימת הפאנפיקים שכתבתי: 1. מלחמת הגביע הקדוש: עולם חדש (1 פרקים: בכתיבה.) 2. חבורת החצויים: המסע (3 פרקים: בכתיבה.) ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | כיסא פנוי | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס טיול לגאורגיה עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2018 - 2007 |