0 חרמשים |
קפיצה לעמוד (18) [1] 2 3 ... אחרון » קפיצה לעמוד |
|
פורסם ב: Aug 25 2021, 06:06 AM
|
||
עשב עישנתי עם נורית |
• שולחן 5 • ברוכים הבאים לשולחן מספר 5! הזהרנו אתכם שהדרך בה תירשמו לנשף היא הדרך בה שמכם יופיע בשולחן, ואנחנו מקיימים, כי בשולחן הזה מותר להגיב רק למשתמשים הבאים: תם, ניקו די אנג׳לו אלפקה, נקמת האלפקה חוזרת. ליאן, Winifred אביגיל, lilianna טליה, בוצדמית רות, 2759764 smardon מר קוסם שיר, ^^Ginny אנונימית, ליה036 לאנוש אתם מוזמנים לפטפט עם חבריכם לשולחן, לזלול באשכול ההוא של האוכל, לקרוע את רחבת הריקודים, להשתתף במגוון הפעילויות, לחרטט את נפשכם באשכול הספאם ובכללי ליהנות מהנשף. רק עשו טובה, תתרחקו מגביע האש ההוא שם בסוף. הוא ממש לא קשור אלינו, ואין סיבה שהוא יהיה קשור. כל השאר יצטרכו להתבאס שהם לא בשולחן המגניב עם כל הקולים האלה, וכמובן למצוא את השולחן שלהם או ללכת למקום בו נמצאים כל מי שלא נרשמו – אזקבאן. סתם, לא, יש שולחן מיוחד עבור כל מי שלא נרשם. מוזמנים להגיב! -------------------- ורד • 17 • את/היא כשאומרים לך לא אתה מתאמץ לחייך לא להסתכל בפנים ואיך הכי מהר אני הולך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 25 2021, 18:48 PM
|
||
פרשנית לענייני החיים של ורד |
שולחן חמש איפה אתםםם
-------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 25 2021, 18:54 PM
|
||
And your friend Steve (do-do-do-do-do) |
עשיתם לי הקיץ של אביה :(
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 25 2021, 19:00 PM
|
||
טוב מה
שולחן הנהלותיים עד שיבואו משתמשים? -------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 25 2021, 19:02 PM
|
||
Foxes are just cat software running on dog hardware |
יאללה
|
|
פורסם ב: Aug 25 2021, 19:02 PM
|
||
חיים לפני מוות. כוח לפני חולשה. מסע לפני יעד. |
זורם
-------------------- אורי Ori Life before death, strength before weakness, journey before destination I will protect those who cannot protect themselves I will protect even those I hate so long as it is right I accept that there will be those I cannot protect --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 25 2021, 19:03 PM
|
||
|
אני משה רבנו של ההנחות
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 25 2021, 19:04 PM
|
||
ווהו
אז מה קורה חברה? נהנים מהנשף עד כה? -------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 25 2021, 19:04 PM
|
||
כן אה
ההנהלה השקיעה בטירוף -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 25 2021, 19:05 PM
|
||
האמת הנשף הקודם היה יותר מוצלח
-------------------- אורי Ori Life before death, strength before weakness, journey before destination I will protect those who cannot protect themselves I will protect even those I hate so long as it is right I accept that there will be those I cannot protect --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 25 2021, 19:07 PM
|
||||
אם אני חננה אז החננות שאני מכיר הם חייזרים |
זה ה ✨פרנציפ ✨ -------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 25 2021, 19:08 PM
|
||||
ממש, כל הכבוד לה -------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 25 2021, 19:09 PM
|
||||
חכה, רק התחלנו מי יודע מה ההנהלה עוד תשלוף מהשרוול -------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 25 2021, 19:10 PM
|
||||||
כן צודקת נראה שיש למה לצפות -------------------- אורי Ori Life before death, strength before weakness, journey before destination I will protect those who cannot protect themselves I will protect even those I hate so long as it is right I accept that there will be those I cannot protect --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Aug 25 2021, 19:12 PM
|
||
למה אנשים פשוט מגיבים טופס ריק בלי השתתפות?
|
|
קפיצה לעמוד (18) [1] 2 3 ... אחרון » קפיצה לעמוד |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2024 |