0 חרמשים |
קפיצה לעמוד (21) 1 [2] 3 4 ... אחרון » קפיצה לעמוד |
|
פורסם ב: Apr 9 2024, 20:37 PM
|
||||
קוסם מתחיל |
זה ספאם. אתה לא רשום. לשאלה שלך, לא חייב. -------------------- יהודה🦁10🦁רייבנקלו 🍋🍋🍋אם יש לך לימונים, אל תעשה מהם לימונדה, הם הכי טעימים ככה. 🍋🍋🍋 💀💀💀אין ילד רע, יש ילד רע מאוד!💀💀💀 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 10 2024, 07:55 AM
|
||
קוסם מתחיל |
היי
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 10 2024, 07:57 AM
|
||
קוסם מתקדם |
שם+כינוי: נטע, בקביק 222
האם אני מבטיח להיות פעיל: אני לא פעיל?! אני אנסה הארות/הערות/יופיטר אופטימוס מקסימוס: למה אין רשימה של מי אתה יכול להיות? -------------------- נטע🐍מ.סלית׳רין🐍ספרים🐍הוא/אתה🐍 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 10 2024, 14:54 PM
|
||
מוגל |
שם+כינוי:קיסי האם אני מבטיח להיות פעיל: כן הארות/הערות/יופיטר אופטימוס מקסימוס: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 10 2024, 18:19 PM
|
||
קוסם מתחיל |
@נטע הבת הייי!
@נטע הבן רשום. לשאלה שלך, בהכנה. @קיסי, את לא עומדת בתנאים. או שתשלחי לי או להרמיוני הודעה ובה הסבר למה בכל זאת מגיע לך להירשם, או שלא נוכל לרשום אותך. -------------------- יהודה🦁10🦁רייבנקלו 🍋🍋🍋אם יש לך לימונים, אל תעשה מהם לימונדה, הם הכי טעימים ככה. 🍋🍋🍋 💀💀💀אין ילד רע, יש ילד רע מאוד!💀💀💀 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 10 2024, 18:41 PM
|
||
קוסם מתחיל |
רק רגע,יש סיכוי שהקיסי הצטרף ביום ההולדת שלי?
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 10 2024, 19:00 PM
|
||||
קוסם מתחיל |
יו איזה צירוף מקרים. -------------------- יהודה🦁10🦁רייבנקלו 🍋🍋🍋אם יש לך לימונים, אל תעשה מהם לימונדה, הם הכי טעימים ככה. 🍋🍋🍋 💀💀💀אין ילד רע, יש ילד רע מאוד!💀💀💀 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 10 2024, 20:05 PM
|
||||
קוסם מתחיל |
גם המשתמש "פרפר נחמד" של יוסי הצטרף ביום ההולדת שלי(לא מרוצה מזה כלל וכלל) -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 10 2024, 20:14 PM
|
||||
קוסם בינוני |
אויש חח -------------------- פרשתי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 10 2024, 20:16 PM
|
||||
קוסם מתחיל |
איזה *** -------------------- יהודה🦁10🦁רייבנקלו 🍋🍋🍋אם יש לך לימונים, אל תעשה מהם לימונדה, הם הכי טעימים ככה. 🍋🍋🍋 💀💀💀אין ילד רע, יש ילד רע מאוד!💀💀💀 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 10 2024, 20:17 PM
|
||||
קוסם בינוני |
מה קורה -------------------- פרשתי
|||
|
פורסם ב: Apr 10 2024, 20:21 PM
|
||||
קוסם מתחיל |
כלום. -------------------- יהודה🦁10🦁רייבנקלו 🍋🍋🍋אם יש לך לימונים, אל תעשה מהם לימונדה, הם הכי טעימים ככה. 🍋🍋🍋 💀💀💀אין ילד רע, יש ילד רע מאוד!💀💀💀 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 10 2024, 20:22 PM
|
||
קוסם מתחיל |
אשמח אם אני יכולה להיות סגנית מנהלי המשפחה
|
|
פורסם ב: Apr 10 2024, 20:24 PM
|
||||
קוסם בינוני |
מה זההה -------------------- פרשתי
|||
|
פורסם ב: Apr 10 2024, 20:25 PM
|
||||
קוסם מתחיל |
הבקשה התקבלה מצידי. אם הרמיוני תסכים, עלית. אני מוסיף בקשה, אם תוכלי להיות מעצבת המשפחה. זה ייתן לך צבע והטבות. -------------------- יהודה🦁10🦁רייבנקלו 🍋🍋🍋אם יש לך לימונים, אל תעשה מהם לימונדה, הם הכי טעימים ככה. 🍋🍋🍋 💀💀💀אין ילד רע, יש ילד רע מאוד!💀💀💀 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
קפיצה לעמוד (21) 1 [2] 3 4 ... אחרון » קפיצה לעמוד |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2024 |