0 חרמשים |
קפיצה לעמוד (12) 1 [2] 3 4 ... אחרון » קפיצה לעמוד |
|
פורסם ב: Dec 16 2014, 15:30 PM
|
||||
They don't see your wings |
את תקבלי את החרמשים בקרוב, קצת סבלנות -------------------- Min Hee » TaeNy Is Love --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 21 2014, 22:57 PM
|
||
סקיב |
האם פה באשכול יכול להיות מצב של ספאם?
-------------------- עברתי למשתמש Nave לכל מי שרוצה אותי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 22 2014, 14:15 PM
|
||||
כן, ותגובה זו היא ספאם. -------------------- Min Hee » TaeNy Is Love --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 27 2015, 13:34 PM
|
||
שר הקסמים |
http://hportal.co.il/index.php?showtopic=103174
תוכלי להקפיץ את המשחק הזה? ^^ -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 27 2015, 17:35 PM
|
||||
הוקפץ -------------------- Min Hee » TaeNy Is Love --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 21 2015, 12:40 PM
|
||
קוסם מתקדם |
גם אני, השתתפתי בכל השלבים של מחנה מאתגר, ואמורים להיות לי שלושה כובעים, שק שינה ושלושה אוהלים
מתי מעדכנים? עודכן -------------------- "'אני מסרב להוכיח שאני קיים', אומר אלוהים, 'שכן הוכחה נוגדת אמונה, ובלי אמונה אין אני ולא כלום.' 'אבל,' אומר האדם, 'דג בבל תוקע אותך, לא? הרי לא מתקבל על הדעת שהוא התפתח במקרה. זה מוכיח שאתה קיים, ולפיכך, על פי טיעוניך שלך, אינך קיים. מש"ל.' 'אוי לי,' אומר אלוהים 'על זה לא חשבתי,' ובו במקום הוא מתפוגג באבכה של היגיון. 'אה, זה היה קל,' אומר האדם. ובתור הדרן ממשיך ומוכיח ששחור הוא לבן, ונהרג במעבר החצייה הקרוב." (דאגלס אדמס, מדריך הטרמפיסט לגלקסיה, עמוד 72) טל ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 11 2016, 17:07 PM
|
||
רבות הדרכים לאהוב אותך |
פרסמתי די מזמן פעילות ולא קיבלתי תגמול
אממ אני מניח שהבנתן את השאלה סו~ -------------------- פעם הייתי פה (לפעמים אני פה גם עכשיו) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 11 2016, 18:54 PM
|
||
הדרך הטובה ביותר לחזות את העתיד היא ליצור אותו |
אני אשלח לך בקרוב
-------------------- ליאן פרשתי אני אוהבת את כולכם ומתגעגעת ככ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 13 2016, 20:53 PM
|
||||
Busy making other plans |
מתי תפורסם החידה השבועית הבאה?
-------------------- ביל|חנון גאה|מדע בדיוני|פנטסיה|קריאה|מוזיקה ישנה חכם סיני עתיק אמר פעם: 你不要嚇唬我們,英國豬狗! 去煮你的屁股,一個愚蠢的人的兒子! 我向你吹鼻子,所謂的“亞瑟王”! 你和你所有愚蠢的英國騎士! 我不想再跟你說話了,你是空頭的動物食品 - 刮水器! 我向你的大方向放屁! 你的母親是一隻倉鼠,你的父親聞到了接骨木果! 現在走開,或者我第二次嘲笑你! והנה לכם עוד ציטוט שאני אוהב:
כאן בשבילכם לכל מטרה:) טיפה פרשתי, עמכם הסליחה. אתם עדיין מוזמנים לשלוח הודעה ואקרא אותה באחד מהביקורים שלי Ĝis kaj dankon por ĉiom la fiŝaĵoj עכשיו תלכו לגוגל כדי לברר מה זה אומר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 19 2016, 10:08 AM
|
||
מוגל |
איך מגיעים לחדרי מועדון ואיך מגיעים לשיעורים וגם איך מערכת הדו קרב לא פועלת למשהו יש מושג איך משחקים בזה
אם משהו יודע בבקשה שהישלח לי בפרטי תודה מראש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 15 2016, 23:38 PM
|
||
מוגל |
האם אני יכול לפתוח אשכול פעילות או שיש איזשהו תהליך אישור?
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 11 2016, 16:15 PM
|
||||||
Worst. Crush. Ever |
ספאם. השאלה הזאת לא מתאימה לפורום הזה.
בשביל לפתוח פעילות אתה צריך לשלוח אותה אליי או אל ליאן (Sweet Lady Kisses), ואנחנו נאשר לך אותה -------------------- מיכל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jul 22 2016, 15:20 PM
|
||
קוסם מצטיין |
אפשר לנעוץ את זה?
http://hportal.co.il/index.php?showtopic=123491 -------------------- אני שקד ואני אוהבת הרבה דברים וזה. כבר לא פיודיפאי. אין לי מספיק חרמשים לשנות את זה אז באסוש. (פרשתי, הייתי כל מיני דברים מגניבים אבל עכשיו חזרתי לאדום הנובי והמקסים שלי) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 22 2016, 16:54 PM
|
||
This is water |
טופל
-------------------- רוי - אחראי שנת הלימודים - דברים לשעבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 22 2016, 20:52 PM
|
||
ALL FOR THE GAME |
אממ, אפשר לנעול את הפעילות הזאת: http://hportal.co.il/index.php?showtopic=125876
-------------------- מיקה - לשעבר א. עדכונים ומערכת הפאנפיקים - כותבת ומציירת - כאן לפעמים מנהלת הפורום לשנת 2016 - מוזיקת מטאל ורוק - החלקה על הקרח - All For The Game T"Thank you," he finally said. He couldn't say he meant thanks for all of it: the keys, the trust, the honesty and the kisses. Hopefully Andrew would figure it out eventually. "You were amazing."g Nora Sakavic, The King's Men - --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
קפיצה לעמוד (12) 1 [2] 3 4 ... אחרון » קפיצה לעמוד |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2024 |