0 חרמשים |
קפיצה לעמוד (4) « ראשון ... 2 3 [4] קפיצה לעמוד |
|
פורסם ב: Aug 11 2022, 20:58 PM
|
||||
I said I love The Smiths |
lover!!!! או red taylors version כאילו יש משהו בטיילורס וירזן שיותר אהבתי וממש שומעים שהיא התבגרה מאז שהיא הוציאה את red רינג עדיין סביררר כי נגמרה לי הקולה ובאלי קולה😭😭😭😭 מה איתךךךך מה חדש -------------------- בס״ד
15 • ורוד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 11 2022, 20:59 PM
|
||||
My body - my choice |
מקסימי שמעת את האלבום החצי-חדש של קונאן? -------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 11 2022, 21:00 PM
|
||||
יאפפפפ אני שומעת אותו בלופים מאז שהוא יצא -------------------- בס״ד
|||
|
פורסם ב: Aug 11 2022, 21:00 PM
|
||||
My body - my choice |
שיר אהוב משםם? -------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 11 2022, 21:03 PM
|
||||
family line עלייך? -------------------- בס״ד
|||
|
פורסם ב: Aug 11 2022, 21:06 PM
|
||
בוגר הוגוורטס |
היי
-------------------- מוריה • היא/את • קיימת תדעו שקינואה יכולה להיות מאוד טעימה אם זורקים אותה לפח ומזמינים פיצה It's 'cause I love you, babe In every kind of way Just a little taste Know I love you, babe טיילור סוויפט | וואן דיירקשן | התשובה | ים | קראנץ' פיסטוק | הפל3>| כדורסל היי מוריה את מקסימה ממש ויש לך טעם מעולה בשירים בקיצור אני אוהב אותך ממש ותמשיכי להיות מקסימה 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 11 2022, 21:07 PM
|
||||
My body - my choice |
או זה או summer child שירים מדהימים -------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 11 2022, 21:18 PM
|
||
"Different doesn't mean wrong" |
אהההה למה נגמרה הקולההההה
-------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 11 2022, 21:19 PM
|
||
My body - my choice |
איפה הנהלותיים
-------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 11 2022, 21:25 PM
|
||||
כי הייתי חולההההה בתכלס הייתי חולה רק שלושה ימים אבל כבר איזה שבוע שיש לי כאב גרון ושיעול כזה @הרמיוני יאפ שירים מושלמים -------------------- בס״ד
|||
|
קפיצה לעמוד (4) « ראשון ... 2 3 [4] קפיצה לעמוד |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2024 |