0 חרמשים |
קפיצה לעמוד (2) [1] 2 קפיצה לעמוד |
|
פורסם ב: Aug 11 2022, 21:26 PM
|
||
And your friend Steve (do-do-do-do-do) |
אשכול סיום פורטלוש וסטיב הביטו זה בזה, ואז בערימות הקונפטי ושאריות החטיפים שנשארו מפוזרים ברחבי בפורום. "זה היה חתיכת נשף," אמר פורטלוש לעוף החול, שהנהן בנמרצות ואז התעופף לנשנש פירור עוגיה שנשאר על הרצפה. פורטלוש הביט על חיית המחמד שלו, שכבר גדל מחדש להיות עוף חול בוגר ובריא, וחייך. "כן, זו בהחלט מתנת יום ההולדת שהייתי צריך." היי, משתמשים יקרים! לא אגזול הרבה מזמנכם - בכל זאת, הנשף עוד מעט מסתיים, ואתם בהחלט רוצים להנות מהרגעים האחרונים - אבל רק רציתי לבוא לומר תודה. תודה לכולכם שבאתם לחגוג איתי את יום ההולדת הנהדר הזה, תודה לחברי ההנהלה ליאן, טום וורד, בראשות שקד המדהימה, שאירגנו לכולנו נשף מעולה ומלא בפעילויות ובכיף, תודה שוב לליאן שעיצבה את הלוגו היפיפה של החגיגות, ובעיקר תודה על זה שאתם פה וממשיכים לחגוג איתי כל שנה מחדש. מוזמנים לשתף פה איך היה לכם הנשף, ונתראה בשנה הבאה! (: -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
שנה שהם שם - Bring them home now🎗️ |
תודה לך
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
קוסם מתחיל |
נייס היה
-------------------- איתמר ◆ 13 ◆ nudge --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
קוסם מתקדם |
אין עליך פורטלוש ❤️❤️
-------------------- טום ○ הנהלת האתר ○ אחראי שנה"ל ואליפות הבתים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 11 2022, 21:27 PM
|
||||
קוסם בינוני |
היי כיף :)
-------------------- יולי || 14 || מ. פורום ספרים לשעבר
תיעוד נדיר של סופי בלי חוסר מודעות שומרת הערים האבודות ספר 9, פרק 42 #דילשנאתסופיפוסטר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
מוגל |
תודה פורטלושש
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
קוסם בינוני |
היה כיף, אבל הייתי שמחה שיהיה יותר ארוך ויהיו עוד דברים
-------------------- ▪️billie ▪️ she/her ▪ Billie eilish ▪ marvel ▪️ Liv & Maddie Red Hot Chili Peppers ▪ Rick Riordan <div align=\"Center\">מ"ת מדהים עם יולי </div> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
נגזרת זה לא תחליף לשכל |
וואלה פורטלוש לא הבנתי מי זה סטיב כי הגעתי לכאן רק לקראת הסוף
-------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 11 2022, 21:28 PM
|
||
Foxes are just cat software running on dog hardware |
מזל טוב פורטלוששש
תמסור להנהלה שהיה ממש כיף. פעם ראשונה שאני משתתף בנשף כמשתמש רגיל והיה נהדר. ממליץ -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
נוב מדרגה ראשונה |
היה כיף
-------------------- אני
פרשתי. או שלא? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
Memento mori |
היה מדהים.
מזלטוב פורטלושששש -------------------- I am Sam Sam-I-am Green eggs and ham forever תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
I said I love The Smiths |
היה מהמםםםם
-------------------- בס״ד
15 • ורוד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 11 2022, 21:29 PM
|
||
קוסם סטודנט מעולה |
אוהבים אותך פןרטלוש! מזל טוב והיה נשף מדהים!
-------------------- לא פרשתי? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
"Different doesn't mean wrong" |
היה אחלה
כי לא נשכח אותו כמובן -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
אני אוהב את יעל |
היה כיף
מזלט פורטלוש אריכות ימים וזה --------------------
תוכו רצוף אהבה ביתו צפוף לרווחה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
קפיצה לעמוד (2) [1] 2 קפיצה לעמוד |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2024 |