0 חרמשים |
קפיצה לעמוד (2) 1 [2] קפיצה לעמוד |
|
פורסם ב: Aug 11 2022, 20:26 PM
|
||
"Different doesn't mean wrong" |
פורטלוש שלנו
נחשפת בעבר באמת או חובה עם כפילך הישן על אודות היקום בהצלחה עם זה - אתה מסוגל נב נראה לי -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 11 2022, 20:28 PM
|
||
Memento mori |
כי הארי פוטר זה קסם (משחק מילים) ואם לא היה פורטל לא היינו שומעים אחד עד השני
וגם כי בזכות הארי אני כותבת -------------------- I am Sam Sam-I-am Green eggs and ham forever תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 11 2022, 20:29 PM
|
||
אגב, אני דתייה |
אם אתה צריך עזרה, נפשית או פיזית-
אני תמיד פה לחיבוק והמעצבים והמתכנתים פה לעזרה! נ"ב -------------------- הפלפאפית בלב💛 (וגם בכל שאר חלקי הגוף) ~ נוקיאיסטית ~מוּפָאסִי 🦁 ~אני גאה בי:)~ נמוכה וטוב לה 📏 ~ enfp ~ שוקולד🍫 ~ עצוב למות באמצע התפוז🍊~ יום אחד אני אשלים אנדי ~ שירי דיסני📺~ מבוך דרקון האבן 🐉 💎 🧱 ~ דתייםםםם לא מקללים אף פעםםם~ למות זה מעייף~ אנשה רגישה מאוד🌸 ~ חכמה בינה ודלעת~ מוזר זה נהדר~ D: ~ ארבעת המלכים של הוגוורטס🗡️~ :מתחנן:~ משרד היחנוך קבע, מה זאת אומרת ~ דוסית בפוטנציאל~ עוגיות שוקלד צ'יפס היא קבוצת המזון החשובה ביותר🍪~ לא סוויפטית אבל בטוח לא סוויפט*ית~ שימפנזה קטנה לחשה לי באוזן~ מבחינה~ Lady colored hair~ לחם עם פרוסה~ הלא מגניב זה המגניב החדש:) ~ כישלון 💓 ~ אייס קפה חם🥤 ~ יהיה נחמד אם תתנו לי לאכול~ מתעקשת לא לשנוא את פיץ~ חמשת ימי הדין~ משה רבנו עשה פיקניק בהר סיני שבארץ הפלאות~ בטאית! שלחו בקשות:) ~ רנדומליזם בע"מ~ אבנר הוא כזה אבנר ~ טוסטים זה מצחיק🍞 ~ תני לי רבע, תני לי רבע, עוף!🍗~ נקודה בסוף משפט.~ תאהבו את טליה ~ החתימה שלי 3>
קוראים לי נטע ואני אוהבת לקרוא (פנטזיה בעיקר) לכתוב (שירים בעיקר) ואנשים (אותך בעיקר). --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 11 2022, 20:43 PM
|
||
שנה שהם שם - Bring them home now🎗️ |
פורטלי כשקשה תמיד תזכור שאתה גורם לאנשים אחרים לשמוח ושיש לך הנהלה מדהימה שתדאג לטפל בך ווד משתמשים מדהימם שיהיהו תמיד מאחוריך ויעזרו לך יש לך שרת חדש אז הכל טוב ואתה לאט לאט גודל
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 11 2022, 20:44 PM
|
||
נוב מדרגה ראשונה |
פורטלוש היקר
אתה יכול לעבור את זה אם אתה צריך עזרה - אל תפנה אליי חרמשים -------------------- אני
פרשתי. או שלא? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 11 2022, 21:26 PM
|
||
סקיב |
משבר. מי לא חווה משבר בחייו. כולם אבל כאב הוא כאב ומשבר הוא משבר. וכמה טוב שפורטל חווה את המשבר גיל 15 ליד הסביבה האוהבת שלו, הקהילה! מה שמזכיר לו למה הוא כל כך אוהב את הארי פוטר- שם הכל התחיל. שם יש לו את המשפחות, דיונים בוגרים, מנהלים, צוות תוכן אפילו הספאמרים פה לעודד ולחזק. ולא נשכח את הפנאפיקים שמידי פעם מצחיקים ויכולים לעודד בזמן המשבר. ותגמול? לא מענין אתי העיקר שפורטי בסדר 3> -------------------- איילה, אוהבת בעלי חיים, אוהבת מטאל ואוהבת אנשים D: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
קפיצה לעמוד (2) 1 [2] קפיצה לעמוד |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2024 |