0 חרמשים |
קפיצה לעמוד (4) 1 2 [3] 4 קפיצה לעמוד |
|
פורסם ב: Sep 29 2022, 19:36 PM
|
||
לילה3> |
המגן דוד היא לא סיבה?
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 29 2022, 19:40 PM
|
||
קוסם מתקדם |
קודם כל זה היה כוכב צבוע כזה ★ רק עם עוד "רגל" ודבר שני יש ביותר מדי מקומות בעולם את הסימן הזה, לאו דווקא בהקשר ליהודים אז
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 29 2022, 20:16 PM
|
||||
something's in the air right now |
אז אתה בעצם אומר שרולינג אנטישמית כי לרוב היהודים יש שנאה לערבים. לא הבנתי איך זה הגיוני או איך הגעת לזה בדיוק אבל גם אם היית מעביר את הנקודה שלך בצורה קצת אחרת זה עדיין לא נכון, אתה אומר כאן שכולם אנטישמים/גזענים/שוביניסטים אם הם מגיעים מעדה/ארץ שבה יש אנשים שהם אנטישמים/גזענים/שוביניסטים, וזה אומר שבעצם אף אחד לא מחליט על ההתנהגות שלו וכולנו רובוטים. תסכים איתי שפה אתה טועה. -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" טכנית --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 30 2022, 12:36 PM
|
||
לילה3> |
מה את חושבת? רולינג אנטישמית או
לא? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2022, 19:04 PM
|
||||
something's in the air right now |
אה זה לא מה אני חושבת היא חייבת להיות או אנטישמית או לא אנטישמית או לא בעלת דעה בנושא הזה ורולינג הרבה מאוד דברים אבל ההוכחות לכאורה שהיא אנטישמית מסתכמות בכוכב על הרצפה של גרינגוטס או משהו כזה וגובלינים אז לא, היא לא אנטישמית -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" טכנית --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 1 2022, 20:32 PM
|
||
קוסם מצטיין |
קראתי פה את הבעד ונגד,ואין לי מה להוסיף. אני מאמין וטוען שהיא אנטישמית, אך זה רק הדעה שלי. מותר לכם לחיות בשקר.
-------------------- [ALIGN=Center]❄ נריה❄ 14❄ טולקין ❄ TGAMM ❄נווד אוויר
היהדות הפנטסטית אינה מתנצלת על תיבת נח ועל אתון מדברת, על חיות הקודש ונהר סמבטיון, על רוחות ודיבוקים וגלגול נשמות, על שבעת הרקיעים ועל תחיית המתים. אין היא מנסה לצמצם אותם למושגים קטנים, רציונליסטיים, שייכנסו לד' אמותיו של השכל החששן, הנצמד למוכר. היא אינה מעמידה אותם למשפטה של המציאות הרגילה, אלא להפך – מעמידה את המציאות הרגילה למשפטה של הפנטזיה.[SIZE=14] -הרב משה רט --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2022, 21:24 PM
|
||
קוסם מתקדם |
dude אתה אומר שזו הדעה שלך ואז אומר "מותר לכם לחיות בשקר"? אגב אולי תביא הוכחות פעם הבאה? יהיה קצת יותר נחמד לפני שאתה אומר שאנחנו חיים בשקר תודה
-------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2022, 16:36 PM
|
||
לילה3> |
הוא מנסה לומר שהוא מאמין שהיא אנטישמית
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 25 2023, 21:53 PM
|
||
קוסם מצטיין |
אני לא חושבת שרולינג שונאת יהודים כי אחרת מלא יהודים לא היו קוראים הארי פוטר וזה לא היה ספר ככ נמכר
-------------------- בע"ה
מיכלי ~ 13 ~ ארץ ישראל ~ עבדו את ה' בשמחה ~ פרשתי:) "קדושה אני מבקש- תנו לי קדושת ארץ ישראל תנו לי קדושת אהבת ישראל תנו לי קדושת עם ישראל" ~הרב נריה זצ"ל~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 28 2023, 14:42 PM
|
||
טרול |
יש האומרים שכן בגלל הגובלינים שכאילו מייצגים יהודים כי העיצוב בסרט דמה לקריקטורות של יהודים ממאה ה20 והמאה ה19 וגם הגובלינים חכמים ומדברים בחידות ואפילו אחראים על הכסף שזה בעצם הלעג והקלס נגד היהודים בסוף המאה ה20 ותחילת המאה ה21 שכאילו היהודים שמורים על הכסף של העולם בקנאות רבה.
יכול להיות שזה רק תאוריה אבל עדיין אי אפשר להתעלם מזה -------------------- רוב הסיכויים שלא אכנס עד שנה הבאה, לבנתיים פרשתי.
זהירות! עומס לימודי לפניכך! אני לא אכנס כי יש לי מלא מבחנים. עשיתי טעות שנכנסתי גם בתקופת הלימודים. ביי! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 10 2023, 21:50 PM
|
||
מוגל |
גם גרגמל הוא עם אף ארוך וגם אותו מציירים כיהודי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 13 2023, 01:08 AM
|
||
מוגל |
רולינג בכוונה עשתה שהם ידברו מוזר כי הגובלינים אמורים להיות גזע אחר עם צורת חשיבה שונה מבני האדם וגם לא סביר שהיא תשנה את כל העלילה בשביל להכניס מסרים אנטישמיים שבכלל לא בטוח שהיו שמים לב אליהם
|
|
פורסם ב: Aug 24 2023, 16:52 PM
|
||
קוסם בינוני |
יש תלמיד בהוגוורטס (אנתוני גולדשטיין) שהוא יהודי
ובחיות הפלא האחיות גולדשטין יהודיות אין סיכוי שהיא אנטישמית -------------------- פרשתי
|
|
פורסם ב: Oct 8 2023, 14:03 PM
|
||
קוסם מתחיל |
רולינג היא אנטישמית חד משמעית
-------------------- יהודה🦁10🦁רייבנקלו 🍋🍋🍋אם יש לך לימונים, אל תעשה מהם לימונדה, הם הכי טעימים ככה. 🍋🍋🍋 💀💀💀אין ילד רע, יש ילד רע מאוד!💀💀💀 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 08:25 AM
|
||
קוסם בינוני |
לדעתי היא כן אנטישמית אבל מנסה להסתיר את זה (אבל אני עדיין אוהב את הספרים שלה)
-------------------- קאלאדין📖מ. ספרים📖שוטו📖הוא\אתה📖ברנדון סנדרסון I am rotten to the core --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
קפיצה לעמוד (4) 1 2 [3] 4 קפיצה לעמוד |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2024 |