0 חרמשים |
קפיצה לעמוד (3) 1 [2] 3 קפיצה לעמוד |
|
פורסם ב: Nov 21 2023, 19:58 PM
|
||
To be a Rock and not to Roll |
שולחת לכם סיסמה:)
-------------------- And when the brokenhearted people living in the world agree, there will be an answer, let it be Let It Be ~ The Beatles --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 23 2023, 16:45 PM
|
||
I’m mental about you too |
*נמחק*
-------------------- קמה • היא/את • atyd • tsoa • וולפסטאר3> היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 24 2023, 11:20 AM
|
||
אני אוהב את יעל |
שם + כינוי: סו the heartbreak prince
האם אני עומד בכל התנאים: יאפ האם אני מבטיח להיות פעיל: כןכן הערות/הארות/הצעות/שאלות: --------------------
When everyone believes ya What's that like? my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 24 2023, 11:22 AM
|
||
רשום, שולחת לך סיסמה:)
-------------------- And when the brokenhearted people living in the world agree, there will be an answer, let it be Let It Be ~ The Beatles --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 21 2023, 22:50 PM
|
||
אני אוהב את סו |
שם + כינוי: יעל miss americana
האם אני עומד בכל התנאים: כן האם אני מבטיח להיות פעיל: בטח הערות/הארות/הצעות/שאלות: -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi פעם רציתי שכולם יאהבו אותי, כולם. אז הלכתי נגד הקול הפנימי ומרוב שביזבזתי על זה כל רגע קיים - לא נשאר לי זמן לאהוב את עצמי. yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 22 2023, 12:02 PM
|
||
יאי
את רשומה, אני שולחת לך סיסמה -------------------- And when the brokenhearted people living in the world agree, there will be an answer, let it be Let It Be ~ The Beatles --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 6 2024, 22:19 PM
|
||
סוהרסן |
שם + כינוי:ריבנקלו .....
האם אני עומד בכל התנאים: ברור האם אני מבטיח להיות פעיל: עוד יותר מברור בלי נדר הערות/הארות/הצעות/שאלות:יש בכלל מקום? כי עבר הרבה זמן הודעה זו נערכה ע"י ריבנקלו ..... ב Jan 17 2024, 16:48 PM -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 12 2024, 16:53 PM
|
||
קוסם מצטיין |
שם + כינוי:יונתן, בצל האם אני עומד בכל התנאים: כן האם אני מבטיח להיות פעיל: לא הערות/הארות/הצעות/שאלות: -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 18 2024, 16:26 PM
|
||
מוגל |
שם + כינוי:גלילי ויוסי האם אני עומד בכל התנאים: לא האם אני מבטיח להיות פעיל: אולי אני יחשוב על זה הערות/הארות/הצעות/שאלות: -------------------- ריבנקלו- כי לונה לאבגוד משלנו
רייבנקלו- כי כל החכמים איתנו רייבנקלו - כי הנשר הוא המלך (מלך העופות) בצורה נשרית רייבנקלו - כי תבונה היא חיונית רייבנקלו - כי מישהו חייב להצליח בלימודים רייבנקלו - כי החכמים הכי שווים רייבנקלו - כי כחול יפה מקום ראשון רייבנקלו - כי יצירתיות תמיד בראש גאון רייבנקלו - כי אוויר חשוב מאוד רייבנקלו- כי חכמה כולם מבקשים עוד רייבנקלו - למידה היא חלק מהסקרנות רייבנקלו- כי חייבים קצת גם רעות רייבנקלו - כי הגבירה באפור הכי טובה רייבנקלו- כי המייסדת שלנו הכי חכמה רייבנקלו - כי בקווידיץ' כל הפלפאף תמיד יפסידו רייבנקלו- כי רייבנקלו תמיד כובדו רייבנקלו - כי חייב שיהיה מישהו שיענה על כל השאלות רייבנקלו- כי חייב מי שיהיה בראשו יהיו גם מחשבות ~~~ הכחול של רייבנקלו טוב משל הים! הנשרים זוכים בכל מאז ומעולם! השמיים והמים הם כולם כחולים! אפשר לקבוע שהריינקבלואים הכי גדולים! בין כל העופות, אנחנו המלכים! רייבנקלו - הבית של התותחים! צריך מי שיפעיל ת´ראש, מי שיעז לחשוב! אז כולם לצעוק: ריינבקלו זה טוב! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 20 2024, 22:13 PM
|
||
קוסם מתחיל |
צונזר
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 1 2024, 20:50 PM
|
||
טרול |
שם + כינוי:רמוס לופין החתיך האם אני עומד בכל התנאים: כן האם אני מבטיח להיות פעיל: כן אני אשתדל כמה שיותר [COLOR=Brown]הערות/הארות/הצעות/שאלות:[/COLOR איפה הקבוצה או מה שזה לא יהיה? איפה כותבים? והאם עושים משהו מיוחד שם? והאם אקבל ינשוף אם התקבלתי או מה שזה לא יהיה? -------------------- ]kpop is my life💖kdrama❣️Japan ❤️BTS💜 yoongi🖤 jiminshi]
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 6 2024, 20:35 PM
|
||
הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור |
רמוס לופין החתיך, יהונתן וריבנקלו
רשומים.ות סיסמא תישלח בקרוב! -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 6 2024, 20:38 PM
|
||
קוסם מתחיל |
שם + כינוי:נטע,בצד האם אני עומד בכל התנאים:כן האם אני מבטיח להיות פעיל:כן הערות/הארות/הצעות/שאלות: -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 6 2024, 20:40 PM
|
||
הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור |
רשומה!! סיסמא תישלח בקרוב!!
-------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 6 2024, 21:18 PM
|
||
Just feel the rock |
שם + כינוי: שוהם, Hyunlix
האם אני עומד בכל התנאים: יאפ כן יס וכל סוג אחר של כן האם אני מבטיח להיות פעיל: כןןן הערות/הארות/הצעות/שאלות: וולפסטאר זה מדהים -------------------- Sam•He/they•Loser, baby~♫ "Us weirdos got to stick together" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
קפיצה לעמוד (3) 1 [2] 3 קפיצה לעמוד |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2024 |