0 חרמשים |
קפיצה לעמוד (223) [1] 2 3 ... אחרון » קפיצה לעמוד |
|
פורסם ב: Nov 30 2022, 22:35 PM
|
||
קוסם מתקדם |
נחש מי משחק פורום הממ, אתם חייבים לעזור לי רגע. מישהו כאן זוכר איך קוראים לשחקנית ההיא? נו, ששיחקה את הדמות ההיא עם השיער הג'ינג'י... האחות של רון... מאיה, את מדברת על בוני רייט, ששיחקה את ג'יני וויזלי? כןי! וואו, איזה כישרון של זיהוי דמויות! ממש מוכשרים אתם. בעצם, בספר יש לנו תיאור כתוב של כל הדמויות אבל בסרט, כשאנחנו רואים אותן מול עינינו, אנחנו רק צריכים לזכור איך הן נראות. אבל מה דעתכם, שניקח את זה רמה אחת למעלה, ותנסו לתאר, בלי יותר מדי מידע, את הדמויות לפי איך שהן נראות בסרט, ולפ השחקנים שלהם? אבל אם לדוגמה, אתם מתארים את הארי, אתם לא תעשו את זה קל מאוד ותאמרו "צלקת ברק". אתם תוכלו לדוגמה לומר: משתמש.ת א': שיער שחור, עיניים כחולות, גובה ממוצע-נמוך, משקפיים. משתמש.ת ב': הארי משתמש.ת ג': זקן ארוך, משקפיים, זקן מאוד... משתמש.ת ד': דמבלדור! אתם מוזמנים לשחק עם רמת הקושי שאתם רוצים שהדמות תתואר, ואם המשחק יתעכב יותר מדי ויהיה קשה מדי אז תפתחו תיאור דמות חדש. מובן? אז יאללה, בהצלחה! -------------------- מאיה ★ יותר טובה מכם ★ זיגי פאראמור • יוני בלוך • רנה ראפ • דיוויד בואי • אמינם • ארקטיק מאנקיז הייתי מביכה פעם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 30 2022, 22:40 PM
|
||
קוסם מתקדם |
שיער ג'ינג'י, גלימה דהויה, גובה ממוצע-גבוה, עיניים כחולות...?
---------- ראשונה!! -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 30 2022, 23:05 PM
|
||
קוסם מצטיין |
רון?
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 30 2022, 23:12 PM
|
||
בוגר הוגוורטס |
שיער בלונדיני עם הרבה ג'ל
-------------------- מוריה • היא/את • קיימת תדעו שקינואה יכולה להיות מאוד טעימה אם זורקים אותה לפח ומזמינים פיצה It's 'cause I love you, babe In every kind of way Just a little taste Know I love you, babe טיילור סוויפט | וואן דיירקשן | התשובה | ים | קראנץ' פיסטוק | הפל3>| כדורסל היי מוריה את מקסימה ממש ויש לך טעם מעולה בשירים בקיצור אני אוהב אותך ממש ותמשיכי להיות מקסימה 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 30 2022, 23:14 PM
|
||
קוסם מתקדם |
מאלפוי?
-------------------- 🇮🇱🎗🇮🇱🎗🇮🇱🎗
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 1 2022, 07:00 AM
|
||
בוגר הוגוורטס |
שיער שחור מתולתל, פנים חיוורות
-------------------- מוריה • היא/את • קיימת תדעו שקינואה יכולה להיות מאוד טעימה אם זורקים אותה לפח ומזמינים פיצה It's 'cause I love you, babe In every kind of way Just a little taste Know I love you, babe טיילור סוויפט | וואן דיירקשן | התשובה | ים | קראנץ' פיסטוק | הפל3>| כדורסל היי מוריה את מקסימה ממש ויש לך טעם מעולה בשירים בקיצור אני אוהב אותך ממש ותמשיכי להיות מקסימה 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 1 2022, 07:55 AM
|
||
קוסם מתקדם |
זה לא חייב להיות בהכרח על פי השיער, אתם יןדעים
- וואו אממ לא יודעת סיריוס אולי?? אני גרועה בזה -------------------- מאיה ★ יותר טובה מכם ★ זיגי פאראמור • יוני בלוך • רנה ראפ • דיוויד בואי • אמינם • ארקטיק מאנקיז הייתי מביכה פעם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 1 2022, 12:28 PM
|
||
לילה3> |
ללא אף.. וללא שיער
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 1 2022, 13:43 PM
|
||
טרול |
וולדמורט
-------------------- תכלת | 22 | קוראת מקצועית | משתמשת סמויה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 1 2022, 16:07 PM
|
||
קוסם סטודנט מעולה |
גדול מימדים, שיער סבוך וארוך
-------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 1 2022, 18:27 PM
|
||
"אילו פינו מלא שירה כים.. " |
האגריד
-------------------- בעזרת ה' יתברך
אביה • 14 • דוסהה • פרשתי:) אחים יקרים שלי, אין עליכם. באמת שאין עליכם. אתם העם הכי מדהים שיש!! אתם הכי טובים שיש!!! תמשיכו להיות ביחד, לב אחד, בלי מחלוקות וויכוחים. רק תרבו אהבת חינם אחד לשני. וזכרו תמיד, שיש לנו את אבינו שבשמיים.. "הכל בול. שום דבר לא סתם!" (עודד אברג'ל הי''ד שנרצח ברעים) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 1 2022, 18:41 PM
|
||||
בוגר הוגוורטס |
בלטריקס שיער שחור, משקפיים, צלקת -------------------- מוריה • היא/את • קיימת תדעו שקינואה יכולה להיות מאוד טעימה אם זורקים אותה לפח ומזמינים פיצה It's 'cause I love you, babe In every kind of way Just a little taste Know I love you, babe טיילור סוויפט | וואן דיירקשן | התשובה | ים | קראנץ' פיסטוק | הפל3>| כדורסל היי מוריה את מקסימה ממש ויש לך טעם מעולה בשירים בקיצור אני אוהב אותך ממש ותמשיכי להיות מקסימה 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 1 2022, 18:42 PM
|
||
הארי חיח
אביה • 14 • דוסהה • פרשתי:) אחים יקרים שלי, אין עליכם. באמת שאין עליכם. אתם העם הכי מדהים שיש!! אתם הכי טובים שיש!!! תמשיכו להיות ביחד, לב אחד, בלי מחלוקות וויכוחים. רק תרבו אהבת חינם אחד לשני. וזכרו תמיד, שיש לנו את אבינו שבשמיים.. "הכל בול. שום דבר לא סתם!" (עודד אברג'ל הי''ד שנרצח ברעים) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 1 2022, 18:44 PM
|
||
בוגר הוגוורטס |
איך ידעת?
שיער ג'ינג'י, שמנמנה -------------------- מוריה • היא/את • קיימת תדעו שקינואה יכולה להיות מאוד טעימה אם זורקים אותה לפח ומזמינים פיצה It's 'cause I love you, babe In every kind of way Just a little taste Know I love you, babe טיילור סוויפט | וואן דיירקשן | התשובה | ים | קראנץ' פיסטוק | הפל3>| כדורסל היי מוריה את מקסימה ממש ויש לך טעם מעולה בשירים בקיצור אני אוהב אותך ממש ותמשיכי להיות מקסימה 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 1 2022, 18:44 PM
|
||
מולי
|
|
קפיצה לעמוד (223) [1] 2 3 ... אחרון » קפיצה לעמוד |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2024 |