0 חרמשים |
מתנגן ברקע:
קפיצה לעמוד (2) [1] 2 קפיצה לעמוד |
|
פורסם ב: Dec 29 2011, 22:14 PM
|
||||
And your friend Steve (do-do-do-do-do) |
כותבת הפאנפיקים של השנה היא: שחר - Prongsie מנהלת פורום פאנפיקים. לאורך השנה ומתוקף תפקידיה קידמה רבות את תחום כתיבת הפאנפיקים באתר, וכן את תדמיתו ואת רמת פעילותו של פורום פאנפיקים. פירסמה שלל פאנפיקים ויצירות, ולאחרונה גם את "עתיד ללא עתיד" - פיקפורום המפורסם בימים אלו "בנביא השבועי של קטגוריית הארי פוטר".
מזל טוב! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 29 2011, 22:15 PM
|
||
That's My Generation |
כל הכבוד D:::
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
Trolling in the Deep |
אוי, ההפתעה.
כוסע3> -------------------- [/ALIGN] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
It's all about the wordplay |
כל הכבוד לך!
-------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
This is water |
מזל טוב D:
-------------------- רוי - אחראי שנת הלימודים - דברים לשעבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 29 2011, 22:16 PM
|
||
Let Her Go |
מזל טווב שחר:)
-------------------- ~ קינוחים ~ מסדר מרלין ~ פריצה של שלי ~ הפלפאף ~ עשר שנים פלוס ~ ~ אין דבר ללא פתרון, לכל דבר קיים יתרון ~ ~ Just Give Me a Reason ~ ~ כל אחד יכול לבשל ~ ~ פלאות ~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
קוסם בינוני |
מזל טוב :)
-------------------- נועם|13|HIMYM|Friends|שרלוק *~* --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
Consider it handled |
כל הכבוש שחררררררר!!!!!!
-------------------- עמרי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
Always & Forever |
מזל טוב :)
-------------------- Always & Forever --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
קוסם מתקדם |
עהאהעאהעהאהע שחררררררררר האדירה שלנווווווו333>
-------------------- מאיה ~ 16 ~ בלונדי מנהלת סס"ש לשעבר ~ חברת מאליכ העמוד הראשון ~ כפרעליה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
אורפז - אני, עצמי ואנוכי. |
מזל טוב DDDD:
מעניין כמה פעמים אני עוד אגיד לך את זה היוםXD האמת שפשוט האמת יוצאת לאור, אני ידעתי את זה מזמן --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
The Toppermost of the Poppermost! |
מזל טוב, סגידה שכמותך! 333>
-------------------- מיה - קולנוע - כותבת --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
טרולים מטורללים מטלטלים את התלתלים D: |
מזל טוב 3333333333333333>
-------------------- תמר || 17 || תקפצו לי. ||בלוג. עד היום שרשרתי בדיוק ב69 שרשורים בדיוק! הראשון הוא לי ולמור||מייסדים החדש ביותר הוא תמר ומור הסגידית|| ציד וקרימינליות והסוואה וכאלה:) 55 שרשורים שלי כבר ננטשו, ולא על ידי. אתם לא רוצים להיות ה56. יום נעים :) יחי דן, אהבת חיי הבלתי מעורער! :עיניים: :עיניים: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
Whatever People Say I Am, Thats What Im Not |
שחר פאנפיקיישן הסגידה לשלטון! 3>
-------------------- ליז • הרבה תפקידים בדימוס --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 29 2011, 22:17 PM
|
||
Don't blink. Blink and you're dead |
אעאעאעאעאע שם סגידדדדדדדדדדדדדדד! (עכשיו תורי. שוב O:)
מזל טוב 3333> -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
קפיצה לעמוד (2) [1] 2 קפיצה לעמוד |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2024 |