0 חרמשים |
קפיצה לעמוד (3) [1] 2 3 קפיצה לעמוד |
|
פורסם ב: Aug 31 2022, 19:42 PM
|
||||
קוסם מתקדם |
שלום לכל משתמשי הפורטל. לאור אי יציבות הקבוצות שנראית לאחרונה בפורטל שנוצרה ממעבר מהיר של משתמשים מקבוצה לקבוצה, הוחלט להכיל חוק חדש בנוגע למשתמשים שהחליטו לפרוש מקבוצה מכל סיבה שהיא (בין אם סתם לפרוש מהקבוצה, לבין אם להצטרף לקבוצה אחרת). כאשר משתמש רוצה לפרוש מקבוצה, עליו לבצע את שני השלבים הבאים: 1. להודיע לאחד ממנהלי הקבוצה בהודעה פרטית בלבד (לא באשכול הרשמה לקבוצה, הם נועדו אך ורק להרשמה). 2. להגיב כאן באשכול עם הטופס הבא:
לאחר שהגבתם, עליכם לחכות שבוע שלם עד שתוכלו להירשם לקבוצה חדשה. משתמש שיירשם לקבוצה פחות משבוע לאחר שמילא את הטופס יזכה באזהרה. בנוסף, שימו לב שכשאתם פורשים מקבוצה אתם ישר שולחים פה את הטופס, אחרת הפרישה שלכם לא תיחשב ושבוע ההמתנה שלכם לא יתחיל. שימו לב - אך ורק במקרה ובו קבוצה נסגרת, החוק לא חל על חברי הקבוצה שלה והם יכולים להירשם לקבוצה אחרת באופן מיידי. החוק חל מרגע פרסום האשכול ואי ידיעת החוק אינה פוטרת מעונש. -------------------- טום ○ הנהלת האתר ○ אחראי שנה"ל ואליפות הבתים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 12 2022, 19:48 PM
|
||
אני אוהב את יעל |
שם: סו, מודה אני
מאיזה קבוצה אני מעוניין לפרוש: הסנובים האם עדכנתי את מנהל הקבוצה בהודעה פרטית שאני מעוניין לפרוש מהקבוצה?: כן, את טליה --------------------
תוכו רצוף אהבה ביתו צפוף לרווחה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 1 2022, 00:25 AM
|
||
בוגר הוגוורטס |
שם: מוריה
מאיזה קבוצה אני מעוניין לפרוש: הסנובים האם עדכנתי את מנהל הקבוצה בהודעה פרטית שאני מעוניין לפרוש מהקבוצה?: כן, את טליה ומאיה -------------------- מוריה • היא/את • קיימת תדעו שקינואה יכולה להיות מאוד טעימה אם זורקים אותה לפח ומזמינים פיצה It's 'cause I love you, babe In every kind of way Just a little taste Know I love you, babe טיילור סוויפט | וואן דיירקשן | התשובה | ים | קראנץ' פיסטוק | הפל3>| כדורסל היי מוריה את מקסימה ממש ויש לך טעם מעולה בשירים בקיצור אני אוהב אותך ממש ותמשיכי להיות מקסימה 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 21 2023, 17:38 PM
|
||
קוסם מתחיל |
שם:אמון מאיזה קבוצה אני מעוניין לפרוש:צבא דמבלדור האם עדכנתי את מנהל הקבוצה בהודעה פרטית שאני מעוניין לפרוש מהקבוצה?: יצחק -------------------- EMUNA#13#STRAY_KIDS#ATEEZ #OMEGA_X#HONGJOONG&MINGI#K_POP# פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 24 2023, 17:15 PM
|
||
סוהרסן |
שם: ליה בצד
מאיזה קבוצה אני מעוניין לפרוש: צד האם עדכנתי את מנהל הקבוצה בהודעה פרטית שאני מעוניין לפרוש מהקבוצה?: (יש לציין את שם המנהל שאליו נשלחה ההודעה) כן, את יעל שרה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 8 2023, 13:20 PM
|
||
אני אוהב את סו |
שם: יעל
מאיזה קבוצה אני מעוניין לפרוש: צד האם עדכנתי את מנהל הקבוצה בהודעה פרטית שאני מעוניין לפרוש מהקבוצה?: כן יעל שרה -------------------- אַחֵינוּ כָּל בֵּית יִשְׂרָאֵל הַנְּתוּנִים בַּצָּרָה וּבַשִּׁבְיָה הָעוֹמְדִים בֵּין בַּיָּם וּבֵין בַּיַּבָּשָׁה הַמָּקוֹם יְרַחֵם עֲלֵיהֶם וְיוֹצִיאֵם מִצָּרָה לִרְוָחָה וּמֵאֲפֵלָה לְאוֹרָה וּמִשִּׁעְבּוּד לִגְאֻלָּה הָשָׁתָא בַּעֲגָלָא וּבִזְמַן קָרִיב וְנֹאמַר אָמֵן --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 17 2023, 12:59 PM
|
||
קוסם מתקדם |
שם:לונה
מאיזה קבוצה אני מעוניין לפרוש:צ"ד האם עדכנתי את מנהל הקבוצה בהודעה פרטית שאני מעוניין לפרוש מהקבוצה?: כן, ג'יני -------------------- 🇮🇱🎗🇮🇱🎗🇮🇱🎗
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 17 2023, 16:28 PM
|
||
שנה שהם שם - Bring them home now🎗️ |
שם: ניתאי
מאיזה קבוצה אני מעוניין לפרוש: צד האם עדכנתי את מנהל הקבוצה בהודעה פרטית שאני מעוניין לפרוש מהקבוצה?: (יש לציין את שם המנהל שאליו נשלחה ההודעה) כן, יעל שרה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 10 2023, 16:48 PM
|
||
קוסם בינוני |
CODE שם: קאלאדין מאיזה קבוצה אני מעוניין לפרוש: צ״ד האם עדכנתי את מנהל הקבוצה בהודעה פרטית שאני מעוניין לפרוש מהקבוצה?: (יש לציין את שם המנהל שאליו נשלחה ההודעה) כן את יעל שרה -------------------- קאלאדין📖מ. ספרים📖שוטו📖הוא\אתה📖ברנדון סנדרסון I am rotten to the core --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 13 2023, 22:56 PM
|
||
אני אוהב את יעל |
שם: סו
מאיזה קבוצה אני מעוניין לפרוש: צד האם עדכנתי את מנהל הקבוצה בהודעה פרטית שאני מעוניין לפרוש מהקבוצה?: כן, ג׳יני --------------------
תוכו רצוף אהבה ביתו צפוף לרווחה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 13 2023, 23:33 PM
|
||
לילה3> |
צונזר
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 14 2023, 12:01 PM
|
||
קוסם מתחיל |
צונזר
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 14 2023, 14:21 PM
|
||
הזמן מרפא את הכול אם לא הכול את הרוב וגם זה יעבור |
שם: ליהההה
מאיזה קבוצה אני מעוניין לפרוש: מסדר הברבור השחור האם עדכנתי את מנהל הקבוצה בהודעה פרטית שאני מעוניין לפרוש מהקבוצה?: (יש לציין את שם המנהל שאליו נשלחה ההודעה) כן את לונוש -------------------- 🥀 1993-2024 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 14 2023, 16:56 PM
|
||
סוהרסן |
U]שם[/U]:עופרי
מאיזה קבוצה אני מעוניין לפרוש: צד האם עדכנתי את מנהל הקבוצה בהודעה פרטית שאני מעוניין לפרוש מהקבוצה?: (יש לציין את שם המנהל שאליו נשלחה ההודעה) כן, את יעל שרה -------------------- עופרי 🩵דתיה🩵רייבנקלואית🩵שומרת הערים האבודות🩵פרסי ג'קסון🩵הארי פוטר🩵יש לי כלבה בת שנה וקצת בשם ג'וי🩵
בין האפל לנסתר, בעולמנו המר, אומרים שיש עוד תקווה, קוראים לזה 🩷אהבה🩷 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 16 2023, 22:53 PM
|
||
קוסם מתחיל |
שם:נטע
מאיזה קבוצה אני מעוניין לפרוש:צ"ד האם עדכנתי את מנהל הקבוצה בהודעה פרטית שאני מעוניין לפרוש מהקבוצה?: (יש לציין את שם המנהל שאליו נשלחה ההודעה)כן את יעל -------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
קפיצה לעמוד (3) [1] 2 3 קפיצה לעמוד |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2024 |