0 חרמשים |
קפיצה לעמוד (39) [1] 2 3 ... אחרון » קפיצה לעמוד |
|
פורסם ב: Nov 20 2023, 20:11 PM
|
||
שנה שהם שם - Bring them home now🎗️ |
במקום רולינג||משחק פורום היי משתמשים!, יצא לכם פעם לחשוב על דברים מהארי פוטר שממש לא קשורים לשם שלהם והיה לכם שם הרבה יותר מתאים בשבילם, למשל מי קורא לכלב רצחני בעל שלושה ראשים פלאפי, אני הייתי קורא לו פרסיטידליס (דרך אגב בלטינית זה אומר כלב רצחני) ובכללי יש המון אתרים חפצים ודמויות שהשם והאישיות שלהם לא מסתדרים וזה קצת הורס מסכימים, אבל איך זה קשור אלינו? בדיוק! היום תצטרכו לבחור לדברים (זה יכול להיות כל דבר, ממקומות, חפצים אנשים חיות וכו) את שמם החדש! איך אתם שואלים? בדיוק ככה! משתמש ראשון: אם הייתי משתמש שני: במקום גיי קיי רולינג משתמש שלישי: הייתי קורא ל(שם של חפץ, מקום, אדם וכו) משתמש רביעי: (שם כלשהו) מוכנים? אני אתחיל אם הייתי -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 20 2023, 20:25 PM
|
||
קוסם בינוני |
אם הייתי
-------------------- קאלאדין📖מ. ספרים📖שוטו📖הוא\אתה📖ברנדון סנדרסון I am rotten to the core --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 20 2023, 20:39 PM
|
||
במקום גקר
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 20 2023, 20:53 PM
|
||
קוסם מצטיין |
הייתי קורא לפטרונוס
|
|
פורסם ב: Nov 20 2023, 20:56 PM
|
||
אורונוס
|
|
פורסם ב: Nov 21 2023, 18:43 PM
|
||
בוגר הוגוורטס |
אם הייתי
-------------------- ❤️נועה 🖤קייפופ ❤️טרמחית 🖤בעזה ננצח❤️ ''RM: ''When I say "say" you say "say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''!RM: ''say ''!ARMY: ''say ''RM: ''When I say "say say" you say "say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say ''!RM: "say say ''!ARMY: ''say say --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 21 2023, 18:44 PM
|
||
במקום גקר
|
|
פורסם ב: Nov 27 2023, 18:09 PM
|
||
קוסם מתקדם |
הייתי קורא ל
-------------------- נטע🐍מ.סלית׳רין🐍ספרים🐍הוא/אתה🐍 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 28 2023, 17:31 PM
|
||
שרביט
|
|
פורסם ב: Nov 28 2023, 17:53 PM
|
||
קוסם מתקדם |
קסמון(:
-------------------- נטע🐍מ.סלית׳רין🐍ספרים🐍הוא/אתה🐍 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 28 2023, 20:05 PM
|
||
סקיב |
ההיתי קורה לא פיקי
-------------------- יוסי/שבי/פרפר נחמד/דתי/הארי פוטר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 29 2023, 18:43 PM
|
||
אם הייתי
|
|
פורסם ב: Nov 30 2023, 22:28 PM
|
||
קוסם בינוני |
במקום גיי קיי רולינג
-------------------- פרשתי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 1 2023, 09:49 AM
|
||
קוסם מתקדם |
הייתי קורא ל...
|
|
פורסם ב: Dec 1 2023, 10:30 AM
|
||
קוסם מתחיל |
הארי
-------------------- נטע.מ.משפחת בלק.הפלפאף.היא\את --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
קפיצה לעמוד (39) [1] 2 3 ... אחרון » קפיצה לעמוד |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2024 |