האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד
מממנים

חוקי הפורום 

הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

מייבל פיינס || סיקור דמות, ישישיש
פורסם ב: Jul 20 2024, 20:23 PM
צטט הודעה

שנה שהם שם - Bring them home now🎗️

פרטי משתמש
קבוצה: הנהלת הפורומים
חרמשים: 9628219
מגדר:male
משתמש מספר: 81871
חפצי המשתמש: צפה

*ספויילרים בלבן
מייבל פיינס || סיקור דמות

User Posted Image

💫 שם הדמות: מייבל פיינס (באנגלית- Mabel Pines)
💫 הסדרה ממנה היא לקוחה: גרווויטי פולס (באנגלית- Gravity Falls)
💫 מדובב: בעברית - שרון שחל, באנגלית - קריסטן שאל.
💫 גיל הדמות: 12 עד 13 בסיום הסדרה.
💫 תאריך ומקום הלידה: 31 באוגוסט 1999, בפידמונט שבקליפורניה.
💫 מקום מגורים: במהלך הקיץ מייבל שוכנת בגרוויטי פולס.
💫 מקצוע במהלך הסדרה: עובדת ב"בקתת המסתורין".

מידע על הסדרה
גרוויטי פולס היא סדרת טלוויזיה מונפשת ששודרה בין 2012 ל-2016. העלילה עוקבת אחרי דיפר ומייבל פיינס, תאומים בני 12 שנשלחים לבלות את החופש הגדול אצל דודם, סטאן. סטאן מנהל מלכודת תיירים בגרוויטי פולס, חנות בשם בקתת המסתורין. בנוסף לשלושת הדמויות האלו, ישנן עוד כמה דמויות ראשיות בסדרה. וונדי היא מתבגרת בחבורה של "המגניבים" שעובדת גם היא בבקתה, ובמהלך הסדרה דיפר מאוהב בה, וסוס, העובד הגדול והלא זהיר, ביחד איתם התאומים עוברים הרפתקאות מסעירות ברחבי גרוויטי פולס. הסדרה משלבת הרפתקה, מסתורין וקומדיה, והיא מצליחה לשלב בצורה מוצלחת את הפרקים המצחיקים עם התחקירים המסתוריים והפעולה המרתקת.

מידע על הדמות
ייבל פינס היא אחותו התאומה של דיפר. היא עוסקת בכיף, אופנה (הרבה נצנצים), והתמודדות עם תעלומות מוזרות עם אחיה. למייבל יש חזיר מחמד בשם רטט, למייבל יש קשר חזק איתו במהלך כל הסדרה, וגם איתו היא עוברת הרפתקאות בדרך. מייבל סופר נאמנה ותמיד מביאה ויברציות חיוביות לכל הרפתקה, מייבל מתנהגת כמו עצמה ובעלת ביטחון עצמי רב. מייבל היא אמיצה, מצחיקה וכשרונית, וידועה בדרך שלה להפוך כל סיטואציה למצחיקה. במהלך הסדרה מייבל מתחברת לזוג חברות בשם גרנדה וקנדי. מייבל לובשת בעיקר סוודרים ומחליפה אחד כל יום בהתאם למצב הרוח שלה, לא פעם הסוודר היה מרכיב חשוב בפרק.

חוות דעת
אני אתחיל בזה שכמו תמיד, אני עשיתי את הסיקור כשממש אתמול סיימתי לראות בפעם המיליארד את גרוויטי פולס, ווואו איזו סדרה מדהימה, ועכשיו מייבל.
בקיצור, אין על מייבל. באמת שאם לא הייתה מייבל לא הייתה סדרה, מייבל היא מדהימה, היא אופטימית ברמות, מצחיקה ולמרות שהרבה תופסים אותה כטיפשה שרק רודפת אחרי בנים, היא אחת הדמויות החכמות ביותר בסדרה.
מייבל היא נאמנה מאוד, טובת לב ונחושת מטרה, לכן הדבר שהכי עצבן אותי במהלך הסדרה זה כשכל כך הרבה אנשים ששהיא אהבה והייתה עושה הכל בשבילם נטשו אותה, במיוחד דיפר שכמעט בכל הזדמנות הוא נטש אותה (למרות שלרוב הוא תיקן את המצב, זה לא שהוא לא אח טוב). בסדרה מראים את מייבל לרוב בשני מצבים, משוגעת וצוחקת, או עצובה מאוד, אבל יש בה כל כך הרבה יותר מזה, יש מלא רגעים בסדרה שרק אחרי שמתבגרים קצת ורואים את הסדרה שוב שמים לב אל מייבל האמיתית, באמת שמייבל באמת דמות להשראה, היא תמיד מוצאת את הטוב בכל אחד ואף פעם לא מוותרת, להפך, היא הופכת את המצב למצחיק ומהנה יותר, גם אם הוא קשה מאוד.
הרגע בו מייבל באמת נשברת לדעתי זה כשביל כלא אותה בבועה, כשהיא השתחררה וקיבלה את המציאות, בכללי בפרק הזה באמת אפשר לראות את מייבל האמיתית, וזה ממש כיף (חוץ מזה שעדיין כשהיא יוצאת היא מספרת בדיחה!).

פצצת מייבל!
User Posted Image
User Posted Image
User Posted Image
User Posted Image

ויש מלא גיפים מושלמים של מייבל שהפורטל לא מקבל אז פשוט תלחצו פה

"When life gives you lemons, draw faces on those lemons and wrap them in a blanket. Ta-daaa! Now you have lemon babies."

- מייבל פיינס עם לימונים

"I’m gonna eat this memory."

- מייבל פיינס עם לאכול זכרונות

"Do you know the key to a good sleepover? It’s not what you do. It’s what you don’t do. And that is, sleep."

- מייבל פיינס על שינה

"אין לך סיכוי לנצח אותי, אני כאילו מלכת החנפנות"

- ציטוט שזכרתי של מייבל על חנפנות

"Reality is an illusion, the universe is a hologram, buy gold, bye!"

- מייבל פיינס זורקת זהב

----
זהו ביוששש תכתבו מה דעתכם ותדבבו או שרטט יאכל אתכםםם

--------------------
User Posted Image

יִזְכּוֹר עַם יִשְׂרָאֵל אֶת בָּנָיו וּבְנוֹתָיו, הַנֶּאֱמָנִים וְהָאַמִּיצִים, אַנְשֵׁי הָעֲבוֹדָה וְהַשָּׁלוֹם, קָרְבְּנוֹת טֶבַח הַשַּׁבָּת הַשְּׁחוֹרָה.

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Jul 20 2024, 21:09 PM
צטט הודעה

קוסם בינוני

פרטי משתמש
קבוצה: מנהלי פורומים
חרמשים: 6830
משתמש מספר: 84203

יואו סיקור של מייבל.
הסיקור ממש מושקע וכל הגיפים מהממים ובקיצור סיקור מושלם.

--------------------
קאלאדין📖מ. ספרים📖שוטו📖הוא\אתה📖ברנדון סנדרסון

I am rotten to the core

User Posted Image

---------
פורסם ב: Jul 20 2024, 21:35 PM
צטט הודעה

קוסם בינוני

פרטי משתמש
קבוצה: גריפינדור
חרמשים: 20146
מגדר:female
משתמש מספר: 45181

סיקור נהדר!
מייבל היא באמת, בעיניי, דמות שהרבה מעריצים לא מבינים - מתייחסים אליה כאתנחתא קומית או כמכשול - וממש משמח אותי לקרוא כמה הערכה נתת לה פה!
אני כל כך אוהבת את מייבל. כמו שאמרת, היא חברה נאמנה, תמיד יודעת להרים את מצב הרוח של אחרים, ויודעת לחיות ברגע וליהנות מהדברים הקטנים בחיים - ואחד החלקים האהובים עליי בעונה 2 פרק 17 (אם אתם יודעים אתם יודעים) זה איך כל התכונות החיוביות האלה, דרך סדרה של אירועים קטנים בפני עצמם (ואחד גדול), הופכות להיות הסיבה שמייבל מגיעה לנקודת השבר שלה. מי היה יכול לתאר לעצמו שמה שישבור את השמש זה יותר מדי אור.
הרגע האהוב עליי מגיע בעונה 2 פרק 2, אחרי שדיפר ומייבל מגלים את הסיפור המלא של הדור הקודם, ומייבל היא זאת שמזהה את קווי הדמיון בין הסיפור של סטאן לבין דיפר ומייבל עצמם. מייבל חכמה ורגישה ברמה מטורפת, לא כל ילדה בת 12 מסוגלת לשמוע על קרע בתוך המשפחה, להתמקד בקרע בתוך סיפור ההרפתקה שדרכו הוא הובא לידיעתה, ואז לבחור להיות פגיעה רגשית מול אחיה ולהגיד לו "תבטיח לי שזה לא יקרה גם לנו". מטורף. מדהים.

--------------------
רונית~חננה ממש וופ וופ~פאנדומים, כל הפאנדומים~גונבת את הארי פוטר מהטרפיות~לשעבר קורה111~עושה משהו עם החיים שלי מי היה מאמין~
תראו אני גם בao3
User Posted ImageUser Posted Image

---------
פורסם ב: Jul 20 2024, 21:45 PM
צטט הודעה

שנה שהם שם - Bring them home now🎗️

פרטי משתמש
קבוצה: הנהלת הפורומים
חרמשים: 9628219
משתמש מספר: 81871

תודההה

--------------------
User Posted Image

יִזְכּוֹר עַם יִשְׂרָאֵל אֶת בָּנָיו וּבְנוֹתָיו, הַנֶּאֱמָנִים וְהָאַמִּיצִים, אַנְשֵׁי הָעֲבוֹדָה וְהַשָּׁלוֹם, קָרְבְּנוֹת טֶבַח הַשַּׁבָּת הַשְּׁחוֹרָה.

---------
0 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושא
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

מממנים

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
2664 5144 3365 1704

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2024