0 חרמשים |
מתנגן ברקע:
קפיצה לעמוד (63) « ראשון ... 61 62 [63] קפיצה לעמוד |
|
פורסם ב: Jan 17 2015, 22:59 PM
|
||||
בילי ג'ו ארמסטרונג נולד חמוד |
אצלי זה יהיה! -------------------- שיר בילי ג'ו ♦ מוזיקה אני צריךה גיף יפה .I Love him --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 17 2015, 22:59 PM
|
||
קוסם מתחיל |
אז...זהו? נגמר?
-------------------- HolyStar Everyone felt sad, but not everyone felt happiness --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 17 2015, 23:00 PM
|
||
Im a Nightmare dressed like a Day-dream |
פששי שתי זכיות יפה לך
-------------------- "?..After all this time" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||
Who the fuck are Arctic Monkeys!? |
מואה אה אה אה אה -------------------- הייתי פה פעם, עכשיו כבר לא שלו - בלי י' - מבחוץ אני מגנוב אך מפנים אני עצוב - 17 - דולבת באיכות הסביבה - אומנות ומוזיקה - פאנק בצל ומודרן אנגסט 3> - כן אני יודעת לנגן קריפ - משחקי לוח! - פנימיסטית - גיטרה - צבעי מים - משחקי מחשב ותפקידים - רדיוהד, מרסדס בנד, דף צ'ונקי, איטליז, ארקטיק מאנקיז, פיקיסיז, אמנדה פאלמר, הדרזדן דולס, ביורק(!), קינג גיזרד - מה שבא ליד Perfect. You told me that it’s worth it So, I gave my time, my finest years you’ve taken I tried grasping your finger you gave me the middle one Hey, I got my weapon, nice and polished Dare you to mock me, so cocky You know how to pet, the same time you threat Don’t test my loyalty But can you dance while you shoot? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||
קוסם בינוני |
אחרונה בבקשה
-------------------- I don't wanna look at anything else now that I saw you I don't wanna think of anything else now that I thought of you --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 17 2015, 23:01 PM
|
||
גובלין שכיר בגרינגוטס |
שירשיר באמת שמגיע לך!
הצבעתי לך במנהלת הפורום וגם בנו"דיסטית, אם אני זוכרת נכון... מזל טוב. ובאלך סופסוף לענותתתת? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 17 2015, 23:09 PM
|
||
I am one with the Wind and Sky |
הלוו
-------------------- Yuvalval/Anna --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 17 2015, 23:09 PM
|
||||
I Met A Man With A Dog |
רוקדת ושרה:
עוגיית מזל, עוגיית מזל, עוגיית מזל... זה חלק ממחאת עוגיית המזל שלי... אני עקבית.... -------------------- בלוברי ||הוא\אתה היא\את || הכינוי הכי סגיד אבררר|| פנטזיה של פעם || מרגרט וייז וטרייסי היקמן במיוחד ||וגם קוסמיר, סטאר טראק ונינטנדו || פרשתי? אולי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 17 2015, 23:10 PM
|
||
עובד משרד הקסמים |
אני.
-------------------- My name's Ari and I'm not really here anymore --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 17 2015, 23:14 PM
|
||
גובלין שכיר בגרינגוטס |
מישהו מוכן להשתתףףףףף?
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
עובד משרד הקסמים |
אני אחרונה, לא להרוס לי!
להלהלהלהלהלהלהלהלהלה -------------------- My name's Ari and I'm not really here anymore --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
קוסם מתחיל |
היי אנה.
-------------------- HolyStar Everyone felt sad, but not everyone felt happiness --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 17 2015, 23:17 PM
|
||
גובלין שכיר בגרינגוטס |
כמה נחמד שמתעלמים.
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
קפיצה לעמוד (63) « ראשון ... 61 62 [63] קפיצה לעמוד |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2024 |