0 חרמשים |
מתנגן ברקע:
קפיצה לעמוד (44) [1] 2 3 ... אחרון » קפיצה לעמוד |
|
פורסם ב: Dec 29 2011, 09:32 AM
|
||
And your friend Steve (do-do-do-do-do) |
~שולחן מספר 10~ שולחן הרווקים ערב טוב(: ברוכים הבאים לשולחן שלכם, אתם יכולים ליהנות ממגוון המאכלים בבופה, ממגוון המשקאות בבר המשקאות הקלים והאלכוהול, לרקוד כל הלילה ברחבת הריקודים, לקבל ביקורת על הלבוש שלכם בשטיח האדום ומעוד שלל פעילויות ואירועים שייפתחו במהלך הערב. ערב מהנה שיהיה לכם, צוות הנהלת HPortal. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 29 2011, 21:02 PM
|
||
221b baker street |
המ...
לא כיף להיות רווק -------------------- רותי♦ בלוג --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 29 2011, 21:05 PM
|
||
קוסם מתקדם |
היי
-------------------- נעם||16|| אי-שרדות||דאנגאנרונפה||באפי קוטלת הערפדים||בפרישה||מצטערת אנשים שננטשו באמצע שרשורים
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 29 2011, 21:05 PM
|
||
קוסם מצטיין |
טוב כנראה שאני רווקה בסוף >:
-------------------- נטע
|
|
פורסם ב: Dec 29 2011, 21:06 PM
|
||
221b baker street |
כע, גם אני
-------------------- רותי♦ בלוג --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 29 2011, 21:08 PM
|
||
Always & Forever |
וגם אני :<
-------------------- Always & Forever --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
קוסם מצטיין |
בואו נפציץ חברה!
-------------------- נטע
|
|
|
||
קוסם מתחיל |
אהה,גמאני
לא כייף.. -------------------- אמה●משחקי הרעב, דמדומים וסטאף●12●משרשרת●וואנדי●תיזהרו - פאנגירל●לארי סטיילינסון●AVPM וגם AVPS *-* ורד וויין זה ראער אל תגידו שלא *-* היי, איבדתי את הסיסמה במחשב שלי ואני יכולה להיכנס רק מהמחשב של סבתא שלי כי זה המקם היחיד ששמרתי בו את הסיסמה. יכול להיות שאפתח משתמש חדש בקרוב, סליחה לכל מי שאני משרשרת איתו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 29 2011, 21:10 PM
|
||
קוסם מצטיין |
יאללה רווקים שליטע P:
-------------------- נטע
|
|
|
||
221b baker street |
ויהי!
-------------------- רותי♦ בלוג --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
קוסם בינוני |
טוב, צריך להפיק את המיטב מכל מצב^^
:מנסה להיות אופטימית: -------------------- אלה • 17 D: • י"ב • פסיכו • קצת סטלנית (; • שירשורים • אבריל לאבין • סגידה ברמות עלל S: אלווווש המאמווווש D: ממצב נשמה?היה לי משעמם יותר מידי. טוב כרגיל.. ונתת לי תסיסמא שלך. שאני חייבת לציין שהיא סגידה ברמות ;) נממ..מי אוהב אותך יותר ממני? חח..את יודעת שרק אני33> קיצור אנלי מה לכתוב פע ואני סתם חופרת חח @: אז- ואעאעאעא אוהבתותך הכי בעולםםםם, מורצ'עע ♥ איזה פריצה מעפנה^^ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
קוסם מתחיל |
צודקת^^
-------------------- אמה●משחקי הרעב, דמדומים וסטאף●12●משרשרת●וואנדי●תיזהרו - פאנגירל●לארי סטיילינסון●AVPM וגם AVPS *-* ורד וויין זה ראער אל תגידו שלא *-* היי, איבדתי את הסיסמה במחשב שלי ואני יכולה להיכנס רק מהמחשב של סבתא שלי כי זה המקם היחיד ששמרתי בו את הסיסמה. יכול להיות שאפתח משתמש חדש בקרוב, סליחה לכל מי שאני משרשרת איתו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 29 2011, 21:12 PM
|
||
מוגל |
מה קורה חברה ?
עוד מישהוא פה רווק ? -------------------- אני טאואן ואני סוגד לקורל כי היא מדהימה ואין עליה!
|
|
פורסם ב: Dec 29 2011, 21:13 PM
|
||
קוסם מצטיין |
בואו ננצח!!!!!!!!!!!!!
-------------------- נטע
|
|
פורסם ב: Dec 29 2011, 21:13 PM
|
||
A mind needs books as a sword needs a whetstone |
מקדישה למיה את מ(א)יה לאב XD
http://www.youtube.com/watch?v=MQhb099W5mI -------------------- Mentat, solve thyself.
|
|
קפיצה לעמוד (44) [1] 2 3 ... אחרון » קפיצה לעמוד |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2024 |