0 חרמשים |
קפיצה לעמוד (4) 1 [2] 3 4 קפיצה לעמוד |
|
פורסם ב: Jan 14 2023, 19:58 PM
|
||
פרשנית לענייני החיים של ורד |
סדר עדיפויות מעולה לילי כל הכהוד
-------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 14 2023, 19:59 PM
|
||||
בוגר הוגוורטס |
אה לא זה לא סדר העדיפויות כמובן אחרת האם אתה אוהב את סס"ש היה לפני איך בהנהלה! -------------------- קימ/ליליקה (אבל תקראו לי לילי כי רק ליצור ויצור מותר לקרוא לי ככה) טוב, אז הכינוי והחתימה שלי מוקדשים לשתי היצורים האהובים עליי בעולם - דלפי והגר - ואני אוהבת אותן מאוד מאוד (כן, אני מודעת לעובדה שהתחביר לוקה בחסר, אבל יצורות נשמע לי מוזר :( עמכן הסליחה) 3> והייתי שמה גיף של Uniraccoon אבל אני לא מוצאת אחד מספיק יפה. וגם אוררו חלק מהיצורים האהובים עליי והיא אחות קטנה קסומה ואני אוהבת אותה ואתם אוהבים אותה גם וזו לא הייתה שאלה 3> לילו מתה עלי, זה לא נתון לויכוח, היא פשוט מתה עלי אתם יכולים גם, אתם יכולים לא, אבל היא כן אני אחת מאלף היצורים שלה, אבל אחת מ5 האחים שלה(או שלוש, אלא אם אתם לא מחשיבים את המקוריים. חחחח זה נשמע מוזר) אופס אני בורחת💕 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 14 2023, 20:05 PM
|
||
אה אוקי עכשיו זה נשמע יותר הגיוני
-------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 14 2023, 20:08 PM
|
||||
קוסם מתקדם |
חחחחח האמת שסס"ש הוא לא מהאהובים עלי אני מעולה מה איתך? שם לב עכשיו שאני היורש של היורשת שלך לתואר מרגש -------------------- טום ○ הנהלת האתר ○ אחראי שנה"ל ואליפות הבתים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 14 2023, 20:09 PM
|
||
עשב עישנתי עם נורית |
שלוםםםםםם
-------------------- ורד • 17 • את/היא כשאומרים לך לא אתה מתאמץ לחייך לא להסתכל בפנים ואיך הכי מהר אני הולך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 14 2023, 20:10 PM
|
||||
בוגר הוגוורטס |
אוי חבל מאודדד סס"ש הוא הפורום המקסים ביותר שמחה לשמוע! כנל כנל קוראת ספר צריכה להכין מאפינס חחחח מי הייתה אחרי בעצם? אופס אני לא עוקבת בכלל שקד - שמחה שאנחנו מסכימות. -------------------- קימ/ליליקה (אבל תקראו לי לילי כי רק ליצור ויצור מותר לקרוא לי ככה) טוב, אז הכינוי והחתימה שלי מוקדשים לשתי היצורים האהובים עליי בעולם - דלפי והגר - ואני אוהבת אותן מאוד מאוד (כן, אני מודעת לעובדה שהתחביר לוקה בחסר, אבל יצורות נשמע לי מוזר :( עמכן הסליחה) 3> והייתי שמה גיף של Uniraccoon אבל אני לא מוצאת אחד מספיק יפה. וגם אוררו חלק מהיצורים האהובים עליי והיא אחות קטנה קסומה ואני אוהבת אותה ואתם אוהבים אותה גם וזו לא הייתה שאלה 3> לילו מתה עלי, זה לא נתון לויכוח, היא פשוט מתה עלי אתם יכולים גם, אתם יכולים לא, אבל היא כן אני אחת מאלף היצורים שלה, אבל אחת מ5 האחים שלה(או שלוש, אלא אם אתם לא מחשיבים את המקוריים. חחחח זה נשמע מוזר) אופס אני בורחת💕 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 14 2023, 20:16 PM
|
||
שר הקסמים |
אוגה בוגה מה קורה אורחים
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 14 2023, 20:19 PM
|
||
בוגר הוגוורטס |
אומייגאד ליפז מה את עושה כאן את יותר דינוזאור ממני
-------------------- קימ/ליליקה (אבל תקראו לי לילי כי רק ליצור ויצור מותר לקרוא לי ככה) טוב, אז הכינוי והחתימה שלי מוקדשים לשתי היצורים האהובים עליי בעולם - דלפי והגר - ואני אוהבת אותן מאוד מאוד (כן, אני מודעת לעובדה שהתחביר לוקה בחסר, אבל יצורות נשמע לי מוזר :( עמכן הסליחה) 3> והייתי שמה גיף של Uniraccoon אבל אני לא מוצאת אחד מספיק יפה. וגם אוררו חלק מהיצורים האהובים עליי והיא אחות קטנה קסומה ואני אוהבת אותה ואתם אוהבים אותה גם וזו לא הייתה שאלה 3> לילו מתה עלי, זה לא נתון לויכוח, היא פשוט מתה עלי אתם יכולים גם, אתם יכולים לא, אבל היא כן אני אחת מאלף היצורים שלה, אבל אחת מ5 האחים שלה(או שלוש, אלא אם אתם לא מחשיבים את המקוריים. חחחח זה נשמע מוזר) אופס אני בורחת💕 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 14 2023, 20:21 PM
|
||||
קוסם מתקדם |
אולי השנה אכיר את סס"ש טוב יותר ואי תשמרי לי מאפינס אחד בבקשה בא לי חחחח וורד הייתה שנה שעברה -------------------- טום ○ הנהלת האתר ○ אחראי שנה"ל ואליפות הבתים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 14 2023, 20:22 PM
|
||||
בוגר הוגוורטס |
ממליצה מאוד!!! יאללה בוא לקחת, אתה אוהב מאפינס בננה ושוקולד? אוו אין על ורד -------------------- קימ/ליליקה (אבל תקראו לי לילי כי רק ליצור ויצור מותר לקרוא לי ככה) טוב, אז הכינוי והחתימה שלי מוקדשים לשתי היצורים האהובים עליי בעולם - דלפי והגר - ואני אוהבת אותן מאוד מאוד (כן, אני מודעת לעובדה שהתחביר לוקה בחסר, אבל יצורות נשמע לי מוזר :( עמכן הסליחה) 3> והייתי שמה גיף של Uniraccoon אבל אני לא מוצאת אחד מספיק יפה. וגם אוררו חלק מהיצורים האהובים עליי והיא אחות קטנה קסומה ואני אוהבת אותה ואתם אוהבים אותה גם וזו לא הייתה שאלה 3> לילו מתה עלי, זה לא נתון לויכוח, היא פשוט מתה עלי אתם יכולים גם, אתם יכולים לא, אבל היא כן אני אחת מאלף היצורים שלה, אבל אחת מ5 האחים שלה(או שלוש, אלא אם אתם לא מחשיבים את המקוריים. חחחח זה נשמע מוזר) אופס אני בורחת💕 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 14 2023, 20:22 PM
|
||
קוסם מתקדם |
יו מנהלת ישנה מגניבה פה
סתם שתדעי אני מאוד אוהבת את ססשי ווריאן שומר עליו טוב טוב -------------------- מאיה ★ יותר טובה מכם ★ זיגי פאראמור • יוני בלוך • רנה ראפ • דיוויד בואי • אמינם • ארקטיק מאנקיז הייתי מביכה פעם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 14 2023, 20:25 PM
|
||||
בוגר הוגוורטס |
שלוםםם יו חושבים שאני מגניבה איזו טעות מעריכה ביותרר!😂 3> יששש בחירה טובה הוא הפורום הכי מקסים סומכת על וריאן ואת קלישה אני לא מכירה אבל אני מקווה שגם היא עושה עבודה טובה -------------------- קימ/ליליקה (אבל תקראו לי לילי כי רק ליצור ויצור מותר לקרוא לי ככה) טוב, אז הכינוי והחתימה שלי מוקדשים לשתי היצורים האהובים עליי בעולם - דלפי והגר - ואני אוהבת אותן מאוד מאוד (כן, אני מודעת לעובדה שהתחביר לוקה בחסר, אבל יצורות נשמע לי מוזר :( עמכן הסליחה) 3> והייתי שמה גיף של Uniraccoon אבל אני לא מוצאת אחד מספיק יפה. וגם אוררו חלק מהיצורים האהובים עליי והיא אחות קטנה קסומה ואני אוהבת אותה ואתם אוהבים אותה גם וזו לא הייתה שאלה 3> לילו מתה עלי, זה לא נתון לויכוח, היא פשוט מתה עלי אתם יכולים גם, אתם יכולים לא, אבל היא כן אני אחת מאלף היצורים שלה, אבל אחת מ5 האחים שלה(או שלוש, אלא אם אתם לא מחשיבים את המקוריים. חחחח זה נשמע מוזר) אופס אני בורחת💕 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 14 2023, 20:26 PM
|
||
ליפז!
|
|
פורסם ב: Jan 14 2023, 20:29 PM
|
||
בוגר הוגוורטס |
טוב אני רוצה לסיים את הספר אבל שלום לכםם היה נחמד לומר היי ותגלו לי כשיש זוכה בסופר/ת השנה כי אני סקרנית
-------------------- קימ/ליליקה (אבל תקראו לי לילי כי רק ליצור ויצור מותר לקרוא לי ככה) טוב, אז הכינוי והחתימה שלי מוקדשים לשתי היצורים האהובים עליי בעולם - דלפי והגר - ואני אוהבת אותן מאוד מאוד (כן, אני מודעת לעובדה שהתחביר לוקה בחסר, אבל יצורות נשמע לי מוזר :( עמכן הסליחה) 3> והייתי שמה גיף של Uniraccoon אבל אני לא מוצאת אחד מספיק יפה. וגם אוררו חלק מהיצורים האהובים עליי והיא אחות קטנה קסומה ואני אוהבת אותה ואתם אוהבים אותה גם וזו לא הייתה שאלה 3> לילו מתה עלי, זה לא נתון לויכוח, היא פשוט מתה עלי אתם יכולים גם, אתם יכולים לא, אבל היא כן אני אחת מאלף היצורים שלה, אבל אחת מ5 האחים שלה(או שלוש, אלא אם אתם לא מחשיבים את המקוריים. חחחח זה נשמע מוזר) אופס אני בורחת💕 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 14 2023, 20:45 PM
|
||||
קוסם מתקדם |
יואו בננה ושוקולד נשמע מדהים -------------------- טום ○ הנהלת האתר ○ אחראי שנה"ל ואליפות הבתים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
קפיצה לעמוד (4) 1 [2] 3 4 קפיצה לעמוד |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2024 |