![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
20% הנחה לגולשי HPortal בהרצאות וחוגי העשרה לחובבי הארי פוטר בתל אביב-יפו!
(104) [1] 2 3 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 17 2019, 20:26
|
||
![]() קוסם מאחר ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איך לא היה שם כזה עד היום?
טוב, מקום אפס, בלי ספאם. תהנו ![]() -------------------- אהמ אהמ, שומעים אותי? כן? יופי. אהמ, כן.
עייפה בובה זהבה / ועייף מאוד הדוב הצללים לחדר באו / לוחשים לי לילה טוב במיטה שוכבת נורית / על ידה יושב דובון וכדור וגם ארנבת / וכולם רוצים לישון אך לפתע קמה נורית / אבא אבא היא קוראה בוא מהר גרש החושך / הוא מפריע ילד רע צחקה בובה זהבה / וצחק מאוד הדוב למה לגרש החושך / והרי הוא ילד טוב לילה טוב... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 17 2019, 20:27
|
||||
![]() Hakuna matata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ראשונה!
כמו נ(ו"ד)ימפדורה טונקס 3> כמו נ(ו"ד)ימפדורה טונקס 3> כמו נ(ו"ד)ימפדורה טונקס 3> כמו נ(ו"ד)ימפדורה טונקס 3> כמו נ(ו"ד)ימפדורה טונקס 3> כמו נ(ו"ד)ימפדורה טונקס 3> כמו נ(ו"ד)ימפדורה טונקס 3> -------------------- דרקון היא דרקון! ![]() אזזז... דרקוןןןןןןןןןןןן כידוע לכולם, לפי חוק מס' 287 בחוקי החתימות: "פריצה לחתימה חייבת להתחיל בציטוט, או שאינה נחשבת לפריצה - אלא ל'מישהו שנכנס למשתמש של מישהו אחר וכתב שם דברים'". לכן, כמובן, עלי להתחיל את החתימה בציטוט (למרות שיכול להיות שגם ככה זאת לא נחשבת פריצה כי אני שולח לך את החתימה ואת מוסיפה אותה, אבל לא משנה).
ועכשיו, לכל מי שעוד לא מכיר את דרקון, שתדעו שהיא המשתמשת הנחמדה, המתחשבת והאכפתית ביותר בפורטל. אז אם אתם לא מכירים אותה, אני מצווה עליכם להכיר אותה! והיא תשמח לקבל מכם ינשוף. יום טוב וחג שמח! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ראשונה
עריכה: שניה או שלישית:) -------------------- שני || נצנצים ![]() גם אם אתה לא מאמין בחדי קרן, הם תמיד יאמינו בך:) -קרדיט לטינקרבל שכעסה עלי כי גנבתי לה את המשפט ✨✨✨✨✨✨✨ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
שלישית
עריכה- תערכו -------------------- מעיין|רוכבת סוסים| רוקדת היפ הופ מודרני בלט וג'אז| מנגנת על חליל צד וגיטרה| שחקנית כדורסל| אוהבת לשמוע מוזיקה ולשיר! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() Pain is Hilarious ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא.
קורה. מאיר. לא. קורה. מאיר. לא. קורההההההה. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
יפה יפה
אולי תשקול את רעיון הסקר מאיר? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 17 2019, 20:28
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
השם הזה גאוני
-------------------- שני || נצנצים ![]() גם אם אתה לא מאמין בחדי קרן, הם תמיד יאמינו בך:) -קרדיט לטינקרבל שכעסה עלי כי גנבתי לה את המשפט ✨✨✨✨✨✨✨ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
מאירררר
תענה לי לינשוף. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם נחמד :)
-------------------- יונתן - מ. בית גריפינדור - בטא ![]() 01011001 01101111 01101110 01100001 01110100 01100001 01101110 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
אף אחד לא ביקש את השם הזה.
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() שרלוק הוא ארנב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שירשור
-------------------- היי למי שצופה בחתימה שלי!!! זאת ורד. רשימת ההצגות שהייתי בהן מ29.5: החולה המדומה, בילי שוורץ, מקווה, החולה המדומה, אביב מתעורר, אביב מתעורר, בעלה של אשתי, זרים מושלמים, סיבת המוות אינה ידועה, מאמא מיה, --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
מאיר תאמת ציפיתי ליותר....
-------------------- מעיין|רוכבת סוסים| רוקדת היפ הופ מודרני בלט וג'אז| מנגנת על חליל צד וגיטרה| שחקנית כדורסל| אוהבת לשמוע מוזיקה ולשיר! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 17 2019, 20:29
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מותר גם לדינו לבקש שם פעם אחת! -------------------- יונתן - מ. בית גריפינדור - בטא ![]() 01011001 01101111 01101110 01100001 01110100 01100001 01101110 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() קוסם מאחר ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אפשר או שתיסגרו על שם אחד, כי בסקר יהיו מליון אפשרויות שכל אחד מהם יקבל קול אחד של המשתמש שהציע אותו. -------------------- אהמ אהמ, שומעים אותי? כן? יופי. אהמ, כן.
עייפה בובה זהבה / ועייף מאוד הדוב הצללים לחדר באו / לוחשים לי לילה טוב במיטה שוכבת נורית / על ידה יושב דובון וכדור וגם ארנבת / וכולם רוצים לישון אך לפתע קמה נורית / אבא אבא היא קוראה בוא מהר גרש החושך / הוא מפריע ילד רע צחקה בובה זהבה / וצחק מאוד הדוב למה לגרש החושך / והרי הוא ילד טוב לילה טוב... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() Hakuna matata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם חמוד
אבל כמו נ(ו"ד)ימפדורה טונקס 3> כמו נ(ו"ד)ימפדורה טונקס 3> כמו נ(ו"ד)ימפדורה טונקס 3> כמו נ(ו"ד)ימפדורה טונקס 3> כמו נ(ו"ד)ימפדורה טונקס 3> כמו נ(ו"ד)ימפדורה טונקס 3> -------------------- דרקון היא דרקון! ![]() אזזז... דרקוןןןןןןןןןןןן כידוע לכולם, לפי חוק מס' 287 בחוקי החתימות: "פריצה לחתימה חייבת להתחיל בציטוט, או שאינה נחשבת לפריצה - אלא ל'מישהו שנכנס למשתמש של מישהו אחר וכתב שם דברים'". לכן, כמובן, עלי להתחיל את החתימה בציטוט (למרות שיכול להיות שגם ככה זאת לא נחשבת פריצה כי אני שולח לך את החתימה ואת מוסיפה אותה, אבל לא משנה).
ועכשיו, לכל מי שעוד לא מכיר את דרקון, שתדעו שהיא המשתמשת הנחמדה, המתחשבת והאכפתית ביותר בפורטל. אז אם אתם לא מכירים אותה, אני מצווה עליכם להכיר אותה! והיא תשמח לקבל מכם ינשוף. יום טוב וחג שמח! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | כיסא פנוי | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס טיול לגאורגיה עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2019 - 2007 |