0 חרמשים |
קפיצה לעמוד (3) [1] 2 3 קפיצה לעמוד |
|
פורסם ב: Sep 28 2022, 13:45 PM
|
||
"הורני ה' דרכך אהלך באמתך" |
באשכול הזה אפשר לשאול שאלות שקשורות לקבוצה בלבד! -------------------- בס"ד
יצחק \ 18 \ דוס קדוש \ מ. צ"ד \ פרשתי רבי נחמן מלמד אותנו עיקר גדול בעבודת ה' - להיות תמיד בשמחה, גם בזמנים הכי קשים. זה לא מגיע מתוך טיפשות חס וחלילה, אלא מתוך הבנה שהעולם שלנו מנוהל על ידי ה' יתברך, וכל מקרה וסיטואציה שפוגשת אותי זה מה שה' יתברך רצה שאני אפגוש. וממילא, איזה סיבה יש להיות בעצבות? כששמחים יש הרגשה טובה כששמחים באה פתאום רוח של תקווה כששמחים רואים את אורך המיוחד כששמחים מסתכלים בטוב שבכל אחד כשעצובים ובאה פתאום השמחה היא מאווררת ועוזרת לך לראות עד כמה השמחה היא טובה לראות עד כמה יש בה רוח של תקווה (אביה) "כִּי יֵש ה' בְּקִרְבֵּנוּ!!!" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 8 2022, 21:01 PM
|
||
קוסם מצטיין |
איזה אשכולות מותר לפרסם?
-------------------- [ALIGN=Center]❄ נריה❄ 14❄ טולקין ❄ TGAMM ❄נווד אוויר
היהדות הפנטסטית אינה מתנצלת על תיבת נח ועל אתון מדברת, על חיות הקודש ונהר סמבטיון, על רוחות ודיבוקים וגלגול נשמות, על שבעת הרקיעים ועל תחיית המתים. אין היא מנסה לצמצם אותם למושגים קטנים, רציונליסטיים, שייכנסו לד' אמותיו של השכל החששן, הנצמד למוכר. היא אינה מעמידה אותם למשפטה של המציאות הרגילה, אלא להפך – מעמידה את המציאות הרגילה למשפטה של הפנטזיה.[SIZE=14] -הרב משה רט --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 9 2022, 01:02 AM
|
||
בעיקר פעילויות.
וגם בשביל זה צריך אישור ממני:) אז פשוט תשאל אותי לפני -------------------- בס"ד
יצחק \ 18 \ דוס קדוש \ מ. צ"ד \ פרשתי רבי נחמן מלמד אותנו עיקר גדול בעבודת ה' - להיות תמיד בשמחה, גם בזמנים הכי קשים. זה לא מגיע מתוך טיפשות חס וחלילה, אלא מתוך הבנה שהעולם שלנו מנוהל על ידי ה' יתברך, וכל מקרה וסיטואציה שפוגשת אותי זה מה שה' יתברך רצה שאני אפגוש. וממילא, איזה סיבה יש להיות בעצבות? כששמחים יש הרגשה טובה כששמחים באה פתאום רוח של תקווה כששמחים רואים את אורך המיוחד כששמחים מסתכלים בטוב שבכל אחד כשעצובים ובאה פתאום השמחה היא מאווררת ועוזרת לך לראות עד כמה השמחה היא טובה לראות עד כמה יש בה רוח של תקווה (אביה) "כִּי יֵש ה' בְּקִרְבֵּנוּ!!!" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 31 2022, 06:10 AM
|
||
לילה3> |
הנושא החודשי זה פרידות מלשון להיפרד?
או מלשון החייה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 31 2022, 09:52 AM
|
||
איך שאני הבנתי את הנושא
זה מלשון להיפרד ככה עולה בברור מקריאת התאור.... -------------------- בס"ד
|
|
פורסם ב: Oct 31 2022, 17:52 PM
|
||||
קוסם מתקדם |
מלשון להיפרד -------------------- יעל שרה||תולעת ספרים||הנסיכה הקסומה||רייבנ||סס"ש||מ. צ"ד||דתיה||מתנחלת בס"ד בעז"ה לה"ו עם ישראל חי עם הנצח לא מפחד מדרך ארוכה דם יהודי אינו הפקר לא נשכח ולא נסלח "ארץ אל תכסי דמם" "ואומר לך בדמייך חיי" אל תירא ישראל כי גור אריה הלא אתה ואריה ישאג מי לא יירא ההנאה מובטחת כותבת מעט איכסה עלייך הרמי? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 4 2022, 15:36 PM
|
||
לילה3> |
אממ, איך אפשר לעשות פעילות, על אנדרדוס..?
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 7 2022, 13:57 PM
|
||
אני אוהב את יעל |
איך אתם אמורים לאשר פעילויות אם אתם לא מתחברים...?
--------------------
תוכו רצוף אהבה ביתו צפוף לרווחה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 8 2022, 08:28 AM
|
||
לילה3> |
רגע, בנושא החודשי זה כולל דיונים?
וזה ממש קצת כסף.. אי אפשר איזה 100? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 8 2022, 21:23 PM
|
||||
צודקת... מה אני אעשה -------------------- בס"ד
|||
|
פורסם ב: Dec 8 2022, 21:27 PM
|
||||
אפשר -------------------- בס"ד
|||
|
פורסם ב: Dec 8 2022, 21:30 PM
|
||
לילה3> |
נו, אז תשנו את זה, אף אחד לא יעשה משהו בשביל 30 חרמשים
|
|
פורסם ב: Dec 15 2022, 17:10 PM
|
||||
קוסם מתקדם |
טופל -------------------- יעל שרה||תולעת ספרים||הנסיכה הקסומה||רייבנ||סס"ש||מ. צ"ד||דתיה||מתנחלת בס"ד בעז"ה לה"ו עם ישראל חי עם הנצח לא מפחד מדרך ארוכה דם יהודי אינו הפקר לא נשכח ולא נסלח "ארץ אל תכסי דמם" "ואומר לך בדמייך חיי" אל תירא ישראל כי גור אריה הלא אתה ואריה ישאג מי לא יירא ההנאה מובטחת כותבת מעט איכסה עלייך הרמי? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 17 2022, 23:07 PM
|
||
קוסם מצטיין |
מתי ייסגר אתגר הלוגואים? כבר יש הרבה...
|
|
פורסם ב: Dec 18 2022, 16:24 PM
|
||
קוסם מתקדם |
אנחנו נקבע תאריך בקרוב, לבנתיים יש תאריך סיום לשליחת לוגאים
-------------------- יעל שרה||תולעת ספרים||הנסיכה הקסומה||רייבנ||סס"ש||מ. צ"ד||דתיה||מתנחלת בס"ד בעז"ה לה"ו עם ישראל חי עם הנצח לא מפחד מדרך ארוכה דם יהודי אינו הפקר לא נשכח ולא נסלח "ארץ אל תכסי דמם" "ואומר לך בדמייך חיי" אל תירא ישראל כי גור אריה הלא אתה ואריה ישאג מי לא יירא ההנאה מובטחת כותבת מעט איכסה עלייך הרמי? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
קפיצה לעמוד (3) [1] 2 3 קפיצה לעמוד |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2024 |