0 חרמשים |
מתנגן ברקע:
|
פורסם ב: Jan 17 2015, 22:37 PM
|
||
And your friend Steve (do-do-do-do-do) |
• רייבנקלואי השנה • רייבנקלואי השנה של שנת 2014 הוא: *תופיםתופיםתופיםתופיםתופיםתופיםתופיםתופיםתופיםתופים* היא: *תופיםתופיםתופיםתופיםתופיםתופיםתופיםתופיםתופיםתופים* הם: *תופיםתופיםתופיםתופיםתופיםתופיםתופיםתופיםתופיםתופים* יסמין - Emily Fields -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
עובד משרד הקסמים |
מזל טוב ענק!
-------------------- My name's Ari and I'm not really here anymore --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
קוסם מתחיל |
מזל''ט~
-------------------- HolyStar Everyone felt sad, but not everyone felt happiness --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
I Met A Man With A Dog |
מגיע לך בענק!
יסמינ מהממת מדהימה שלי! -------------------- בלוברי ||הוא\אתה היא\את || הכינוי הכי סגיד אבררר|| פנטזיה של פעם || מרגרט וייז וטרייסי היקמן במיוחד ||וגם קוסמיר, סטאר טראק ונינטנדו || פרשתי? אולי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
I'm Sorry |
ווהו! ככ הגיע לך! D:
-------------------- ירדן
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
בילי ג'ו ארמסטרונג נולד חמוד |
יסמין33>
כל כך הגיע לך! מזל טוב 3> -------------------- שיר בילי ג'ו ♦ מוזיקה אני צריךה גיף יפה .I Love him --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
I am one with the Wind and Sky |
מזל"טטטטטט!!!
-------------------- Yuvalval/Anna --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
חבורה סודית מאוד שאוהבת במבה ובה סופר פוטר |
מזלטובD:
-------------------- ג'ורדי • לא כאן • תשמעו פודקאסטים של ראסטי קוויל לא תתחרטו מבטיחה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 17 2015, 22:40 PM
|
||
Believers Never Die |
מזל טוב יסמין 33333333333333>
-------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 17 2015, 22:41 PM
|
||
Who the fuck are Arctic Monkeys!? |
קולולולולולולולולו
-------------------- הייתי פה פעם, עכשיו כבר לא שלו - בלי י' - מבחוץ אני מגנוב אך מפנים אני עצוב - 17 - דולבת באיכות הסביבה - אומנות ומוזיקה - פאנק בצל ומודרן אנגסט 3> - כן אני יודעת לנגן קריפ - משחקי לוח! - פנימיסטית - גיטרה - צבעי מים - משחקי מחשב ותפקידים - רדיוהד, מרסדס בנד, דף צ'ונקי, איטליז, ארקטיק מאנקיז, פיקיסיז, אמנדה פאלמר, הדרזדן דולס, ביורק(!), קינג גיזרד - מה שבא ליד Perfect. You told me that it’s worth it So, I gave my time, my finest years you’ve taken I tried grasping your finger you gave me the middle one Hey, I got my weapon, nice and polished Dare you to mock me, so cocky You know how to pet, the same time you threat Don’t test my loyalty But can you dance while you shoot? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 17 2015, 23:44 PM
|
||
And like that... He's gone |
כל הכבוד! בהחלט שנה מלאת הישגים
-------------------- אור • 18 • מסדר מרלין • אחראי עדכונים וידיעות לשעבר ".I don't believe in God, but I'm afraid of him" .Well, I believe in God, and the only thing that scares me is Keyser Soze --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2024 |