0 חרמשים |
מתנגן ברקע:
קפיצה לעמוד (8) 1 2 [3] 4 5 ... אחרון » קפיצה לעמוד |
|
פורסם ב: Jan 23 2010, 23:07 PM
|
||
Close your eyes, Freckles |
תשתיקו את הרמקולים.
-------------------- טל||14||חייה, נושמת, אוכלת ובועטת לעולם בתחת אם הוא מסובב לי את הגב. קרדיט ליסכה 3> "מה בן אדם צריך? לא הרבה, משהו מתוק לאכול, וסיפור לספר, וזמן ומקום, וגלדיולות באגרטל ושני חברים, ושני ראשי הרים, על האחד לשבת ועל השני להביט ושתי עיניים לבדוק בהן את השמיים ולחכות". (יונה ונער- מאיר שלו) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 23 2010, 23:09 PM
|
||
“We’re chain-smoking vegans.” |
השתקתי, אבל זה עשה לי התקף לב לפני זה ><"
-------------------- נועה • 14 • מנהלת סס"ש Sister, visit us yesterday, Sister, don't you forget my number, on this door. You've got something and it's so good to see, Something wonderful that I could not be. Everybody hanging on for their lives, But you can't help them 'cos you don't have the time. I know, everyone goes any damn place they like. I hope this goes over well, on the toxic radio. Yeah. The Strokes \\ Taken For A Fool --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 23 2010, 23:09 PM
|
||
Fuck It' for Chris' |
חחחחחחחח, אני ודעת, אפילו לא שמתי לב שיש מוזיקה, רק כי אמרו פתחתי את הרמקולים.......
-------------------- מור • 23 • הונסטלי מה אני עושה פה ליז גררה אותי שוב • סטאן ויקטון --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 23 2010, 23:10 PM
|
||
כתוב למעלה
-------------------- נועה • 14 • מנהלת סס"ש Sister, visit us yesterday, Sister, don't you forget my number, on this door. You've got something and it's so good to see, Something wonderful that I could not be. Everybody hanging on for their lives, But you can't help them 'cos you don't have the time. I know, everyone goes any damn place they like. I hope this goes over well, on the toxic radio. Yeah. The Strokes \\ Taken For A Fool --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 23 2010, 23:12 PM
|
||
שאלום.
-------------------- טל||14||חייה, נושמת, אוכלת ובועטת לעולם בתחת אם הוא מסובב לי את הגב. קרדיט ליסכה 3> "מה בן אדם צריך? לא הרבה, משהו מתוק לאכול, וסיפור לספר, וזמן ומקום, וגלדיולות באגרטל ושני חברים, ושני ראשי הרים, על האחד לשבת ועל השני להביט ושתי עיניים לבדוק בהן את השמיים ולחכות". (יונה ונער- מאיר שלו) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 23 2010, 23:14 PM
|
||
Fuck It' for Chris' |
מה כתוב למעלה?
נו! קדימה אנחנו שולחן סקסי (חוץ מרועי, שהבריז לי.....) אז בוא נעשה אותו גם סקסי! הוא מתחיל לשעמם....... -------------------- מור • 23 • הונסטלי מה אני עושה פה ליז גררה אותי שוב • סטאן ויקטון --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 23 2010, 23:15 PM
|
||
אני פה, למה שזה לא יהיה שולחן סקסי? P:
|
|
פורסם ב: Jan 23 2010, 23:15 PM
|
||
עודמעט אני הולכת.
בלעע D: [בלעע שאני הולכת כאילו ><] -------------------- נועה • 14 • מנהלת סס"ש Sister, visit us yesterday, Sister, don't you forget my number, on this door. You've got something and it's so good to see, Something wonderful that I could not be. Everybody hanging on for their lives, But you can't help them 'cos you don't have the time. I know, everyone goes any damn place they like. I hope this goes over well, on the toxic radio. Yeah. The Strokes \\ Taken For A Fool --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 23 2010, 23:17 PM
|
||
XD
ארג. בודד לי. -------------------- טל||14||חייה, נושמת, אוכלת ובועטת לעולם בתחת אם הוא מסובב לי את הגב. קרדיט ליסכה 3> "מה בן אדם צריך? לא הרבה, משהו מתוק לאכול, וסיפור לספר, וזמן ומקום, וגלדיולות באגרטל ושני חברים, ושני ראשי הרים, על האחד לשבת ועל השני להביט ושתי עיניים לבדוק בהן את השמיים ולחכות". (יונה ונער- מאיר שלו) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 23 2010, 23:18 PM
|
||
בשבילה גיבורים עפים |
נועה!
הגעת! מנשמע ? 33> -------------------- גיא » כבר לא הרבה דברים. כשמישהו יגיד דבר אחר אני פשוט אעוף בלי לדבר ואתפזר בשקט בחלל ללא רגשות אשם ובלי אבל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
אנשים כותבים את מה שהם לא מצליחים לומר |
סורי ><
-------------------- פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
גיאה אני אחלה, אתה? -------------------- נועה • 14 • מנהלת סס"ש Sister, visit us yesterday, Sister, don't you forget my number, on this door. You've got something and it's so good to see, Something wonderful that I could not be. Everybody hanging on for their lives, But you can't help them 'cos you don't have the time. I know, everyone goes any damn place they like. I hope this goes over well, on the toxic radio. Yeah. The Strokes \\ Taken For A Fool --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 23 2010, 23:20 PM
|
||
זוריק. 3>
|
|
פורסם ב: Jan 23 2010, 23:20 PM
|
||||
בשבילה גיבורים עפים |
סבבה למה אמרת שלא תגיעי? -------------------- גיא » כבר לא הרבה דברים. כשמישהו יגיד דבר אחר אני פשוט אעוף בלי לדבר ואתפזר בשקט בחלל ללא רגשות אשם ובלי אבל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 23 2010, 23:21 PM
|
||||
Fuck It' for Chris' |
בטח שזה שולחן סקסי! פשוט היה בו קצת משעמם לפני זה! -------------------- מור • 23 • הונסטלי מה אני עושה פה ליז גררה אותי שוב • סטאן ויקטון --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
קפיצה לעמוד (8) 1 2 [3] 4 5 ... אחרון » קפיצה לעמוד |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2024 |