0 חרמשים |
מתנגן ברקע:
קפיצה לעמוד (36) [1] 2 3 ... אחרון » קפיצה לעמוד |
|
פורסם ב: Dec 24 2011, 17:37 PM
|
||
And your friend Steve (do-do-do-do-do) |
~שולחן מספר 1~ גיא וקורל|ירין ורונה|אלמוג וגל|עמרי ושחר|ליאת ואלדר יאונה ודניאל|ירדן, שחר ואורפז|אדר ערב טוב(: ברוכים הבאים לשולחן שלכם, אתם יכולים ליהנות ממגוון המאכלים בבופה, ממגוון המשקאות בבר המשקאות הקלים והאלכוהול, לרקוד כל הלילה ברחבת הריקודים, לקבל ביקורת על הלבוש שלכם בשטיח האדום ומעוד שלל פעילויות ואירועים שייפתחו במהלך הערב. ערב מהנה שיהיה לכם, צוות הנהלת HPortal. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 29 2011, 20:59 PM
|
||
You feed the madness and it feeds on you |
~שלום לכולם D:
הנשף התחיל? P: -------------------- ליאתותים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 29 2011, 21:02 PM
|
||
You know you love me. XOXO |
ווווי רק לי מותר לשתות פה אלכוהול
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 29 2011, 21:04 PM
|
||
Consider it handled |
שלום לכולם
מחכה לבת הזוג שלי -------------------- עמרי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 29 2011, 21:05 PM
|
||
"כל הילדים, חוץ מאחד, גדלים." |
שלום אנשושיםD::::::
-------------------- ירין - אתם מוזמנים לקרוא לי פיטר פן "אל תרחם על המתים, הארי. רחם על החיים, ויותר מכול, רחם על אלה שחיים בלי אהבה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 29 2011, 21:06 PM
|
||
בני אנוש! מי צריך שאגניב לו אלכוהול? וירין למה אתה עם חליפה ורודה?
|
|
פורסם ב: Dec 29 2011, 21:06 PM
|
||
רונית תקראי לאדרD:
שחר את בשולחן שלנו? איזה יופיD: -------------------- ירין - אתם מוזמנים לקרוא לי פיטר פן "אל תרחם על המתים, הארי. רחם על החיים, ויותר מכול, רחם על אלה שחיים בלי אהבה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 29 2011, 21:07 PM
|
||||
We are Infinite |
וודקה תאנים, בשוטים - לא מעורבב! -------------------- קורל - 19 - הנהלת הפורומים לשעבר ,"We don't stop playing because we grow old "We grow old because we stop playing --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 29 2011, 21:07 PM
|
||
איך אני יקרא לה יא נוב?
|
|
פורסם ב: Dec 29 2011, 21:08 PM
|
||
You rule, nerd |
הלו פיפסP:
זו ללא ספק הגעה ספונטנית ואופיינית ליXD -------------------- שחר הכוסע • מישהי שלא ערכה את החתימה שלה יותר מדי זמן • נובה בזמנה הפנוי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 29 2011, 21:08 PM
|
||
להלהלה ירין אני לא רוקדת איתך
|
|
פורסם ב: Dec 29 2011, 21:09 PM
|
||
אני לא שותה :סנוב:
בואו נהיה השולחן הכי פעיל! רונה זוכרת שאני ומאי היינו מלך ומלכת הנשף?D: יש לי עדיין כתר -------------------- ירין - אתם מוזמנים לקרוא לי פיטר פן "אל תרחם על המתים, הארי. רחם על החיים, ויותר מכול, רחם על אלה שחיים בלי אהבה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 29 2011, 21:09 PM
|
||||
Consider it handled |
היי שחר(: ממממממממש תודה על העזרה במתמטיקה, אין עלייך! נדבר במסנג'ר תכף כי יש משהו שלא הבנתי D: בכל אופן, נחמד שאת בשולחן שלנו ותהני(: -------------------- עמרי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 29 2011, 21:10 PM
|
||||
מה אתה לא שותה? אוף בן זוגי אינו קול בעליל. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 29 2011, 21:10 PM
|
||
We are Infinite |
גיא מאחר >:
-------------------- קורל - 19 - הנהלת הפורומים לשעבר ,"We don't stop playing because we grow old "We grow old because we stop playing --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
קפיצה לעמוד (36) [1] 2 3 ... אחרון » קפיצה לעמוד |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2024 |