0 חרמשים |
|
פורסם ב: Oct 4 2023, 10:01 AM
|
||||
פרשנית לענייני החיים של ורד |
שרשורים מארח את הפורומים אושפיזין - יום רביעי אהלן לכן, משתמשים ומשתמשות חביבות, וברוכים הבאים לסוכה של פורום שרשורים! כמו שאתם רואים הסוכה מלאה שרשראות, ואם תטרחו להביט מקרוב תראו שכל טבעת בשרשרת נייר כזו היא בעצם הודעה משרשור. אין, שרשורים שלנו שופע יצירתיות. כמו שאתם מכירים את פורום שרשורים, הוא אוהב לחשוב בגדול, ולכן הוא החליט לארח את כל שאר הפורומים! כן כן, כולם. הסרטים כבר פה, דיבורים מזמן מנשנש מהחטיפים, פאנפיקים וססש מקשקשים על כתיבה בצד, ומפת הקונדסאים קצת מתעכב אבל גם הוא יגיע בסוף. למה ששרשורים יזמין את כל שאר הפורומים? או, זו שאלה טובה. האמת היא ששרשורים הוא פורום מאוד יוצא דופן בין הפורומים האחרים - כמעט ואין בו פעילויות, הוא פעיל בפני עצמו, לא ננעלים בו אשכולות גם אם הם עברו את ה-100 עמודים ועוד ועוד - והוא רצה להציג גם להם את הקסם והייחודיות שיש בשרשורים, שמצליחים לגרום ללא מעט מהמשתמשים להתאהב בפורום הזה. איך הוא יעשה את זה? בעזרת הדבר שהוא הכי טוב בו - שרשורים כמובן. בפעילות הזו, עליכם להתחלק לזוגות ולפתוח שרשור שבו תשחקו את הפורומים! למה הכוונה? למשל, שרשור שבו אני משחקת את הספרים ו-ורד את ספרים ונתקענו בספריה נטושה גדולה. אין הגבלה על הנושאים, אתם יכולים לבחור כל נושא שבא לכם, כל עוד אתם משחקים בו פורומים כלשהם. במידה ועד לסוף הפעילות תגיעו ל-5 עמודים, תקבלו תגמול של 150 חרמשים ו-5 נקודות בית! הפעילות תיסגר בסוף הספיישל, אז מהרו להשתתף! *שימו לב: רק אחד מבני הזוג צריך להגיב באשכול הזה
-------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 4 2023, 17:19 PM
|
||
אני אוהב את סו |
שם וכינוי: יעל צארלי ספרינג רייבנ
השותפ/ה שלי: סו ניק נלסון הפל נושא ופורומים: פאנפיקים וססש קישור לשרשור: יערך הערות/שאלות/שרשורומים: -------------------- אַחֵינוּ כָּל בֵּית יִשְׂרָאֵל הַנְּתוּנִים בַּצָּרָה וּבַשִּׁבְיָה הָעוֹמְדִים בֵּין בַּיָּם וּבֵין בַּיַּבָּשָׁה הַמָּקוֹם יְרַחֵם עֲלֵיהֶם וְיוֹצִיאֵם מִצָּרָה לִרְוָחָה וּמֵאֲפֵלָה לְאוֹרָה וּמִשִּׁעְבּוּד לִגְאֻלָּה הָשָׁתָא בַּעֲגָלָא וּבִזְמַן קָרִיב וְנֹאמַר אָמֵן --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 4 2023, 17:50 PM
|
||
קוסם מתקדם |
שם וכינוי: לונה,I CAN BE
השותפ/ה שלי: ליה נושא ופורומים:דיבורים והקלחת הרותחת קישור לשרשור: https://hportal.co.il/index.php?showtopic=172857 הערות/שאלות/שרשורומים: -------------------- 🇮🇱🎗🇮🇱🎗🇮🇱🎗
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 7 2023, 21:52 PM
|
||
קוסם מתקדם |
שם וכינוי: גל בצד
השותפ/ה שלי: שרה, טיילור סוויפט, רייבנ נושא ופורומים: הסרטים והספרים קישור לשרשור: https://hportal.co.il/index.php?showtopic=1...dpost&p=9838105 -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2024 |