0 חרמשים |
קפיצה לעמוד (4) 1 2 [3] 4 קפיצה לעמוד |
|
פורסם ב: Oct 19 2008, 18:20 PM
|
||
קוסם מתחיל |
אני קרובה לסנייפ:S
תודה ליאלD: -------------------- "לחיות ולמות בזרועותייך, כי אני לבדי לא יודעת לאן ללכת ובאיזו דרך " [קרדיט לדור על התרגום^^] Rama y Vale שרון|15|מכורה לכמעט מלאכים|מאוהבת בגסטון דלמאו|חולה על רוסיו יגרסבל|רמריה לנצחD: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 19 2008, 21:26 PM
|
||
מוגל |
יצא שאני הכי קרובה להרמיוני
הרמיוני גריינג'ר - 19 בספטמבר, 1979 ואני ב18 בספטמבר XDD זה אומר שהיום הרמיוני "אמורה להיות" בת 28 XDD --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2008, 12:22 PM
|
||
Long live the GOLDEN DONKEY |
אני נולדתי ב22 בינואר, באותו חודש של... סוורוס סנייפ??!!
אוי, לא... -------------------- זקן סיני חכם אמר פעם: "畂桳栠摩琠敨映捡獴."
"כי בשביל אלף בנים דתיים הכל תלוי בתנועות הידיים שחברים לספסל לימודים הם חברים למקלחת בשניים וגם שאני שם משקפיים אז אי אפשר לראות לאן הולכות העיניים..." עברי לידר, אלף בנות דתיות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2008, 17:02 PM
|
||
קוסם מתחיל |
נולדתי חודש לפני וולדמורט...
-------------------- "ואם נחרבנו ונחרב העולם עימנו בשנאת חינם נבנה ויבנה העולם עימנו באהבת חינם."
אם אתה מאמין שיכולים לקלקל- תאמין שיכולים לתקן! עוז|סוו|16 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 24 2008, 20:18 PM
|
||
מוגל |
4.3, זה הכי קרוב לרון, וזה גם בחודש של רמוס וג'יימס..
איזה חודש שווה D: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 26 2008, 09:35 AM
|
||
סקיב |
למה אין אפחד ב28 לאפריל..
-------------------- רק צ'אק נוריס יכול לטרוק דלת מסובבת בעזרת בעיטה מסובבת
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 4 2008, 21:10 PM
|
||
סוהרסן |
קרובה לדראקו ודובי
-------------------- נסגדים:דריה לנון דנס גרל
אגודת של"ב-שונאי לי בירן שלי של דריה ושל בר התצטרפו עוד היום D: עלמא||Lady Oniy||ליידי אונלי||משפחת לנון||בובאטון [הילי הוא לא יבש בגללך!]|| ד"ש ל:ליידי לואנלי לטולי לדריה לטל [חנה אבוט] לדנס גרל למירב לירין [דארק לורד] ולהילי מחכה בקוצר רוח ל1000 הודעות עלמא ולמה-על מה? ולמה? עלמא ולמה הכינוי הכי שווה עלמא ולמה-קרדיט לדור עלמא ולמה-כי זה המשתמש האלף שלי עלמא ולמה-כי החתימה כבר ארוכה מדי תזכורת הירשמו לשל"ב ו: 1.אתה באחד הפורומים בהארי פוטר פורטל 2. אתה כבר מכיר את זה 3. אתה חושב שזו בדיחה גרועה 4.יש פה 4 הה זו לא הבדיחה מהחתימה של רותי 6.לא שמת לב שאין 5 מוחעחע 7.אתה בודק את זה 8.אתה לא צוחק אתה כבר מכיר את זה 9.תפסיק לקרוא חתימות! http://hportal.co.il/index.php?showtopic=31137 זה קישור שווה כניסה+הרשמה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 5 2008, 16:15 PM
|
||
טרול |
אני נולדתי יום אחרי סנייפ, אבל כמה שנים אחר כך........
-------------------- הוגוורטס- שולטים! הוגוורטס- טבעי שלא תשלוט בעצמך! הוגוורטס- ביה"ס שיגרום לך לצאת מהכלים! הוגוורטס- כי הקוסם הגדול ביותר בכל הזמנים הוא בראשנו! הוגוורטס- כי רק לנו יש ארבע בתים י'הומלסים! הוגוורטס- לניצחון! הוגוורטס- כי שלמות זאת לא מילה גסה! הוגוורטס- כי כל תלמיד רצוי כאן! הוגוורטס- כי רק לנו יש ת'כוח לשבור את הרוע! הוגוורטס - כי מקום מנצח אפחד לא שוכח! הגוורטס - בטורניר ניצחנו ונמשיך לנצח! הוגוורטס- כי הארי פוטר הוא ש-ל-נ-ו-! הוגוורטס- הכי קרוב... אלינווו... הוגוורטס- כי אם לא אנחנו אז מי? אתם? פאולין|11.10|הוגוורטסית|משועממת|סוהרסנית|דתיה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 18 2008, 11:57 AM
|
||
סוהרסן |
היום הולדת שלי ב-19 בספטמבר !!!!!!!!!
כמו של הרמיוני! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 18 2008, 13:56 PM
|
||
סקיב |
נולדתי 20 ימים אחרי דראקו מאלפוי ב-25 ליוני
-------------------- ----------------------------------------------------------- הבית הכי טוב בעולם! פדיחות לא אצלנו! לא טיפשות ולא רשעות! פריזר זה מקפיא! ארצות הברית הברית פחות נחמדה מאיתנו! פורים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -------------------------------------------------------------- 1. אתה קורא את החתימה שלי. 2. אתה קורא. 3. אתה נמצא באחד מהפורומים של HPortal. 5. לא שמת לב שלא היה 4. 6. אתה צוחק או מגחך. - תוסיפו את זה גם אתם לחתימה שלכם !! -------------------------------------------------------------- "בבוקר לא אכלתי, כי חשבתי עלייך. בצהריים לא אכלתי, כי חשבתי עלייך. בערב לא אכלתי, כי חשבתי עלייך. בלילה לא ישנתי, כי הייתי רעב"... ------------------------------------------------------------- כלל חשוב לחיים-אם נותנים לך קח אם מכים בך ברח ואם אומרים לך משהו שכח! ------------------------------------------------------------- ""Some people eat to live and others- live to eat... ------------------------------------------------------------ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 18 2008, 15:58 PM
|
||
מוגל |
פליוס פליטיק.
למי אכפת מתי הם נולדו??? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 20 2009, 13:52 PM
|
||
מוגל |
וואי לי יש יומלדת בתאריך של מוליP=
נחמד ששמת את התאריכים=] -------------------- תמרוני (: , 13 , הארי פוטר , דמדומים , יומני הערפד , מלאדאר (: מכורת פאפניקים קשה , קצתקצת טיפשה , אבל תכלס אני הכי חכמה שיש , הלא אני מופ"תניקית D: ? חחחח עד שיעיפו אותי P:
~ אזהרה , מפריד , אזהרה , מפריד , אזהרה , מפריד , אזהרה , הופרד D: ~ גריפינדור - כי אנחנו הבית הנבחר ! (: גריפינדור - אמיצים כאילו אין מחר . גריפינדור - כי אנחנו מתנגדים לאומנויות האופל ?! גריפינדור - אריה אוכל גירית שאוכלת נשר שאוכל נחש D: גריפינדור - כי הארי פוטר הוא שלנו ולא ניתן אותו P: גריפינדור - כי גמאנחנו חושבים שקראב וגויל הם השפוטים הכי גרועים שדראקו היה יכול לבחור D: גריפינדור - כי אנחנו הכי טובים בקווידיץ' D: גריפינדור - כי רק אנחנו בועטים בגברת נוריס כשאפ'חד לא רואה XD ] גריפינדור - כי כל השוווווים אצלנו , D: - גריפינדור שליטטטטטטטטטטטטטטטטע- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 16 2009, 02:37 AM
|
||||||||
מוגל |
שנייה ש'ך בעיה עם סוורוס תזהרי ממני חח...
יאי משפטי צ'אק נוריס שולטים
הוא מהארי פוטר לא ? חח אהה וכן אני יודעת שאני ביקורתית אמרו לי את זה פעם (או פעמיים לא זוכרת חח) אוף כמעט אפאחד לא נולד בנובמבר חוץ מבילוש אבל גם הוא רחוק מדי אמממ... too much smilies bat whathever (או איך שלא כותבים את זה חח) -------------------- @__@
הארי פוטר ודמדומים לגמרי אלוהי (ונדבק למוח כמו מסטיק). אופיר || 14 || הפלפאפית || מעורערת בנפשה || כבשה גאה! אני לרצות תמונה! מישהו יכול להסביר לי איך שמים? :פרצוף מבקש: 0: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Mar 16 2009, 23:49 PM
|
||
Goddess of beauty and love |
היית צריכה לכתוב פרד וג'ורג' וויזלי לא רק פרד.
-------------------- שירה ♥ ותיקה ♥ מוסיקה ♥ מ. מה שעל הבלוג לשעבר ♥ מ. Lady Only לשעבר ♥ פרשתי לאלתר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 17 2009, 01:12 AM
|
||
“We’re chain-smoking vegans.” |
או, מדהים.
ממש הייתי צריכה את זה. כ"כ צריכה. תדה רבה! (ומושקע ביותר, צריך לציין D:) -------------------- נועה • 14 • מנהלת סס"ש Sister, visit us yesterday, Sister, don't you forget my number, on this door. You've got something and it's so good to see, Something wonderful that I could not be. Everybody hanging on for their lives, But you can't help them 'cos you don't have the time. I know, everyone goes any damn place they like. I hope this goes over well, on the toxic radio. Yeah. The Strokes \\ Taken For A Fool --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
קפיצה לעמוד (4) 1 2 [3] 4 קפיצה לעמוד |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2024 |