0 חרמשים |
מתנגן ברקע:
קפיצה לעמוד (24) 1 [2] 3 4 ... אחרון » קפיצה לעמוד |
|
פורסם ב: Dec 29 2015, 19:00 PM
|
||
may we meet again |
אהלן
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 29 2015, 19:01 PM
|
||
קוסם מתקדם |
רגע מה???
-------------------- טום ○ הנהלת האתר ○ אחראי שנה"ל ואליפות הבתים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 29 2015, 19:01 PM
|
||
קוסם מתקדם |
ככל הידוע לי, היא פרשה רק מההנהלה.
-------------------- "'אני מסרב להוכיח שאני קיים', אומר אלוהים, 'שכן הוכחה נוגדת אמונה, ובלי אמונה אין אני ולא כלום.' 'אבל,' אומר האדם, 'דג בבל תוקע אותך, לא? הרי לא מתקבל על הדעת שהוא התפתח במקרה. זה מוכיח שאתה קיים, ולפיכך, על פי טיעוניך שלך, אינך קיים. מש"ל.' 'אוי לי,' אומר אלוהים 'על זה לא חשבתי,' ובו במקום הוא מתפוגג באבכה של היגיון. 'אה, זה היה קל,' אומר האדם. ובתור הדרן ממשיך ומוכיח ששחור הוא לבן, ונהרג במעבר החצייה הקרוב." (דאגלס אדמס, מדריך הטרמפיסט לגלקסיה, עמוד 72) טל ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 29 2015, 19:03 PM
|
||
may we meet again |
מה
רגע מה טוני פרשה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 29 2015, 19:03 PM
|
||
קוסם מתקדם |
כנ"ל
-------------------- "וְהָיָה בְּאַחֲרִית הַיָּמִים נָכוֹן יִהְיֶה הַר בֵּית ה' בְּרֹאשׁ הֶהָרִים וְנִשָּׂא מִגְּבָעוֹת וְנָהֲרוּ אֵלָיו כָּל הַגּוֹיִם. וְהָלְכוּ עַמִּים רַבִּים וְאָמְרוּ לְכוּ וְנַעֲלֶה אֶל הַר ה' אֶל בֵּית אֱלֹהֵי יַעֲקֹב, וְיֹרֵנוּ מִדְּרָכָיו וְנֵלְכָה בְּאֹרְחֹתָיו, כִּי מִצִּיּוֹן תֵּצֵא תוֹרָה וּדְבַר ה' מִירוּשָׁלִָם. וְשָׁפַט בֵּין הַגּוֹיִם וְהוֹכִיחַ לְעַמִּים רַבִּים, וְכִתְּתוּ חַרְבוֹתָם לְאִתִּים וַחֲנִיתוֹתֵיהֶם לְמַזְמֵרוֹת, לֹא יִשָּׂא גוֹי אֶל גּוֹי חֶרֶב וְלֹא יִלְמְדוּ עוֹד מִלְחָמָה." מעכשיו אני משתדלת לאהוב אתכם, לא משנה מי אתם - שמאלנים, ימניים, חילונים, דתיים, חרדים, צמחונים, טבעונים, אוכלי בשר, הומופובים, סטרייטים, חברי הקהילה הגאה, נשים, גברים, פמיניסטים, שוביניסטים, ערסים או פרחות. כי כולנו עם אחד ♥ לא פה ב23-27.8 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 29 2015, 19:04 PM
|
||
may we meet again |
הא כן כנראה שיש עוד שימושים לQuickTime שהורדתי מלבד שזה פותח סרטונים כדי שאכין גיפים לול
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 29 2015, 19:04 PM
|
||
קוסם מתקדם |
לא ידעתי, איזה מוזר
-------------------- טום ○ הנהלת האתר ○ אחראי שנה"ל ואליפות הבתים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 29 2015, 19:05 PM
|
||
קוסם מתקדם |
הייי
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
קוסם מתקדם |
היא כתבה את זה בהודעה של "ברוכים הבאים לנשף"
-------------------- "'אני מסרב להוכיח שאני קיים', אומר אלוהים, 'שכן הוכחה נוגדת אמונה, ובלי אמונה אין אני ולא כלום.' 'אבל,' אומר האדם, 'דג בבל תוקע אותך, לא? הרי לא מתקבל על הדעת שהוא התפתח במקרה. זה מוכיח שאתה קיים, ולפיכך, על פי טיעוניך שלך, אינך קיים. מש"ל.' 'אוי לי,' אומר אלוהים 'על זה לא חשבתי,' ובו במקום הוא מתפוגג באבכה של היגיון. 'אה, זה היה קל,' אומר האדם. ובתור הדרן ממשיך ומוכיח ששחור הוא לבן, ונהרג במעבר החצייה הקרוב." (דאגלס אדמס, מדריך הטרמפיסט לגלקסיה, עמוד 72) טל ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
בלי גסויות. |
איפה אשתי? ):
-------------------- בגן העדן של ילדות
אשר היה פורח, הייתי חלק מהנוף היום אני אורח. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 29 2015, 19:06 PM
|
||
may we meet again |
אשתך כאן
ורגע מה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 29 2015, 19:07 PM
|
||
קוסם מתקדם |
היי
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
קוסם מתקדם |
נראלי היא פרשה רק מההנהלהה
-------------------- "וְהָיָה בְּאַחֲרִית הַיָּמִים נָכוֹן יִהְיֶה הַר בֵּית ה' בְּרֹאשׁ הֶהָרִים וְנִשָּׂא מִגְּבָעוֹת וְנָהֲרוּ אֵלָיו כָּל הַגּוֹיִם. וְהָלְכוּ עַמִּים רַבִּים וְאָמְרוּ לְכוּ וְנַעֲלֶה אֶל הַר ה' אֶל בֵּית אֱלֹהֵי יַעֲקֹב, וְיֹרֵנוּ מִדְּרָכָיו וְנֵלְכָה בְּאֹרְחֹתָיו, כִּי מִצִּיּוֹן תֵּצֵא תוֹרָה וּדְבַר ה' מִירוּשָׁלִָם. וְשָׁפַט בֵּין הַגּוֹיִם וְהוֹכִיחַ לְעַמִּים רַבִּים, וְכִתְּתוּ חַרְבוֹתָם לְאִתִּים וַחֲנִיתוֹתֵיהֶם לְמַזְמֵרוֹת, לֹא יִשָּׂא גוֹי אֶל גּוֹי חֶרֶב וְלֹא יִלְמְדוּ עוֹד מִלְחָמָה." מעכשיו אני משתדלת לאהוב אתכם, לא משנה מי אתם - שמאלנים, ימניים, חילונים, דתיים, חרדים, צמחונים, טבעונים, אוכלי בשר, הומופובים, סטרייטים, חברי הקהילה הגאה, נשים, גברים, פמיניסטים, שוביניסטים, ערסים או פרחות. כי כולנו עם אחד ♥ לא פה ב23-27.8 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
קוסם מתקדם |
היי טל כאן
חיכיתי לך -------------------- "'אני מסרב להוכיח שאני קיים', אומר אלוהים, 'שכן הוכחה נוגדת אמונה, ובלי אמונה אין אני ולא כלום.' 'אבל,' אומר האדם, 'דג בבל תוקע אותך, לא? הרי לא מתקבל על הדעת שהוא התפתח במקרה. זה מוכיח שאתה קיים, ולפיכך, על פי טיעוניך שלך, אינך קיים. מש"ל.' 'אוי לי,' אומר אלוהים 'על זה לא חשבתי,' ובו במקום הוא מתפוגג באבכה של היגיון. 'אה, זה היה קל,' אומר האדם. ובתור הדרן ממשיך ומוכיח ששחור הוא לבן, ונהרג במעבר החצייה הקרוב." (דאגלס אדמס, מדריך הטרמפיסט לגלקסיה, עמוד 72) טל ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 29 2015, 19:08 PM
|
||
may we meet again |
עכשיו כואב לי ממש
טוב בואו נדבר על משהו אחר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
קפיצה לעמוד (24) 1 [2] 3 4 ... אחרון » קפיצה לעמוד |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2024 |