![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (2) 1 [2] קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 3 2014, 13:02 PM
|
||
![]() מוגל |
שם: טל
כינוי: 9לונה123 צורת הבוגארט שלי: הארי מת (הגופה שלו) דרך להפוך את הפחד לצחוק: לאפר אותו כמו בובה ואז הוא מתעורר לחיים ונדהם לגלות את עצמו נראה כמו בת ואז... רידיקולוס ![]() ![]() ![]() ![]() "אם אומץ לב ותושייה אמצא אצלו במוח, אודיע חיש: את זה האיש, לגריפינדור לשלוח." גריפינדור - כי האריה הוא מלך [החיות]! גריפינדור - כי חייב ליהיות מישהו שיבעט בגברת נוריס. גריפינדור - כי מישהו חייב לנצח את כולם. גריפינדור - כי רק האישה השמנה שלנו יכולה לפוצץ את החלון של החדר מועדון בעזרת צרחת - קול - גבוה - ומטריד... גריפינדור - כי קווידיץ' הוא השם השני שלי... גריפינדור - כי אנחנו הכי אמיצים גריפינדור - כי אנחנו עוזרים לחברים גריפינדור - אנחנו הכי שווים גריפינדור - אנחנו הכי טובים גריפינדור - הארי הוא שלנו גריפינדור - גם המנהל אוהב אותנו אם את/ה גם גריפינדורי/ת אנא ממך העתק/י את זה לחתימה שלך לצורך גיבוי הגריפינדורים בפורטל!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 3 2014, 13:15 PM
|
||
![]() "אם קשה לך,סימן שאתה בעליה" ![]() ![]() ![]() |
שם:עמליה
כינוי:ג'יני וזלי צורת הבוגארט שלי:ג'ייק הגבוהה(מזדון ובאלגן) דרך להפוך את הפחד לצחוק:המממ זה קשה....אולי להוריד לו את הכובע ואז לראות את הצלקת שיש לו על הפרצוף,נמממ נשמע אחלה אבל ישלי עוד:שילבש שמלת מלמלה קטנה וצמודה בצבע ורוד חיוור,שהשיער שלו יצמח,שיהיה לו איפור ושיכנס לתוך עגלה קטנה עם מוצץ ותיתול(בנוסף לכל ההההההה אה-תוספות למיניהם)ושהעגלה תהיה בצבע סגלגל טורקיז ![]() -------------------- ~עמליה ~הארי פוטר ~ אוהבת שירים באנגלית ~ מפזמת לעצמי את המנגינה של הארי פוטר ללא שליטה ~ לא סובלת חשבון ~ניקולס פלמל3>~ספטימוס היפ3>~יש צורך לציין שהארי פוטר3>(?) ~ לפעמים חשה את עצמי ~מכורה לטלפון ולמחשב~קצת חופרת ~ מתה על הפורטל הזה ~1.4~ מעכבישים~סליתרינית בדם~שירשור,מישהו?~זהו~פרשתי~
"אם אומץ לב ותושייה אמצא אצלו במוח, אודיע חיש: את זה האיש, לגריפינדור לשלוח." גריפינדור - כי האריה הוא מלך [החיות]! גריפינדור - כי חייב ליהיות מישהו שיבעט בגברת נוריס. גריפינדור - כי מישהו חייב לנצח את כולם. גריפינדור - כי רק האישה השמנה שלנו יכולה לפוצץ את החלון של החדר מועדון בעזרת צרחת - קול - גבוה - ומטריד... גריפינדור - כי קווידיץ' הוא השם השני שלי... גריפינדור - כי אנחנו הכי אמיצים גריפינדור - כי אנחנו עוזרים לחברים גריפינדור - אנחנו הכי שווים גריפינדור - אנחנו הכי טובים גריפינדור - הארי הוא שלנו גריפינדור - גם המנהל אוהב אותנו ![]() לחצו כאן בשביל לעבור לעמוד האישי שלי ![]() לחצו כאן,תודה אלימות לא פוטרת מריבה! "After all this time ?" "Always" 💔 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 4 2014, 19:41 PM
|
||
![]() מוגל |
שם: מאיה
כינוי: Hermione weasley פחד:לראות מישהו שאני אוהבת מת (אני יודעת שזה דומה לפחד של מולי וויזלי אבל אצלי זאת האמת) דרך להפוך את הפחד לצחוק:אחרי שעשיתי רדיקולוס מי שמת קם ואומר :זה הדרך להתאבל עליי??? חוצפה חשבתי שאני חשוב לך!!! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
||
![]() מוגל |
שם: אוריאן
כינוי: אוריאן BTRפוטרהאד צורת הבוגארט שלי: מורה שאומרת לי שנכשלתי במקצוע מסויים,לראות את עצמי מגעילה לאחרים ו"חשה", נחש,עכשיו גדול-ענק,הרבה אנשים שצוחקים עליי,רוצחים,גנבים,פורצים... דרך להפוך את הבוגארט לצחוק: להפוך אותו לדמי לובאטו לובשת חליפה (של בנים)\ביג טיים ראש לובשים שמלה (זה קרה כמה פעמים בתוכנית שלהם) ולראות אותם עושים את השטויות הרגילות שלהם ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 6 2014, 23:29 PM
|
||
![]() מוגל |
שם:גיא
כינוי:גיא פוטר צורת הבוגארט שלי:טרנטולה דרך להפוך את הפחד לצחוק:לדמיין את היצור השעיר והמגעיל הזה עומד על רגל אחת עם נעל עקב על תלת אופן בזמן שהוא מזמר את שירי הדרדסים ולבוש בשמלת בלרינה ורודה,פיווו ![]() רידיקולססססססס!!! -------------------- "לרייבנקלו אשלח את זה
שבראשו חרוט, כי תכונותיו המובילות: תבונה ולמדנות." "חכמה בלי גבולות היא אוצר לדורות." - רוונה רייבנקלו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 7 2014, 11:47 AM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם: יסמין
כינוי: golden flower צורת הבוגארט שלי: המוות :) דרך להפוך את הפחד לצחוק: החלל השחור פתאום נהיה ורוד עם צמר גפן וסוכריות ומלא ממתקים וצבעי הקשת. ומלא דברים מתוקים וחמודים ורכים שמלטפים אותך ודואגים שהכל יהיה הרבה הרבה יותר טוב גם אם אתה עדיין מפחד :) -------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 8 2014, 20:51 PM
|
||
![]() מוגל |
שם: אייל כינוי:גיני וויזלי המהממת צורת הבוגארט שלי: את כל כיתת הבנים המקביל שלי צועקת עלי דרך להפוך את הפחד לצחוק: להלביש אותם בבגדי מעודדות ושישירו הבה נגילה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 11 2014, 11:09 AM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
המנצחת של פעילות זו היא:
עומר - איילי אמל כל הכבוד!! הפרסים נשלחו אל כולם ![]() ננעל. -------------------- ![]() רותם (רותמה) ♦ הנהלת הפורומים לשעבר dont dream your life - live your dream --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |