![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (43) « ראשון ... 7 8 [9] 10 11 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 8 2014, 14:08 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
ט - טישו. כי אני מצוננת, בקיץ!!!
-------------------- ♦ אפריל ♦ ♦ ספרים שאהבתי: חלף עם הרוח, שומרת אחותי, הכול הכול, ג'יין אייר, בית הספר לטוב ולרע, נפילת הממלכות ♦ ♦ "After all, tomorrow is another day" ♦ אז חברה שלי פתחה בלוג הורס (זה לחיץ אידיוטים) וכדאי לכם לשמור אותו במועדפים כי היא מתכננת להעלות מלא דברים שלא תרצו להחמיץ! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 8 2014, 14:14 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
י - ים
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 8 2014, 14:55 PM
|
||
![]() תכוון לירח , גם אם לא תגיע תנחת ביין כוכבים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כ- כפית:)
-------------------- הודיה|17 וחצי|יותר זקנה פה מכולם ביחד|ברור שהארי פוטר|וגם ג׳קסונית|המאה|מאנגה|אנימה|נארוטווו*~*|וסאסקה|עוד כמה דברים מוזרים|וזהו.|אה ואנטידאופוביה|מה זה?|׳סתכלו למטה^^|ביי:* ![]() הפחד שברווז כלשהו בעולם צופה עליך!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 8 2014, 15:00 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ל- לא קר מספיק
-------------------- רונית~חננה ממש וופ וופ~פאנדומים, כל הפאנדומים~גונבת את הארי פוטר מהטרפיות~לשעבר קורה111~עושה משהו עם החיים שלי מי היה מאמין~
תראו אני גם בao3 ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 8 2014, 15:39 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מ-מנוחה
-------------------- אני ואתה, נשנה את העולם. אני ואתה, אז יבואו כבר כולם :) אמרו את זה קודם לפני^^ לא משנה P: אני ואתה נשנה את העולם :גיבור: -----------------> ואם לא את כל העולם, אז לפחות את החתימה שלך, שלא שונתה כבר מימים ימימה ^.^ אז מזל טוב, כי זה כיף להגיד מזל טוב. ואושר, עושר, יושר וכושר, כי זה מתחרז. והצלחה בכל מה שתעשה- כי מגיע לך D: ותמשיך להיות כזה חמדמד ומקסים כמו שאתה, כי אין כמוך בעולם; גם כשהוא ישתנה, לא יהיה כמוך (: אז ביי בינתיים~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 8 2014, 15:43 PM
|
||
![]() They don't see your wings ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נ- נורה
-------------------- Min Hee » TaeNy Is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 8 2014, 15:47 PM
|
||
![]() All we are is dust in the wind ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ס- סירת מנוע, כי בדרך כלל אנחנו הולכים לים ושטים בסירת מנוע עם המשפחה בקיץ :)
-------------------- אלה מוגלי • שרוואלים ושדות ולנשום ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 8 2014, 16:19 PM
|
||
![]() I am one with the Wind and Sky ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ע- עוד מים וגלידה
-------------------- Yuvalval/Anna ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 8 2014, 16:45 PM
|
||
פ- פסטההה (אני אוכלת פסטה ועכשיו קיץ. אני יודעת שזה דבילי. למי אכפת.)
-------------------- אלה מוגלי • שרוואלים ושדות ולנשום ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 8 2014, 16:46 PM
|
||
צ- צבעים
|
|
פורסם ב: Jul 8 2014, 16:51 PM
|
||
ק- קופסת שוקולד.
|
|
פורסם ב: Jul 8 2014, 16:51 PM
|
||
ר- ראש השנה בסוף החופש (ועוד כמה חודשים אחרי).
|
|
פורסם ב: Jul 8 2014, 16:52 PM
|
||
ש- שוקולדדדד
חחח. -------------------- אלה מוגלי • שרוואלים ושדות ולנשום ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 8 2014, 17:00 PM
|
||
ת- תודה על המזגן
|
|
פורסם ב: Jul 8 2014, 17:11 PM
|
||
![]() They don't see your wings ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
א- אורות
-------------------- Min Hee » TaeNy Is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |